mayday 15.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 aaa zapomniałam spytać, czy jak sie dziś tak ucieszyłaś z dobrych wyników i miałaś cieszyć sie na widok małżonka, to czy nazwijmy ...gromko to oznajmiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 CK Dezerterzy to mój ulubiony, najkochańszy A scena w gabinecie Zapasiewicza...Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogły by wystarczająco obelżywie..... Jezu....wymiekam ! To jest kura Panie generale ! Ty mnie wcale nie kochasz ! Ależ kocham, kocham Ty mnie kochasz tylko w trakcie... Kocham Cię w trakcie i i przed i po no ale w trakcie, najbardziej A szwab z piórkiem w kiblu wagonowym.. Ten smiech i to jego RUŁE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 aaa zapomniałam spytać, czy jak sie dziś tak ucieszyłaś z dobrych wyników i miałaś cieszyć sie na widok małżonka, to czy nazwijmy ...gromko to oznajmiłaś? Wariatka ! :lol2::lol2: Jestem podła i sie nie cieszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 U mnie też ostatnio romatyczna rozmowa była.. Szanowny zmienił żel do kapieli. I zaraz po przyjściu z kapieli do łóżka, jakoś tak mi pachniał "nie ten teges", no i zaczęłam go wąchać szukając źródła mojego dyskomfortu. Czy to żel, czy może to całkiem nie mój Szanowny i bogu ducha winnego od czci i wiary odsądzę? A on zastygł i mi sie przygląda. Na co ja, chcąc wybrnąć z sytuacji... a bo mi jakoś tak śmierdzisz jak stara Grembiszewska... Na co Szanowny: wiesz,że będę Cie musiał teraz zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Sorki za Kim jest Grembiszewska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 nie znam, ale bardzo mi sie podoba nazwisko. Oddawało tajemniczy zapach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 W sumie, skoro jestes w tym związku facetem to Twój szanowny może być Grembiszewską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Chłop Ci mój, chłopem, ale funkcje zyciowe mamy pozamieniane. On ma pracę często w domu, a ja lotna jestem i gosciem w domu. Czasem ym chciała byc kura domową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 kurczę, drapie sie przez to uczulenie, jak zapchlony kundel. Strasznie mnie to wkurza i na dodatek nie mogę ustalic wspólnego mianownika dla tych ataków alergii. Przylezie taka cholera nie wiadomo skąd a ty sie męcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Czasem ym chciała byc kura domową... Ty ? Poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 kurczę, drapie sie przez to uczulenie, jak zapchlony kundel. Strasznie mnie to wkurza i na dodatek nie mogę ustalic wspólnego mianownika dla tych ataków alergii. Przylezie taka cholera nie wiadomo skąd a ty sie męcz! A może to przez żel Grembiszewskiej Może masz uczulenie na pracę fizyczną? Byłas u doktora pierwszego konszachtu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gosiulka, idę zalec obok małża. Zmęczona jestem bo poprzednia nocka była wprost cudowna. Po 12 w nocy, poszłam się kąpać. Oczywiście zasnęłam. Wylazłam po 2 trzeźwa jak....Walczyłam, żeby zasnąc i gdy wreszcie mi sie udało, moja córcia zbiła szklankę. Zerwałam sie na równe nogi i o 4 nad ranem sprzątałam kuchnię. Gdy wróciłam do wyrka, znowu walczyłam a o 7 pobudka. Mówię grzecznie papa i do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A tak, chciałbym być kurką domową, kupę rzeczy i tak trzeba wykonać bez względu na pracę zawodową. Ja w domu sie nie nie nudzę a miałbym czas wreszcie na rzeczy, na które doby mi nie wystarcza. A nie, zel Grembiszewskiej już wyemigrował, a świąd dopadł mnie dzień wcześniej, przed premiera żelu. Byłam dziś u lekarza, co oznaczało, że swędzi mnie jak cholera i dostałam steryd do smarowania i jakiś badziew antyalergiczny do połykania. Uczulenia na pracę fizyczną nie mam, chyba, że nie wiem, że nie lubię W tamtym roku, jak wracałam z wielkiej zagranicy, to mi w samolocie paszczę obsypało, to dopiero masakra była. Tak jak wyglądałam, tak sie czułam, Czochrałam się pyszczydłem jak pies w trawie... Wtedy myslałam, że to od słońca, ale teraz słonca nie było, nawet trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 ja też ide legnąć.papapapapapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Gdzie Ty się szwędasz z tym pyszczydłem ?Zrób sobie testy. Może na stare lata cos Cie dopadło ??? Pa Gosiula.Idę lulaj, że.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.04.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 GOŚŚŚŚKA !!!! uważaj czego sobie życzysz, bo marzenia mają to do siebie, ze czasem się spełniają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.04.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 GOŚŚŚŚKA !!!! uważaj czego sobie życzysz, bo marzenia mają to do siebie, ze czasem się spełniają..... Aricia, oczywiście, że chciałabym, pod tysiącem warunków! Ale masz rację, trzeba od razu te warunki stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.04.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.04.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja dzis latam kochane, więc będę pisała z doskoku. Wtorek, dzień terapii...... Pozdrawiam wszystkie Panie, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 16.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja dzis latam kochane, więc będę pisała z doskoku. Wtorek, dzień terapii...... Pozdrawiam wszystkie Panie, miłego dnia mari Witam w piękny wiosenny dzień Po paru dniach udało mi się wreszcie wpaść i poczytać co tam u Ciebie Bardzo się cieszę z dobrych wieści zdrowotnych odnośnie Twojej "brzydszej połówki":D Teraz czekam na dobre wieści mieszkaniowe - czyli kupca:) Pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts