marimag 30.04.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Po co wiercić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 cudo. taki na maxa kamieniczny look. na pewno ukradłabym tę szafkę z szufladami! a jak bez wiercenia przymocować dechy, żeby się nie ruszały? jakieś legary, czy coś w tym stylu musiałyby być przykręcone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.04.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 tu też fajnie wkomponowane połacie ze żwirkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 czesć laseczki! Wiedziałam kiedy przyjsć ...jak wszystkie poszły:(Taak wiosna w pełni a mi się nic nie chce,skąd Wy bierzecie tyyyle energii????Ja mam całe podwórko w betonie ,stoją dwie puste donice zakupione onegdaj za całe 30 pln na wystawkach w Kutnie a z innych wyglądają badyle zeszłorocznych kwiotków,które zresztą zdechły zanim zdążyłam je posadzić.Cos trzeba zrobić ale mi się nie kce. Piekne tarasy,trawy no i kolumny ...też pikne,takie dekoracyjne...Pozdrawiam wiosennie i zaraz lecę do domu ...kto wymyslił te swięta...bozesz ty mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a tu całkiem przyjemny pomysł na tarasowe diy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja ciee ale fajne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A co tam jest w tych szufladach?kapusta ,sałata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A co tam jest w tych szufladach?kapusta ,sałata? Aśka, czasem mnie rozwalasz ! :rotfl: To byliny gupia A jak Ci zdechna to zasuwasz szuflade i posprzątane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aniu, myślę, że jakby dobrze je podsypać po bokach zwirem to się utrzymają. Można by też dobrze je wpasować miedzy ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Chyba,że tak ,teraz mi się podaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Idę do domu,potem ponadaję chętnie .Ciekawe czy jeszcze gdzies chleb kupię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Idę do domu,potem ponadaję chętnie . Ciekawe czy jeszcze gdzies chleb kupię?? Asiu, zawsze możesz sama upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 30.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Gleba klasa III. Klimat - ??? (pólnocne Mazowsze) Teren - z trzech stron otwarty - pola ( w tym z jednej ok. 200 m domy). Od północy (10 - 15 m) - las - sosna, świerk, trochę brzóz. Wieje. Ale czy bardzo? chyba tak. Mej! Ustosunkuj się Na razie forumowo. Jesli będę całkowity imbecyl sadowniczy, to skontaktuję się inaczej. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 30.04.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aniu! Ty w tę środę idziesz oglądać Holendra czy innego Hiszpana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Hej hejka. Próbuję Was nadrobić ale w biegu jestem... Ale miałam pomachać więc macham Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 30.04.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Hej, Megiska! Dziewczyny, wszystkie odradzacie kuchnię od zachodu. Ja mam wjazd na działkę właśnie od zachodu. Od północy nie chcę, bo inne pomieszczenia też wtedy będą od północy. A tego chcę uniknąć (teraz mam - wrrrrr.....).Lepiej wobec tego postawić dom drzwiami do wschodu, nie? WZ mam nadzieję zezwolą, bo to zabudowa siedliskowa. Więcej o moich dylematach u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Megiska ! Wreszcie Olinku od latino loverów jest Megiska Ja jadę zajrzeć Holendrowi w ....oczy Tak to juz jutro. Dzieki że pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Olinku, mam prośbę. Pokaż ten swój domek w jakiejś skali tzn. zrób tu nam projekcik z wymiarami działki, domy, dróg i licho wie czego jeszcze. Chcę pomóc ale nie ogarniam. Profesjonalny rzucik proszę Masz na to weekend majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A i jeszcze jedno...Przeżywam ! Rozumie towarzystwo ????? Nerw mnie bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 30.04.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Olinku, mam prośbę. Pokaż ten swój domek w jakiejś skali tzn. zrób tu nam projekcik z wymiarami działki, domy, dróg i licho wie czego jeszcze. Chcę pomóc ale nie ogarniam. Profesjonalny rzucik proszę Masz na to weekend majowy Zbyt duże wymagania, proszę pani . Chyba że naprowadzisz mnie na jakiś program, który to zrobi za mnie No, z moją pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts