bionda 28.04.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Atenko,to kto Ci prasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Zawsze można kupować rzeczy uszyte z materiału z dodatkiem elany. Się nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jak tam Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.04.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wpadłam do Was na chwilkę. Zrobiłam obiad, kawkę, herbatkę, ciacho. Potem poleciałam z Wojtkiem do Factory. Rodzice jeszcze siedzą. Mama musi zaliczyc Rancho, więc kazała się zamknąć w drugim pokoju i zalicza. Za niedługo do Was zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 28.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Narada rodzinna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.04.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 nie..A w jakiej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A goście byli zapowiedzeni czy znienacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 I tu zdziwko...znienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wow, spontan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Moi ulubieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłodnieli nagle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 28.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam sie wieczornie!! Ale dzisiaj się nasadziłam!!! Moge powiedzieć, że mam zaczątek sadu. Po wczorajszym wieczorze kulturalniejsza nie jestem, ale powiem szczerze, że fantastyczna impreza,wszyscy obecni nie byli przypadkowi, potem after party do 4 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 28.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 nie.. A w jakiej sprawie ? W sprawie domu... kupna/sprzedaży ... i co tam jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Olinku,Mari tak tylko sciemnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 cześć May Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.04.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 witajcie wieczorne koleżanki Gosia zmień nicka na oświatowo-kulturalną Jak było after party to napewno nie jestes kulturalniejsza I po balowaniu do 4 miałas siły w glebie dłubac ????? Gośka co Ty za preparaty zażywasz ? Dawaj namiar na dealera ! Co sadziłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 28.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ale dzisiaj się nasadziłam!!! Moge powiedzieć, że mam zaczątek sadu. . No nie, Mej... Ja właśnie jakąś stronę wcześniej pisałam, że sad mi się marzy... Dawaj plany! Zdjęcia! Pomysły! Gatunki!Plisssss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.04.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 W sprawie domu... kupna/sprzedaży ... i co tam jeszcze.... Nie gadalismy, bo już chyba ojciec zrozumiał ( tak sie łudzę), że no way ! Pokazałam tylko matce holendra. Minę zrobiła dziwną. Nie podoba sie jej odległośc od sąsiada. Potłumaczyłam, że cena wynika z pewnych mankamentów. Powiem Wam szczerze, że Ja się chyba nigdy nie odważę czegoś wybrać !!! Boję się! A jak popełnię błąd ? A jak sie okaże, że to pomyłka, że lokalizacja nie za specjalna, że mi cos tam obok wybudują, że .... Przecież to wybór na całe życie ! Może źle kombinuję ? Wiem, że z naszym budżetem to Ja co najwyżej budę dla psa sobie moge kupić.... Kuźwa ! O ile łatwiej byłoby się budować. Wiem czego chcę, wyszłoby taniej, ziemia czeka..... No żesz kuźwa mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 28.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Idę spać!Ja się wczoraj i dzisiaj nasiałam, że ho ho....A jutro kierat... Chociaz nie powiem - lubię swoją pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 28.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 No, jak tylko słonko wyjdzie to cykne, bo dzis jakoś tak jesiennie było. Nie wygląda to wszystko jeszcze zbyt elegantnie, ale juz cóś ala w podobie:) A radochę mam podwójną, po dwa lata temu posadziła 5 magnolii i w tamtym roku wszystkie mi zakwitły ale tylko jedna mi puściła liście, czekałam, podlewałam te suche badyle, ale wzięły i beszczelnie umarły!!! A tu, dziś, mam 4 kwiaty na tej jednej jedynej, co sie ostała!! A dziś posadziłam 2 wiśnie, morelę, brzoskwinię , czereśnię, śliwkę. Poza tym 2 agresty, 2 porzeczki czerwone i swidośliwę i jagodę kamczacką. Poza tym coś tam przesadziła, cos dosadziłam... jeszcze 10 lat i będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts