Bastki 01.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 nio mój małż twierdzi że Bayern będzie mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dojechałam do swojego stanowiska dowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bionda jutro spotkamy się w ikea katowickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Czy Was pogięło ? Mecz ogladacie ?????? Ło matko i córko. Jak dobrze, że mój mąż woli mnie międolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wolałabym już bm od bd ,bo nie zniosę dłużej tego piania nad tymi opelczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie będę komentowała wyniku... zawsze wiatr w oczy, powinnam sie oflagować, ale jutro Święto Flagi, to nawet nikt nie zauważy mojego protestu:bash: Heloł Mari!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bionda jutro spotkamy się w ikea katowickiej Bardzo możliwe:wiggle: Po co jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 leże plecami do TV i słucham przez słuchawki koncertu ale widzę reakcję mojego m i co gol się odwracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ja też oglądam mecz... Flaga na domu wywieszona! (ktoś pytał czy wywieszona) Mordkę spaliłam dzisiaj na heban:) takie słońce u nas było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie będę komentowała wyniku... zawsze wiatr w oczy, powinnam sie oflagować, ale jutro Święto Flagi, to nawet nikt nie zauważy mojego protestu:bash: Heloł Mari!!! Chyba,że powiesisz hiszpańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Po biurko do pokoju dla młodzika i regał ale może też kupię meble jakieś na taras no i pewnie rozpieprzę trochę kasy na inne dupsy mniej potrzebnePewnie będzie tam jutro multum ludzików więc planujemy wejść punkt 10.00:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A właśnie miałam wyrazić wielkie współczucie w kwestii awarii poduszkowej, ja ostatnio myslałm, ze będę siedziała za dzieciobójstwo.. jak do czarnego prania dzieć dorzucił swoje spodnie z jakąś upiorną chusteczką do nosa! Ja nie wiem z czego ona była, ale składała się z samych białych kłaków, które wżarły się w niektóre rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bogumił oddaj słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Chyba,że powiesisz hiszpańską Nie mam Flagi Barcy, a jak ktoś by pomyslał, że jestem za Realem?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kochana ,o 10.00 to ja wstawiam ekspress w biurze ,bo z klientami siem poumawiałam:) Tylko poduszek nie kupujcie ,bo jak zajade koło17 to już ani jednej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 a ja uprałam nawet wygotowałam komórkę mojego syna on beczał i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 ja nie oglądam ale slyszę reakcję męskiej częsci mojej rodziny. Nawet samobój chyba był. bionda na jakie poduszki polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mejuż, zaczynam powątpiewac w fachowość Twojego szanownego Dywany jako izolacja ? No żesz ! Nie wpadłabym ! Inne podłogi były. Na ten przykład w kuchni były kafle, w salonie i holu parkiet jesionowy, w łazienkach gresy i takie tam. Mnóstwo szpar, spękane ściany, odpadające elementy. Wiem, że nie takie ruiny sie remontuje ale naprawdę nie wiem jak się za to zabrać Ja się zdejmie taki element ścienny to co jest dalej ? Nicość ? Nie kumam tej konstrukcji. Kolejna sprawa to taka, że jednak te 20 lat temu, technologia budowy Kanadyjczyków była jeszcze mało znana - w Polsce of kors. Hu wie co tam namodzili. Z czego ta konstrukcja. Jakie drewno. Nic nie wiadomo. Mam foty :wiggle i nawet na dwóch jestem Ja -Jarząbek, ale mój mąż zostawił telefon u rodziców Wrzucę Wam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 poduch nie kupuję bo już mam za dużo jak ja ci współczuję ja mam urloppp lalalallalalallalallalalalalalaa................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Gosiu ale Ty zrobiłaś to nieumyślnie(jak sądzę) a ja z premedytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts