aricia 30.04.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 mari, jakby nie patrzeć, to ramka i tak by być musiała choćby po to, żeby się żwirek tarasu trzymał hej!!! ale czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No właśnie czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Chodzi Wam o twarz baseta ? Jeśli tak to dlatego, że tornado przeszło przez sklepy ! Koniec świata czy święto flagi ? Psia mać. Odpowiadam na pytania. Spotkanie mamy jutro o 12 ale nie zdam Wam relacji bo po spotkaniu, jedziemy do rodziców. Spędzimy tam cały dzień. Będę zapieprzać w ogródku. Kocham to strasznie ale jak będę sie czuła tak jak w ciągu 2 ostatnich dni to doopa. Szpadla nie udźwignę a co dopiero ryć jak gusiec. Będziemy tam równiez spozywac obiad i w związku z tym - gotuję.... Teraz Was na chwilke opuszczę bo idę piec ciasto. Ma być gotowe na jutro. Zamówienie otrzymałam. Po Waszych rozmowach i planach ogrodowych trafił mnie h....i zakupiłam nasiona kopru. Zasiejemy ! Nie wiem jeszcze gdzie ale kuźwa !!!! Ja tam robię ! Można powiedzieć, że dzierżawię teren od rodziców. W końcu jeżdżę z własnym wiktem a i innych nakarmię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie, jeszcze nie piekę bo masło za zimne. Chwilkę sobie tu z Wami posiedzę. A gdzie Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jejku ledwo wyczytałam tyle stron. Trawa Red Baron to moje marzenie, na Allegro są, ale wolałabym w szkółce roslin kupić, bo i zobaczyć mozna i pomacać. Bastki ja mam trawę ozdobną biało zieloną, jakbys sie chciala wymienić kłączami za tę czarną to chętnie. Z traw łatwo odrywa sie szczepki. Gabiony z kamieniami drogie jak cholirka, no i wypełnienie z 14 metów swoje waży, czy strop tarasu to wytrzyma? Ja osobiscie zasłoniłaby balustrady roślinami. Chcieliśmy jeden gabion na dolny taras, ale cana nas uleczyła z zachwytu nad nim. Ja cały dzien w ogrodzie, gdybym mogła to jeszcze w nocy bym tam coś działała. Mam do zagospodarowania taras nad garazem, zrobiony metodą dachu zielonego, mogę na mim sadzić. Podłoga to płyty betonowe na podstawkach i zwirek. Planuje na nim własnie ozdobne trawy, bo rosną szybko i mało wymagające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Asiu - żono, jesli mi zaufasz to mogę sama pomacać i zdać relację. Poszukam w okolicy tej czerwonej i dam Wam znac jak się prezentuje na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Oj,Aniu Tobie potrzebne jest tylko jedno nasionko-egoizmu:yes:Nie mam zamiaru namawiać Cię na zmianę planów na jutro ale raz chciałabym przeczytać ,że wybierasz się np. -do kosmetyczki -na samotny spacer -do złotych tarasów nawet gdyby miałby być to tylko windowshopping -na jogę -w dowolnie inne wybrane miejsce ale przez siebie w celu relaksu Zobacz , znamy się od 300 stron(a nawet więcej;) )a tylko jeden jedyny raz przeczytałam,że usiadłaś z kawką czytając werandę. Nie znam drugiej takiej osoby jak Ty,naprawdę. Kuzwa jak córka z wnukami przychodzi na obiad to go ugotuję!!Tak czy nie?? Przepraszam ale piszę co myślę.Nie gniewaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie gniewam się Matka też coś ugotuje, ale to raczej nie zjadliwe dla moich dzieci i męża. Wie jaka jest sytuacja. Mąż na diecie, autystycy sa wybredni i sztywni w podejściu do jedzenia ( nie tylko do niego). Mogłaby ugotowac cos co wszyscy zjemy. Niestety plan jest inny a Ja musze się uzupełniac z menu. Wiozę zupę i dwa drugie. Piekę styropian a jedno kupiłam i to nie dlatego, że z lenistwa, ale takiego drożdżowego nigdy nie jadłam i nie umiem zrobić. Mistrzostwo świata ! Będzie dla męża, może maluchy zjedzą a styropian dla pozostałych. Asiu, tak to u nas jest Nawet gdy byłam w zagrożonej ciąży z bliźniaczkami, gdy miałam noge w gipsie a córki były maleńkie, gdy byłam po chirurgi szczękowej, leżałam z gorączką 41 stopni...nikt nigdy do mnie nie przyjechał ze słoikiem zupy czy kotletem pod pachą. Wyłąm i gotowałam, klęłam i robiłam....no mercy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Styropian:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ciasto takie Nazwa co najmniej kontrowersyjna ale dobre:yes: http://4.bp.blogspot.com/-0bd_axH0pbY/Tpr51F5QblI/AAAAAAAABQQ/4vQvkFu1eds/s1600/DSCN5068.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 sernik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 to nie moja produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 masę się robi ze śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 fajnie wygląda a to białe toco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 aha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Asiu - żono, jesli mi zaufasz to mogę sama pomacać i zdać relację. Poszukam w okolicy tej czerwonej i dam Wam znac jak się prezentuje na żywo ok, super wolę wiedzieć co kupuję. ciasto mimo nazwy wygląda smakowiecie. Ktos miał podać przepis na super drozdzowe i zapomniał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 ups.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No to pochwalę Ci się,że planuję(a to już dużo:lol2:) upiec na powrót rodziny oraz desant teściowej tort bezowy ,beza ciemna przełożona śmietaną +maascarpone posypuję krem prażonymi pistacjami(słony smak pistacji przełamuje słodycz) a na wierzchu truskawki ,wszystko posypane gorzką czekoladą, Ostatnio robiłam to na Boże Narodzenie to moi do dzisiaj wspominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Przepraszam, zapomniałam.Pamietałam też, że bionda prosiła o przepis na brukselkę. Pamiętam, że miałam pamiętać i zapomniałam.Zapalę i już Wam piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts