olinek okrąglinek 27.04.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No wiesz, Aniu!Nie odniosłaś się do moich propozycji... A tak się starałam znaleźć coś odpowiedniego...Focham się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wszyscy pewnie się weekendują,taka cisza:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Śląska Asiu Sporo pamiętasz Róż to nie. Wejście na ogródek od doopy strony TAK, pompa i duże koszty tak. Agentka twierdzi, że koszt miesięczny za sama pompę to 1300 zł. Dlatego poprosiłam Asię Góralkę o konsultację. Wiem, że pompy są różne i nic nie kumam dopóki nie spotkam się z właścicielem. Patrząc na ogródek, ręce mi opadaja. Niezła gospocha musiała tam panować. Ja bym tam ogród botaniczny zrobiła a nie kuźwa spacerniak jak w więzieniu z pseudo piaskownicą w centralnym punkcie. Musze to obejrzeć. Ze mnie i majster i projektant i niestety wizjoner Zawsze gdy wchodze do jakiegos domu, mam tysiąc pomysłów na sekundę. Mój chory umysł działa jak SH 3D z przewagą 3D Rodendrona szkoda. Może był słaby albo z Holandii. Oni maja piękne ale bardzo słabe rośliny. Nie na nasz klimat Nastepnym razem kupuj w szkółce albo w centrum ogrodniczym. Piękny ten Twój avatar. Twoje okolice ? Kinka witaj Ja też bym nie stawiała na starych fundamentach. A to jak to widzę, opisałam we wcześniejszym poście. Olinku...podziekowałam przecież Wiesz, że to nie moje rejony. Pozostałe, te bliższe moim oczekiwaniom: za małe lub sorki[/b,] ale brzydkie. Nie fochaj się ! Na mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ogród w Holandii http://galeria.domiporta.pl/pictures/original/7/76/9d/124066656-193543-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.04.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Zawsze gdy zwracasz się do Żony "Asiu" to mam wrażenie,że to do mnie :lol2:nieraz muszę z kontekstu wnioskować ja mam na odwrót, nawet jak do mnie to myślę, ze to do biondy. MARIMAG JUZ DZWONIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Oj Aniu,chciałabym ,żeby to były moje okolice,to toskania,mon amour,..... Ogród w holendrze nie taki zły,przynajmniej nie musisz karczować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Aniu a może w tym holendrze jest możliwość wybicia drzwi i zrobienie wyjścia prosto do ogrodu z domu,np.z kuchni??Tak teraz pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No tak jak ja mogę poforumować to nikogo nie ma ...życie...eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Asia Śląska, nie płacz mi kochana. Ty myslisz, że to takie proste ? Jeden stacjonarny komp i 5 osób w kolejce ! Jak mąz idzie siku to Ja szybko go podsiadam. Jak Ja idę do kuchni po herbatę to już 3 młodziezy mi tu siedzi. Sobota i niedziela to istny armagedon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dziewczynki. Widzę, że wykopaliska prowadzicie. Ech, ja nie wiem co radzić, więc w kąciku cichutko przycupnę. Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 W tygodniu - MATKA RULES ! Co do wybijania drzwi i różnych innych rzeczy...Pewnie, że można. Musze tylko to obejrzeć. Juz nawet nie robie sobie nadziei. Czekam na telefon od agentki. Ciężko złapać właściciela. Z tym karczowaniem to pojechałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Księżna Rere zawitała ! Gdzie Ty sie podziewasz? Cholero jedna Chyba już całkiem o nas zapomniałas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dobrze, oddaję pierwszeństwo używania tego pięknego imienia Żonie-taka jestem-ale Mari mów mi Bionda bo tej śląskiej Asi nie zniosę na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dziewczynki. Widzę, że wykopaliska prowadzicie. Ech, ja nie wiem co radzić, więc w kąciku cichutko przycupnę. Mari Ale Rere wiesz,że czasem historia zatacza kręgi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bionda, nie lubię do ludzi tymi nickami rzucać. Każda z Was ma jakies imię i w sumie po to, zeby ja tak wołać Co to jest bionda ? Skąd ten nick ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ale Rere wiesz,że czasem historia zatacza kręgi??? Asiula OBY !!!! Może wrócimy do budowania :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ta księżna . Moja droga jakby to powiedzieć prawie do maszyny się przyszyłam. Mam troszkę roboty i tak jakoś nie po drodze mi na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dobrze, oddaję pierwszeństwo używania tego pięknego imienia Żonie-taka jestem-ale Mari mów mi Bionda bo tej śląskiej Asi nie zniosę na dłuższą metę Ale dlaczego ? Przecież chciałam tak ładnie Musze Was jakoś oznakować. Wiesz jak się czuję w wątku narendilki ? Tam prawie każda to Anka. Nawet z kontekstu ciężko sie połapać o co chodzi i do kogo mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Kochana ,Bionda to po włosku taka "blondi",niezbyt mądra:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Rere , podziwiam,ja nawet nie wiem jak igłę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts