aricia 21.04.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Relacja za chwile, jak mąż wróci z garażu...pokazuje im jeszcze miejsce postojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No to relacja... Będzie bardzo krótka bo przyszli, obejrzeli i powiedzieli, że mamy czekać 2-3 dni. Po tym czasie złożą nam ofertę. No to modłów ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Aniu!relacja brzmi jak opis ostatniej wieczerzy czyli pojedli i poszli,dawaj cos więcej,co mówili,czy w ogóle jest szansa i takie tam ,sama wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kochana... Niewiele mówili. Byli strasznie sympatyczni, zwłaszcza facet i nie powiem....ciacho Witali się nawet z dziećmi. Byli lekko zdziwieni, że wyłażą jak robactwo z każdego kąta Pytali, ile metrów, co byśmy zostawili, na jaką stronę wychodzą okna, jaki czynsz, czy jest winda ( i tu moje lekkie zdziwienie bo przecież widać, że nie ). Pytali po ile tu biorą za metr. Powiedzieli, że muszą się zorientować w okolicznym rynku i za kilka dni zadzwonią z ofertą. Pożegnali się czule i poprosili o pokazanie garażu. Wojtuś z nimi poleciał a Ja klapnęłam na fotelu. Tyle wiemy. Nie chciałam być namolna. Słowni ludzie, więc mam pewność, że sie odezwą. Z tej nerwacji upiekłam ciasto. Musiałam się zresetować. Wczoraj sprzątałam do 2 w nocy i padłam. Dziś juz od 6, gonitwa z czasem i zapierdziel. Udało się zrobić cycuś - glancuś. Jak się nie zdecydują to przynajmniej będe miała porzadek. Marna to pociecha bo o czym innym marzę ale cóż...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No tak,czyli nerwów ciąg dalszy,ale tacie powiedz,że się zdecydowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Anuś nic się nie bój! Trochę kaplic tu jest,więc zdrowaśki poklepię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Przez te wszystkie akcje z domami, to My sie kuźwa, takie religijne zrobimy, że będę musiała zmienić tytuł wątku na Koło różańcowe Dziekuję Wam kochane A teraz, pisać mi tu szybko, co u Was słychać !!! Jakoś rzadko ostatnio wpadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak tak odpicowałaś mieszkanko,to zarzuć nogi na ławę,zrób sobię kawkę i delektuj się porządkiem:D.Chyba że ,,szarańcza" zrobiła już swoje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Melduję,że od rana oprowadzaliśmy nowy narybek z kraju po okolicy. Wiesz taka podstawa-tu sklep,tu kościół ,tu metro. Przy okazji mała kawka i prędko do domu,bo dziś największa manifestacja się szykuje w naszej okolicy.Teraz idę odsapnąć i troszkę poleniuchować,bo jutro zapiernicz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A szanowny rodzic dzwonił i dowiadywał się jak po wizycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak koło różańcowe ,to i przyśpiewki ludowe i koło dziewiarek:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Alu Nowy narybek, znaczy się koty fabryczne, tak ? Co tak u Was manifestują ? PIS na wczasy przyjechał ? Szanowny rodzic nie dzwonił. Ja się odważyłam i powiedziałam co i jak. Matka zaczyna być mało miła. Twierdzi, że Ją gnębię i nie daję spokojnie żyć. W takiej atmosferze i z takim nastawieniem szanownej rodzicielki, nie mam ochoty na gadki - szmatki. Rzygać się chce! Żadnego słowa otuchy, wsparcia, poklepania po ramieniu. Stale tylko gierki, fochy i zbywanie. To już moja znajoma, dzwoniła wczoraj kilka razy i dopytywała czy sie denerwuję, życzyła powodzenia, pytała o której ma trzymać kciuki. Rodzina !............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Może zamiast dziewiarek, pojedziemy na maksa i założymy koło dziewic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ztym kołem różańcowym to niezły pomysł,ja też mam ważny moment w pracy ,jak się uda to ....będzie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Zapomniałam się pochwalić:byłam dzisiaj na wyborach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 o to czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bionduś, Ja na wybory chodzę kilka razy dziennie. Wybieram pomiędzy kaszana a baleronem, Biedrą a bazarem , a wieczorami czy boli mnie głowa czy kręgosłup No to pomódlmy się zatem w intencji naszej drogiej siostry... Niech ma dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Może zamiast dziewiarek, pojedziemy na maksa i założymy koło dziewic ! Tylko gdzie my te dziewice znajdziemy?? Chyba ,że nadadzą się te z odzysku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bionda mniej litość,znowu mam lecieć w kaplicę Trzasnę zdrowaśkę na miejscu,padnę plackiem i będzie ok:D :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts