bionda 27.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A z czego wnosisz?10/10:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 To było a propos glutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bo Wy takie światowe, eleganckie kobiety jesteście.Ja kopciuch, tłumok i pukiel to i grube palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Może faktycznie powinnam przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Aniu!Juz kiedyś May dała Ci wykład na ten temat ,nie będę Jej powtarzała ale podpisuję się pod tym,Czy Ci przypomnieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 gdybym nie była taka pusta to wiedziałabym jaką terapie zastosować,żebyś poczuła jaką fajna kobitką jesteś:yes: May!!!Pomocy!!!sama nie dam rady:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jeny a co to pukiel????jakaś gwara z dolnego mokotowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jeny a co to pukiel????jakaś gwara z dolnego mokotowa???? Pukiel to taki hydrauliczny kołtun. To z gwary hydraulików z górnego Targówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Asiula, znikne na pare chwil. Muszę młodzieży pukle umyć. Lubie to tak samo jak one więc to chwile potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Leć ,myj,szoruj, tylko im ich ie powyrywaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 To ja coś popitolę,żebyś miała co czytac jak wrócisz:D Z nickiem to było tak,że gdy coś musiałam wpisać chcąc zarejestrować się na fm wybieralam właśnie między Biondą a Donną Pretorą Pretora to dlatego,że wiele lat przemieszkałam w dsIII czyli Pretorze na pretoriankę jestem już za stara to wyszla Donna Pretora jak Pani Ministra:lol2: Ale stanęło na Biondzie ale zawsze mogę zmienić...czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Założę się ,że Mayka gdzies się grzeje ,w sensie wypoczywa w ciepłych krajach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A teraz coś dlaczego mogłabym zgrzeszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 jak można nie kochać włoch i słońca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Koniec z piciem bo do rana będę do siebie pisała na forum ,,,,ale może dzieki temu wejdę do elyty:lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem na chwilke ale jeszcze nie wolna bo mycia w odroczeniu. Łazienkę nam zajęto. Nie chwaliłas się, że mieszkałaś we Włoszech To stąd ta miłość do chleba w tłuszczu... bionda.... i inne... Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale pokazywac mi kamień to okrucieństwo niewyobrażalne !!! Jak dla mnie to ostatnie zdjęcie jest git. Ja też byłam we Włochach. Dwa razy po miesiącu. Dupy nie urywa ( jak dla mnie). Poza tym, LZ tam grasowała i przez lata byłam karmiona opowieściami co to za raj, jacy wspaniali ludzie i wogóle...My to prostaki, złodzieje, cwoki i chłopy siermiężne. Mam lekka awersję to wszystkiego co jest związane z makaronami. Patrząc na te fotki, powinnas miec jasny obraz tego jaki dom zbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A pisz sobie. Lubie Was czytać. Ostatnio prawie wszystkie poznikały. Nikt juz tu prawie nie zaglada Rozumiem, wiosna! Ale chyba macie jakies obowiązki wobec mnie ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.04.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Pokaże Ci gdzie byłam. Portofino http://beauty-places.com/wp-content/uploads/2012/10/Portofino-wallpapers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Aniu!Może już słabo widzę ale nigdzie nie napisałam,że mieszkałam we Włoszech:eek: Ten ds III to akademik w Łodzi...a włochy kocham platonicznie ,wakacyjnie,ale gdybym się nie bała to sprzedalabym wszystko i moglabym tam zamieszkać A gdzie Ty byłaś? LZ to naprawdę jędza,żeby zochydzić taki piękny kraj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Twoje zdjęcie się nie otwiera,tam byłaś?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts