olinek okrąglinek 30.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aniu, mam w domu wszystko poza mascarpone . Co zamiast? Bo smaka mia narobiłaś. I jutro mam chęć upiec. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zrozumiałe acz tajemnicze:lol2:Jeszcze nigdy tak drożdżowego nie robiłam,podobnie jak i nie używałam suszonych drożdży ,orientujesz się jakie przełożenie jest na świeże ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aniu brzmi pysznie!!!! muszę sprubować A jak ja mam maszynę do pieczenia chleba (do wyrabiania drożdżowego też się nadaje) to jak zaczyn wystartuje to mogę wsio wsypać do maszyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja takie podobne, ale z innego ciasta robię z cynamonem mmmm pyszne jest. Mascarpone właśnie kupiłam gdyż małżowi zrobię tiramisu zamiast tortu na urodzinki w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A teraz UWAGI.Są to moje doświadczenie z powyższym przepisem.- często do ciasta ( podczas wyrabiania) dodaję zapach- nie żałuję mascarpone tzn. 2 łyzki z przepisu i 2 od serca- masło nie musi być ostudzone. Czasem wlewam prosto z palnika ale warunek : MALUTKIM STRUMIENIEM !!!- bułeczki, slimaczki oraz ślimaczki zrośnięte ( te lubimy najbardziej bo są puszyste i nie zsychaja sie tak szybko) polewam lukrem ( gdy wystygną), czasem tez pudruję CIASTO JEST TAK ZAJE....STE !!! ŻE NIE MA CO SOBIE ŻAŁOWAC !!! ZAWSZE ROBIE Z PODWÓJNEJ LUB POTRÓJNEJ PORCJI.NALEZY WTEDY ZAKUPIC ODPOWIEDZNIO WIELKA MICHE BO ROSNIE JAK SZALONE !!! NAJWAŻNIEJSZA UWAGA DOTYCZĄCA SKŁADNIKÓW !!! NIE UZYWAĆ, NIE KUPOWAĆ MASCARPONE FIRMY PIĄTNICA !!! SYF MALARIA ! POLECAM MASCARPONE Z BIEDRY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914283 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 u mnie mega burza, muszę kompa wylączyć. Miłego weekendu majowego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914286 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie chcę wam obrzydzać gotowców ale moja wyobrażnia nie pozwala mi kupować nic gotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A i jeszcze jedno Po wystygnięciu trzymam w folii. Tak przechowywane postoi z tydzień, o ile wcześniej Wam nie zeżrą ! Megi...nic nie wiem o tej tajemnej maszynie. Zrób po staremu...tymi rencami Olinku...mascarpone niczym nie zastapisz. Poczekaj do czwartku. Biedronka bedzie otwarta Bionda przelicznik drożdżowy jest taki : 2 razy więcej świeżych niż suszonych Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 30.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Olinku...mascarpone niczym nie zastapisz. Poczekaj do czwartku. Biedronka bedzie otwarta Skoro MISZCZ tak mówi... Tylko temat zmieńcie . Bo mi się słodkiego chce okrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914293 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki Aniu za przepisy. Dobranoc dziewczynki:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914295 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ręcami nie zrobię bo mam całe w bomblach i ranach AZS A moją maszynkę masz tu... http://sushiplate.blogspot.com/search/label/MASZYNA%20DO%20PIECZENIA%20CHLEBA Zobaczę może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Madziu a w rekawiczkach ? Nigdy niczego nie robiłam w takiej maszynie. Nie pomogę.... Dobranoc Asiu Olinku, a masz cukier ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 I Ja sie juz pożegnam. Idę piec. Kuźwa późno. Kiedys mogłam a nawet wolałam piec w nocy a teraz???? Padam na pysk. Idę póki jeszcze kojarzę co i jak. Dobranoc laski Dajcie znac jak Wam powychodziły te brukselki i drożdżówki. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No to jestem Piecze się Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No to i Ja spadam. Dobranoc kochane. Prośba...NIE trzymajcie dziś kciuków. Może tym razem się uda Papa Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Melduję się z rana z poranna kawa w dłoni Pada, chłodno, ponuro. Pogoda zapowiada cudowny dzień Miłego dnia życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bry! No to nie trzymam kciuków za dzisiaj A u mnie pięknie słoneczko grzeje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam wszystkich Żeby nie trzymać kciuków sprzątam cały dzień Ale wieczorkiem pohulamy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914572 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 01.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 No to nie trzymam kciuków. Ale myslę. Ale wieczorkiem pohulamy Kto pohula, to pohula. Ja jutro na 7.00 do pracy. Muszę wstać o 5.30. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/287/#findComment-5914667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.