marimag 21.04.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Aluska W obecnych czasach, takie rzeczy przeszczepiają, ze z membraną nie było by chyba problemu. Poza tym , nie doceniasz siły sugestii. Wiele można sobie wmówić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Aluś,będzie super,dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No dobra,już nic nie napiszę ,bo idę leżeć plackiem w wiadomej intencji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja się rewanżuję za wszystkie zdrowaśki, różańce i chłosty. Leżę krzyżem dopóki Bionda nie powie, że juz wystarczy. Mam tylko małe pytanko. Czy ten krzyż, może być odwrócony ? Na plecach znaczy się. Ze względu na dość problematyczny kształt, nazywany często idealnym, mam problem z leżeniem na brzuchu Do tego dochodzi jeszcze przodek i mamy foczkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Tak,Aniu ale jak się uda to przez najbliższe dwa miesiące nie będę wychodziła z pracy,będę musiała jeszcze innych do tego namówić,będę żyła kawą i papierosami,dzieci będę ogladała jak będą spały no i Italia stanie pod znakiem zapytania a jak się zrobi obsuwa to mogę sprzedawać interes.Ale cóż takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Poleż Aniu ,poleż,naczym chcesz ,nie jestem drobiazgowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jaka Italia ?Opuszczasz nasz piekny kraj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wczasy,Aniu,wczasy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wiem ,że to nie jest Twój ulubiony kierunek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dla mnie kochana, to jak zesłanie na Sybir !A gdzie te wczasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Rimini,nad adriatykiem,tani hotel ale pozwiedzać można i w ogóle fajnie jest wygrzać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Byłaś tam kiedys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Tam konkretnie byłam do tej pory dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bry! Karzą się modlić, to się modlę za Was wszystkie siostry http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif. Za siebie też. A co, mnie też się przyda. Mari, to zaciskam kciukasy i nogi dalej. Siostro tylko spokój może Ciebie uratować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 To ja kciuki potrzymam,... do kółka różańcowego się nie zapisuję.. moja sąsiadka jest i wymodli się dobrze za nas wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kochane to nie koniec zwiedzania. Po spotkaniu z deweloperem, wpadłam w szał. Na błysku zrobiłam obiad i upiekłam ciasto. Potem wydawanie na 3 razy i szalony pomysł co by się wykapać. Wskoczyłam do wanny i nagle telefon. A że jestesmy pod Państwa balkonem, moze bysmy wpadli itp. Zapytałam czy dadza mi ze 20 minut bo własnie pływam. Ok - dali ! Wylazłam z wanny, głowa jak wichura a Tych nie ma. Planowaliśmy wyjśc z dziećmi na spacer. Po kilkunastu minutach zadzwoniła babeczka i strasznie przepraszała ale za daleko odjechali i będa w ciągu pół godziny. Ok w takim razie szykujemy dzieci i będziemy czekac na Państwa na podwórku. Mąż zaczął schodzić z dzieciakami po schodach, gdy na klatke wpadła szalonka. Obejrzała mieszkanie - strasznie się jej podobało ale była sama Pytam, gdzie mąż...A pozwoli Pani, ze My na raty będziemy oglądac bo mąż pilnuje samochodu. Tyle mamy rowerów, że bagażnik się nie zamyka.. Ok. Chwilę miłej pogawędki. Pożegnałysmy się i szalonka wybiegła przekazać pałeczkę mężowi. Stoję w oknie i obserwuje kto idzie. Leci szalonek...grzywka na plecach, wypieki i macha mi z oddali . Wpadł, obejrzał, wszystko się podobało. Chwila miłej rozmowy i pogaduszek o segmentach i pożegnanie. Fajni ludzie tylko jacys tacy na dopalaczach Obiecali, że zadzwonia w ciągu tygodnia i przedstawią swoja ofertę. Wyszłam na dwór i poszliśmy z dzieciakami na spacer i plac zabaw. Jestem styrana psychicznie jak bo niezłej bibie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Arniko, nie wiem jak dokładnie czytałaś ale kółko różańcowe ewoluowało w kierunku koła dziewic. Tak jasną deklarację można odebrać tylko w jeden sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wpadłam się przywitać i pomachać Ja też trzymam kciuki i mieszam w kociołku ale do koła różańcowego się nie piszę, bo....ja niesystematyczna jestem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 O kurde...doczytałam...dziewic????? No nie wiem....nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Oooo to teraz trzeba by było o dziewice w przedszkolu pytać.. choć nie wiem.. dzieci tak szybko dorastają... Ooo Bogusia.. znowu jesteś inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts