mayday 21.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 się witam uprzejmie!! To tu teraz na modły sie wpada? No, jak w dobrych intencjach, to sie przyłączę Ja dwa dni w ogrodzie hasałam i jestem padnięta, ale szczęśliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A coś mnie nosi ostatnio....i nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Mari kciuki zaciskam nadal:hug: do kółka dziewic niestety się nie nadaję:lol2: do różańcowego też nie bardzo:lol2::lol2: może trzecia opcja, hmmm??? niezła przygoda z tymi "szalonkami". Nakazuję być dobrej myśli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A coś mnie nosi ostatnio....i nie mogę się zdecydować... wiosna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Anetko....może....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No wreszcie żeście z marchwi wstały ! Cholera ! Mam gadać sama z sobą ? Bogusia zaczynasz mi przypominać pewna jędzę ! Ta tez ma rozdwojenie jaźni i nie może się zdecydować. Ogarnij sie kobieto i wstaw zdjęcie ....męża Małgoniu moja kochana, malusia Ty ! Zaczynałam się o Ciebie martwić. Latasz tu i tam...A może porwało Cie ufo ? Melduj się częściej ! Upierdzielenia ogrodowego zazdraszczam - OKROPNIE Z tymi dziewicami to chyba nie jest tak duży problem. Podejrzewam, że każda z nas byłaby raczej z odzysku więc spoko. Dla sympatycznych koleżanek mamy tajna klauzulę, napisaną drobnym druczkiem...Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witaj Aneciu. Czy to jakas epidemia ? Zróbcie sobie test ciążowy ! Co chwila nowe avatary...zmiłujta się ! Toż to nie do ogarnięcia jest !!! Wiosna ? A może schiza ? Mysli to Ja na razie nie jestem żadnej. Przyjdą z walizką lub umowa przedwstepną to MOŻE uwierzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Aleś mi ubliżyła Aniu....cholera...jędzę mówisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 bardzo śmieszne:lol2::lol2: okres mam więc testu nie potrzebuję:lol2: kurna ale mi dobrze życzysz:lol2::lol2: Anka pozytywne myślenie to połowa sukcesu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Szalonki . Ciekawi ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 aaaa na awatarze to ja....ten ostatni jakoś mnie uwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Anetko...piękny awatarek:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Anetko....zamiast ilości postów powinni Ci liczyc ilośc twarzy ! W zyciu bym nie powiedziała, że to Ty ! Kobieta zmienna jest..To o Tobie ! Beciu, jakbym mogła ! W pysk sobie własnie liściem przyłozyłam !!! Nie nie nie LZ...ale zbliżasz sie do niebezpiecznej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Anetko...piękny awatarek:):) Beatko dziękuję Anetko....zamiast ilości postów powinni Ci liczyc ilośc twarzy ! W zyciu bym nie powiedziała, że to Ty ! Kobieta zmienna jest..To o Tobie ! Beciu, jakbym mogła ! W pysk sobie własnie liściem przyłozyłam !!! Nie nie nie LZ...ale zbliżasz sie do niebezpiecznej granicy o przepraszam....to dopiero moja trzecia zmiana od 6 lat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A ja , że zacytuję E. Zapendowską ; "paszcza człowiecza się uśmiecha" na tego twojego liścia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A Ja przez 3 lata, pokazałam dwa swoje oblicza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Potwierdzam....to ja nie pamiętam ile już zmian miałam....a to jeszcze nie koniec...bo ja lubię zmiany....szybko mnie nudzi wszystko wizualnie....mąż tylko nie:) przez tyle lat....no ale on się zmienia przez lata też więc jest git, nie ma nudy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A ja nie wiem jak zmienić, więc nie zmieniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A ja nie wiem jak zmienić, więc nie zmieniam.. My Cię możemy poinstruować Arniczko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dawaj swoją buźkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts