mayday 07.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Haloo, czy konie mnie słyszą? ( to z "Misia" jakby kto się miał obrazić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A czy któraś z was była by skłonna mi powiedzieć, ZDRADZIĆ, jakim dysponujecie budżetem i na jak wielki dom ?Ile możecie wydac i ani grosza więcej. Mej, wiem, że są przeliczniki ile za metr (średnio) w stanie SO, SZ, DEW. Ile to teraz wychodzi ? Zapytasz tego co to mu czasem cos po małżeńsku użyczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To jest kura Panie generale !!! To też z mojego ukochanego filmu...I chyba nikt sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Po pierwsze zapisalam przepis na faworki i bardzo za niego dziekuje Po drugie ja bym wybrala blizniaka, chyba ze dzialka by zostala na Was przepisana w ciagu najblizszych 2-3 tygodni. Dluzej moim zdaniem nie ma co czekac bo moze sie okazac ze jestescie w d...e (przepraszam za brzydki wyraz) bez dzialki i bez blizniaka. Po trzecie bardzo przepraszam za prywate ale duzo tutaj odwiedzajacych, a ja mam pytanie czy ktos zna fajny program do robienia prezentacji multimedialnej? Nie mam baldego pojęcia bo nigdy tego nie robiłam Zgłoś sie do Narendilki, ona będzie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.02.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To jest kura Panie generale !!! To też z mojego ukochanego filmu...I chyba nikt sie nie obrazi No chyba ze von Nogaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.02.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie mam baldego pojęcia bo nigdy tego nie robiłam Zgłoś sie do Narendilki, ona będzie wiedziała Moze napisze do Niej priw ja tez nigdy nie robilam, a teraz musze na egzamin w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kaśka, a co Ty z tymi egzaminami ? Mej, znasz ??????????????????????:jawdrop: Z kim bym nie gadała to albo nie zna albo nie lubi. Ja uwielbiam, znam na pamięc i moge po 1000 razy oglądać... ale lubie też ten dialog: http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 stare ale jare http://www.youtube.com/watch?v=ftrqO-jkMpE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Kaśka, a co Ty z tymi egzaminami ?] Jak baba glupia to zawsze znajdzie sobie zajecie:sick: pisze o sobie jak by co wiec pewnego pieknego dnia stwierdzilam ze chce sobie zrobic certyfikat to teraz mam za swoje a zeby tego bylo malo to od przyszlego tygodnia zaczynam 2 dodatkowe kursy i chyba przeginam... tak wiec wtorek, sroda i czwartek po koleji mam 3 kursy:sick: plus praca, dom, dziecko i... Edytowane 7 Lutego 2013 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Chyba powinnam w ten sposób "oglądać" domy http://www.youtube.com/watch?v=0-oF2-8LoBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Faworków nie zrobiłam ,będą lepione w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Na działce ciotki za chińskiego bym się nie budowała!!!!!Chyba ,że będziesz miała akt własności!!!!!!!!! To jest podstawa,sedno sprawy,od tego trzeba zaczynać jakiekolwiek rozważania.Jesli nie jest twoja ,i nie ma na to perspektyw ,wcale sobie tym głowy nie zawracaj,bo oszalejesz!!!!!!!!!!!I tu nawet ręczenie mego ojca głową by nie pomogło!!!!!Nie moje ,nie wsadzę tam ani centa.!!!!!!! Wiem i rozumiem ,ze ta działka kusi i to bardzo i nie dziwię się absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Podejdz to sprawy działki na sucho ,bez emocji weź kartkę ,podziel na pół,wpisz plusy i minusy,Co zyskasz i co stracisz. Jeśli nie bedziesz mieć aktu wlasności działki,to cokolwiek byś nie wpisała w plusach,to widmo utraty wybudowanego domu na cudzej działki rozpierniczy w drobiazgi wszystkie zyski na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki Aluś..Wpadnij jutro o ludzkiej porze to pogadamy, co ?Teraz się żegnam bo przysypiam. Paaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Matko ,Aniu czy u ciebie zawsze tak pod górę? Toż to pierdyknąć można!!!!! Nie wiem jak ty czerpiesz silę,aby z tymi przeciwnościami walczyć.Nic tylko medal ci wystrugam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ania ,o ludzkiej porze ,to ja zapierniczam w ,,fabryce":bash:.Ale postaram się,choć jutro po pracy muszę wybrać się na większe zakupy ,bo w lodówce za chwilę nawet światła nie będzie.Śpij dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.02.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziewczyny już chyba wszystko napisały. Jeżeli w ciągu 2-3 tygodni działka może stać się Wasza, to warto rozważyć budowę, bo to będzie dom idealny dla Was. Tylko musisz się liczyć z tym, że czasowo to niestety potrwa, zanim załatwisz projekt, pozwolenia, przyłącza, w końcu sama budowa - minie sporo czasu, 1,5 roku - 2 lata ???? Macie tyle czasu ???? Bliźniak jest prawie od razu do wzięcia, nie jest idealny, ale wykończycie go dużo szybciej. Zapisanie za i przeciw na kartce to bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu, jaka jest realna szansa na przepisanie działki na Was? Da się w ogóle tę ciotkę urobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts