marimag 22.04.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Bastuś ale jesteś elastyczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 no i przysłali ... Idę zajarać bo szlag mnie trafił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.04.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 umiem tak jeszcze palcami u nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.04.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 no nie pisz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja rozumiem...prawo dżungli ale do jasnej cholery, może by tak ciut realniej ! Pan napisał, że łaskawie przyjmą ale pod warunkiem, że dopłacimy mu jeszcze 160 tys. Nawet tego nie skomentuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.04.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 łot ?????? to znaczy że co, ile wart jest ten dom aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 nie rozumiem, to wy nie sprzedajecie? czy to jakos w rozliczeniu ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No niestety deweloper na wszystkim musi zarobić. Na pewno korzystniej będzie jak znajdziecie kupca na mieszkanie, może odezwą się Ci co oglądali niedawno :stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Asiu, zaproponowałam im zamianę. My im mieszkanie, oni nam dom. Wychodzi na to, że nasze 3 pokojowe mieszkanie wycenili na tyle, ile kosztuja u nas kawalerki a dom nagle zdrożał o 160 tys. Każą pokryć nam koszty remontu mieszkania, podatku, czynszu i czegoś tam jeszcze ! Jakiego kuźwa czynszu ? O co tu biega ? Czekam na decyzję szalonek i dwóch nowych zainteresowanych ( dzwonili dzisiaj ) Idę wyć w poduszkę ! Odezwę się wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 22.04.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Helo, helo!! Mari, dont Łory!!! ja sie tego spodziewałam. Nigdy w rozliczeniu nie dadza Ci pieniędzy rynkowych. Nawet jak sie auto w rozliczeniu u dealera zostawia, to zdzierają jak za zboże. Ciepło jest, ludzie jakiejś ochoty na zmiany nabrali, to i sie kupiec znajdzie!! A ja dziś się czuję parszywie, śpiąca jestem i nic, kompletnioe nic mi sie nie chce, nawet oddychanie nie na miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 marimag to niech ce cmokną w miejce gdzie się plecy konczą. A dozywotniej renty by nie chcieli z tytułu uzytkowania nowego mieszkania? idioci. Sprzedaj na wolnym rynku , nie zawracaj sobie głowy deweloperami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.04.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Niestety też byłam pewna, że deweloper okaże się złodziejem!Dziadek mi zawsze mówił, że ten kto oddaje jagody do skupu zarabia o wiele mniej niż ten, kto sam znajdzie kupca;) to chyba działa podobnie. Nie trać wiary, tak jak Mayday pisze, nastała wiosna ludzie chcą zmian!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Romciu !!!! Wszelki duch ...!!!! Co u Was ? Jak chałupa ? Jak zdrówko ? Jak mąż ? Jak babelki ? PISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na zdrówko nie narzekam, tylko nadgarstka wyleczyć nie mogę - pewnie zabieg nieunikniony . W lipcu cieśla powinien poskładać nam dom Po 5 miesiącach dostarczania sryliona zaświadczeń, oświadczeń do banku w końcu dali nam kredyt. Zdrenerwowałam się strasznie jak podpisywaliśmy umowę - muszę przestać martwić się na zapas. Sezon rowerowy z Bąbelkami rozpoczęty, a w maju wybieramy się z mężem na długi weekend na Kurpie. Musimy trochę odsapnąć po zeszłym roku i przed budową - ostatnia okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kochane jesteście Ja chyba za bardzo wierze w ludzi. Za uczciwa jestem. A może tez mu wysmażę maila, że owszem oddam mum mieszkanie za dom ale niech mi odda 350 tys. na :postawienie ścian, zrobienie tynków i wylewek, instalacje, ocieplenie poddasza i ogrodzenie z przodu. Dopiszę mu jeszcze roczne koszty ogrzania domu i wywóz szamba. Ale jestem....smutno - wkoorwiona ! Mejuś rozmasuj się Kasiu o jagodach to jak przypowieść mędrca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Emocje zawiodły mnie na allegro.A ten ?Wiem, wiem...ale gdyby tak ....sama nie wiem. http://otodom.pl/dom-legionowo-bukowiec-329m2-7-pokoi-550000-pln-id11486376.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 22.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Mari, na zdjeciach jak to na zdjęciach albo pogarszają, albo poprawiają rzeczywistość. Ja jestem za oglądaniem. I tak w deweloperskim wszystko od nowa tak i remont uzytkowanego kosztuje. Pytanie co maja na mysli pisząc o remoncie. Jedni remont uważają pomalowanie ścian, a inni postawienie domu niemal od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 22.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 eee w ogóle się z Wami nie bawie, ja jestem wzrokowcem-pamięciowcem i jak mi sie obrazki zmienia, to mi pamięć szwankuje Co to za wiosenne zmiany skórek? Bałagan mam oczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Na zdjęciach ciekawie nie wygląda.. powiedziałabym na trochę zaniedbany.. nawet do zdjęć nie zapięli firan na karnisz... ściany jeśli są ocieplone to co najwyżej 10cm styro, a to mało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.04.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a ten, za taką samą cenę.... http://otodom.pl/dom-legionowo-michalow-reginow-21690m2-6-pokoi-550000-pln-id10394757.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No jestem. Byłam w aptece. Bierze mnie Asiula, dzięki kochana ale to juz niezłe zadupie. Tam wogóle nie ma komunikacji. Las piekny ale w zimie to chyba na łosiach będziemy się stamtąd wydostawać. Remont remontowi nie równy. Są jednak plusy takiego domu.Konkretnych gdzieś tam przeze mnie znalezionych. Mają media, widać już jak się spisuja po latach. Z reguły duże działki no i to co tygrysy lubia najbardziej ! Są wolnostojące. Remont przykładowo, nie musi być totalną ruinacją. To co fajne można ciut odświeżyć, żenadę usunąć, przesunięcie czy wyburzenie jednej ściany to nie to samo co stawianie wszystkich, tynkowanie, wylewki, instalacje itp. Bliźniak od dewelopera, może ładniejszy ale wszystko do zrobienia, mała działka no i właśnie bliźniak, Może jednak warto pokusić sie o gargamela, którego remont może wyjść taniej niż np. robienie na cacy bliźniaka. Jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts