marimag 08.02.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Postulat przyjęty Temat na dziś : CZYM PACHNIECIE JAKICH ODORANTÓW UŻYWACIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Obecnie uzywam perfum Giselle Carla Fracci...prezent od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a zazwyczaj kupuje sobie podróbki ale bardzo, bardzo udane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Givenchy Very Irresistible to na codzień. A na wyjścia Hugo Boss Deep Red. Tylko, że ja prawie wyjść nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Orginal, ale tu mnie stać na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ja jestem uzależniona od hardcorów...nie mogę się obejść bez thierry mugler od kilkunastu lat angel, a teraz , dla odmiany maltretuję aliena w wersji "złotej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a ja używam męskich Cartier Declaration i Diamonds Emporio Armani men razem ale lubię jeszcze Chloe z czarną tasiemką , biała lacosta for woman i męskie Touch Burberry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 moja ukochana i notorycznie zakupowana to DKNY Be Deliciousinne sporadycznie np. j'adore diora ale zawsze wracam do DKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ja jestem uzależniona od hardcorów...nie mogę się obejść bez thierry mugler od kilkunastu lat angel, a teraz , dla odmiany maltretuję aliena w wersji "złotej" Lubie bardzo u kogos, na mnie przeszkadza mi za duża ilośc paczuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 babskie gadki szmatki i już się wykluły naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Calvin Klein Euphoria O to też kiedyś namiętnie używałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 babskie gadki szmatki i już się wykluły naraz Bo temat lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bardzo daaaaawno temu wybrałam się na wycieczkę do Paryża to były czasy kiedy u nas tylko Społem było, szoku doznałam jak można mieć w sklepie całe ściany jogurtów, ale właśnie wtedy poczułam pierwszy raz anais anais cacharela, zakochałam się w nim i go kupiłam za wszystkie pieniądze jakie wtedy miałam, dzisiaj bym nie strawiła tego zapachu ale wtedy miałam go chyba z pięć lat - tak go szanowałam :Da butelka stała na ozdobę w moim pokoju przez następne pięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a wiecie, co ja kochałam miłością dozgonną ? vanilla fields!!!! ale u nas już wycofali jakoś nikt mi go nie chce zza oceanu dowieźć a kosztuje jakieś parędziesiąt peelenów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ula, la......ale zapachniało !!! Az się w głowie kręci. Nie napisze wam czy to Ja się w życiu swym psikałam, bo wszystkiego nie pamiętam. Mam jednego zajoba. Wybór zapachu uzalezniam od pogody. W zimę preferuję cięższe piżmowce a w lato lżejsze byle nie OWOCOWE i nie KWIATOWE. Widzę, że niektóre z was tez jadą na jednym zapachu przez wiele lat. Moim faworytem, przez wiele lat były perfumy ( podróbka oczywiście ) " One", nie pamiętam czyje to. Przestali produkować podróbkę więc i Ja się na cos tam musiałam przerzucić. Lubię ale to zalezy od nastroju - Dolce& Gabana " Light blue", czasem Coco Chanel " Madmuaselle" ( nie wiem jak to sie pisze), teraz mam "Zen" tez nie wiem czyje no i jedna z was lubi " Be delicious"..tak jak Ja Bastki, które jabłuszko lubisz ? Jest ich kilka...Ja zielone jabłka w sadzie Co do męskich....Mam jeden zapach, w który chętnie ubieram swojego męża. Jest to totalny odlot, feromon w czystej postaci, chrzanić leki na libido..... Mam wrażenie, że mój mąż urodził się po to, żeby konweniowac z tymi perfumami....Dolce & Gabana..ta pierwsza, stara wersja ( są dwie : stara i nowa). Jak tylko musi cos załatwić w urzędzie, a wiadomo, że sa tam baby to każe mu sie tym wypsikać i walić feromonem po oczach. Nie uwierzycie, ale to działa. Do tego niewinny usmiech, błysk w oku i załatwiaja męża jak vip-a, wszystko od ręki, bez czekania, "no dla Pana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 aricia...w czym problem ??? http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Vanilla+fields Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.02.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no niby w niczym, ale boję się że to turkmeńskie podróbki i będę płakała d&g też na mnie działał....pamiętam że w każdym disco to był hit a wcześniej czarny adidas plus miętowa guma do żucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Przepraszam za mały off topic ale jestem po rozmowie z Mej i o czyms tam sobie gadałysmy.... Mej, obiecane zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 i białe adidasy na nogach rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 wpadnę wieczorkiem...mam teraz kupe roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts