aricia 18.04.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 pisze mi, że masz zapchaną skrzynkę i póki nie posprzątasz, to nic nie wyślesz i nie dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wysłałam, Ci w "dziwne" miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 po za tym, jędzę znasz! a jaką masz pewność, czy w nowym bliźniaku nie trafisz na gorszą? a może tej znanej już wiele nie pozostało? To tak jak u Kragulów i Pawlaków.. po co szukac innego wroga , jak mamy swojego... A skąd wiesz kto będzie za ścianą, za płotem w nowym domu... Jakich będziesz miała sąsiadów.. Koleżanka opowiadała mi, ze jak są w domu i przyjeżdżają znajomi , to jeden dorosły z dowodem nic absolutnie nic nie pije.. Nie wie kto i kiedy moze zapukać do drzwi, , a ma dziecko niepełnosprytne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Arniko ! Niepełnosprytne ? Kuźwa a to co za odmieniec ? Ja też średnio sprytna jestem więc może załatwie sobie orzeczenie ? Może wtedy ojca na litośc wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 N oo niepełnosprawne.. a ja zazwyczaj piszę niepełnosprytne... Laska boi się cokolwiek spożywać, bo nie wie kto za ścianami, na piętrze , pod nimi i nad nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 marimag a czy tata to w ogóle wie co chce? Ja gdybym usłyszała takie coś ''Mam tak jak sobie zrobiłam ( czytaj dzieci) On mi przeciez nie kazał tyle razy zaciążać - to był cytat.'' to bym j***a drzwiami i tyle by mnie widzieli. nie znam sprawy ale z urywków wydedukowałam, ze rodzice gloryfikują siostrę, niech zgadnę ma jedno dziecko czy tylko dwoje? Tylko jeszcze wytłumacz kto to ta LZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oj ,Aneczko....czasami nie wiadomo co zrobić,żeby było dobrze,wybacz ale Twojego papę to ja bym tak http://emotikona.pl/emotikony/pic/42rzeznia.gifnajchętniej. Za namiar na razie dziękuję:hug:wyniki ma ci mój mąż jak noworodek co nie zmienia faktu,ze go boli,jakiś dobry diagnosta by się przydał a najlepiej House. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Asiula , normalnie sie posikałam Kim jest LZ ? Diabli wiedzą ! Taka cholera jedna. Zgręzota moja ! Priva Ci wysmażę i przybliżę problematyke ok ? Moja siostra ma dwa....koty, trzeci we łbie. Dzieci nie ma bo to nie jest szczyt jej ambicji. Biondka, ciesze się z wyników no ale cos jest nie halo skoro boli. Privem dam Ci namiar - skorzystajcie. To diagnosta jak w morde strzelił. Taki house tyle, że bez piłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Co tu sie wyprawia, że sie nie wyprawia ??? Ja rozumiem, WIOSNA ! Czas prokreacji, grilla i wywalania gnojówki no ale żeby nikogo tu nie było ???????????? Te z Was które mają domy o wiele mozna podejrzewać ale np. taka atenę czy Kasię to tylko o jedno ! Mejuśka, dzięki za rozmowę tzn. monolog ( przepraszam Cie kofana), dzięki za sms-a. Przerwało nam rozmowę bo telefon mi się rozmyslił ( znowu !!! ) Na drugi raz, podepne sie pod akumulator samochodowy i będę z nim łaziła po chałupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.04.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Co tu sie wyprawia, że sie nie wyprawia ??? Ja rozumiem, WIOSNA ! Czas prokreacji, grilla i wywalania gnojówki no ale żeby nikogo tu nie było ???????????? Te z Was które mają domy o wiele mozna podejrzewać ale np. taka atenę czy Kasię to tylko o jedno ! Mejuśka, dzięki za rozmowę tzn. monolog ( przepraszam Cie kofana), dzięki za sms-a. Przerwało nam rozmowę bo telefon mi się rozmyslił ( znowu !!! ) Na drugi raz, podepne sie pod akumulator samochodowy i będę z nim łaziła po chałupie. Jakbyco to ja jestem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cześć Jareczku. A co Ty robisz w domu ? O tej porze ? Wczoraj padłam. Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No i dziś piąteczek:DDzień dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja już od 8.30 z przerwami w ogrodzie. Trawsko wyschło z wilgoci to można wygrabić raz jeszcze dokładniej. Cyprysy przesadziłam, bo z tej strony co rosły budowa sie zacznie i pies przy płocie ujada, połamał juz połowe. Te co sie ostały, poszły w inny rejon ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jestem wreszcie Czy u Was też taka piekna pogoda ? Pochmurno, ciemno i pada hmmmmmmmmmmmmmm bosko ! Wiem, że niektóre z Was nie podzielają mojej euforii No to na poprawę Waszego humoru. Zobaczcie co znalazłam ! Jak dla mnie bomba http://ab-fab.pl/30-73-thickbox/shitday-black.jpg Sklep: ab-fab.pl Może skorzystacie Oj kupiłabym sobie trochę tego dobra co tam mają :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Znam ten sklep . Też bym co nie co przygarnęła stamtąd U mnie strasznie wiecznie, ale słońce świeci. Tylko 15 stopni. Właśnie młodego uczyłam jeździć na wrotkach. To był jego pierwszy raz. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hejka reruś Mały żyje ? Jak tak , to poszło nieźle Wiadomości z frontu !!! Nękania ciąg dalszy !!!! Nękający - ojciec Nekana - Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mari, jak na koziorożca przystało uparcie brnie do przodu Młody żyje i ma się dobrze. Moje palce u nóg trochę gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Przed lekcją, gipsuj sobie stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts