bogumil 23.04.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki Atenko... Wszystkiego najlepsiejszego dla Wojciecha!!!!!!!!!!!!!! Ja też czekam na sesyjkę Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny Aniu kupiec na pewno się znajdzie. Banki trochę odpuściły i łatwiej dostać kredyt, chociaż nie tak łatwo jak parę lat temu. Wiem, że czas goni, ale niestety nic nie przyspieszysz, trzeba uzbroić się w cierpliwość. I ja chyba bym się rozglądała za domem, w którym dałoby się od razu zamieszkać. Oczywiście ni mówię o bardzo starym domu, bo tu faktycznie remont mógłby się nie opłacać. Wszystkiego najlepszego dla Wojciecha !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 23.04.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam wszystkie Panie:) Przeczytałam zaległości, ale się działo! mari ja wierzę, że wreszcie się wszystko poukłada. Tyle czekasz cierpliwie, że nagroda Ci się należy. U mnie kołowrotek - działam w ogródku, działam w domu pracę zaniedbałam, ale chwilowo. Czytam wiernie nie myśl sobie! Staram się chociaż co drugi dzień zajrzeć. Lecę dalej nosi mnie, normalnie jak mrówka się krzątam to chyba wiosna tak na mnie działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Heloł heloł Wpadam na sekundkę, żeby podziekowac za życzenia dla Pana mego i żyby Was uściskać ! Znalazłam coś fajnego ale niestety - właściciele wycofali się ze sprzedaży.....szkoda i dom w stanie deweloperskim w samym Legionowie. Cena wyższa niż w Kątach ale to dom wolnostojący. Działki podobne czyli gówno warte a metraż domu niestety mniejszy. Trzeba oblukać żywym okiem. Może się okazać, że mimo iz mniejszy to łatwiejszy do wykrojenia pokoi...- wiem ! Żartownisia ze mnie ! Przy naszym farcie to się okaże, że do spłacenia będzie mafia Kolumbijska lub wąglik tam wcześniej grasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hej Dziewczyny i Chłopaki!! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.04.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego solenizantom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 To ja też życzenia przesyłam:). Ja w pracy z mega grypusem, martwi mnie to tym bardziej, że jutro powinnam świętować z szanownym małżonkiem kolejną rocznicę zaślubin:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Panu Wojciechowi z okazji imienin życzę udanego wieczoru z czarującą małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jestem.....zje...ana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie mam już sił na szukanie !Koniec ! Zostajemy w dziupli ! Zupełnie się poddaję. Leżę na plecach jak kundel. Wywaliłam jęzor i prezentuje pozycję pt: Pies zdechł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Aniu!Widocznie potrzebujesz resetu.Twój brak zgody na to co Cię otacza na pewno nie wyparował,potrzebujesz odpocząć,chociaż spróbuj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.04.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mari, Szalona Kobieto!! Będzie dobrze, nie poddawaj się!! Życie nas lubi zaskakiwać, zobaczysz, że wszystko się ułozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Aniu!Na poprawę humoru(przyjmuję ewentualność,że bardzo dobrze znasz ten sklep;)http://richardtaylordesigns.co.uk/lighting/lanterns/page1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Aniu...nie rezygnuj!!! nie poddawaj się.... http://img163.imageshack.us/img163/5827/9767e248c05707967bc8bf3.jpg i nie chowaj głowy w piach... http://img13.imageshack.us/img13/7629/8624c1cfda058bdba2b2f30.jpg :) Będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S1TM-ENzTrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wszystkiego naj solenizantom!!! Specjalne życzenia dla Wojtusia Mari, . Nie szukaj, odpocznij od ofert. Zajmij umysł czymś innym. Postrzelaj z lufy. Mąż się ucieszy, że ma sojusznika . Ja wierze, że wyjdziecie z tej nory do lepszego lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.04.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anuś, Rere ma rację.Odpuść i chwilkę odpocznij. I tak masz bez jednej przerwy,, Dzień Świra". Zostaw wszystko z boku,złap oddech , bo ta szarpanina cię wykończy. Motto na najbliższy czas dla ciebie ,jak ze sławetnego filmu-,,Pomyślę o tym jutro" :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aniu....heeelllloooołłłł!!! Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć dziewczynki. Jestem, zyję i padam na pysk przez taką jedną koleżankę forumową Mój mąż nie może wyjść z podziwu, że można z kimś gadać przez telefon aż ....6 godzin ! Skończyłyśmy rozmawiać po 3 w nocy także wygadałam się za wszystkie czasy. Nie ukrywam, że dziś moje oczy mówią wszystkim "nieźle pochlała" Dziękuję Wam za słowa otuchy a mąż kazał podziękować wszystkim sympatycznym Paniom i życzyć im milego dnia. Piszecie, żebym odsapnęła. Też bym tego chciała, ale czują ogromny stres i napięcie, że juz tak późno ( prawie maj) a Ja nadal nie mam kupca, nie mam domu, nie wiem na czym stoję.....Utknęłam ! Każdy dzień to strata czasu. A nóż dziś coś znajdę, a może gdzieś pojawiła się jakaś fajna oferta....No nerwa mam ! Wiem, że to rozumiecie. Żeby ktoś mi pomógł w szukaniu...Żeby ktoś siedział w mojej głowie i wiedział pod jakim kątem szukam i na co zwracam uwagę..... Wczoraj przeprowadziłam dwa śledztwa. Stary, fajny dom, który już dawno wpadł mi w oko - wycofany ze sprzedaży ! Dom w stanie deweloperskim...niby 213 metrów ale kiblowaty układ i brak 2 pokoi.....odpadł Nie mam w tej chwili nic.... Pustka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anetko, stwierdzam, ze najlepiej Ci w długich i ciemno - brazowych włosach Czy na zdjęciu nr 1 i ostatnim to ten sam facet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts