marimag 24.04.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Riri, dawaj foty domu !Chętnie sobie poogladam i powzdycham..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dziędobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hejka Mejuś Jak tam bicepsy, tricepsy i teracopsy ? Kurna, co u ciebie Mejuchna ? Riri, a w jakim wieku to Twoje szczęście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hallo. Czy ja się dzisiaj tu witałam???Padam na pysk. Dzieci dały mi dzisiaj trochę popalić. Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Reruś.. Ty się ostatnio nie za często witasz Uciekam spać. Musze odespać nocne pogaduchy. Dobranocka kobity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.04.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anuś,obiecałam zadzwonić wieczorową porą Ale wypadł mi babski wieczór:D A jak baby się spotkają i mają jeszcze trunek,to rozejść się nie mogą Wróciłam przed chwilą do domu a w kuchni sajgon:mad: Męskie nasienia śpią w najlepsze i łudzą się ,że pewnie ogarnę ich bajzel....oj będą zdziwieni:mad::mad:Drżyjcie narody:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Alu, spokojnie. Czasem tak bywa Przynajmniej miałaś relaksik i ....kaca Do następnego razu. Nawet nie wiesz, jak mnie Twój telefon zaskoczył...zatkało mnie ( zreszta chyba się zorientowałaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć Anetko Co tam? Jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 idę myć taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 idę myć...gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć i papa. Idę na wywiadówkę do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I ja przyszłam pomachać i miłego, słonecznego dnia życzyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witajcie Kobiety, ja jestem dzisiaj totalnym wrakiem. Idę zaraz do apteki po ten sławny tabcin , tylko nie wiem czy dam radę do niej dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Pogoda nastraja optymistycznie ? U nas za chwile nieźle pierdyknie. Burza jak amen w pacierzu Wywiadówka skoro świt ? Powariowali tam u Was ? Kasiula, Tabcin jest boski. W poniedziałek mnie brało. Dreszcze, zimno mi było, gardło bolało, podszczypywało w nosie. Wzięłam jeden Tabcin i jeden strepsils intensive i we wtorek byłam zdrowa. Mam tylko zmieniony głos i gdzies mi czasem ucieka ale to nie grypa czy inne cholera. Kasia, zaprzęgnij psa do sań i jedź. Przyjmij 2 sztuki ( łyka sie po 2 ! ) i pośpij. Zobaczysz, wstaniesz jak nowonarodzona Zdrówka życzę Beciu, słońce to jest wszędzie tylko nie u mnie ,ale mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Przeszukuję net....znowu Taki dom mi się marzy...tzn. tego typu Szkoda tylko, że cena kosmiczna. Popatrzeć mozna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Znalazłam dom... Lokalizacja, metraż domu, metraż ogródka - SUPER !!! Standard wykończenia pt: kaplica miłości w Las Vegas. Cena - spora Obawiam się o wygląd na zewnątrz. Agencja nie chce sie pochwalić Widząc wnętrza, obawiam sie najgorszego Czekam właśnie na telefon..... Oferta już długo na rynku, więc może dotarło do ludzi, że w designie sporo się zmieniło i trzeba by z 500 tys. opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.04.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kasiu wysłałam priwa , trzymaj się jakoś odebrałam, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Słońca u nas nie ma i kurde...łeb urywa przy doopie!!!!!!!!! Taki wiatr..... Aniu...czekamy na wieści po telefonie....dobre ma się rozumieć!!!! Kasiu zdróweczka życzę....taka cholerna pogoda wszystkich rozłoży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No kochane!Chyba już wiem, który to dom i gdzie się znajduje.Wyśledziłam go na google maps.Jeśli to TEN dom to powiem Wam.....Carringtony !Zupełnie nie w moim stylu ale nie gargamel !!!!Wszystko co widze na zdjęciach zrobionych przez wóz goole - ZGADZA SIĘ !!! Obracam sobie kamerka i ogladam skubańca. Toż to posiadłość !!!Mam znajoma, która ma tam rodzinę więc szpiegów wysłać można. Jeszcze tylko potwierdzenie mojego śledztwa i obnizka ceny - drastyczna !!! i kuźwa bierzemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Pokaże Wam "podejrzanego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts