bionda 01.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Gosiu ale Ty zrobiłaś to nieumyślnie(jak sądzę) a ja z premedytacją To było do Bastki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari jak to zostawił a masz linka do tego domu? wrzucałaś już tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no ale zawsze sprawdzam kieszenie a ten jeden jedyny raz przeoczyłam jeansy, dałam je na 90 stopni bo były zielone z trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 ja nie oglądam ale slyszę reakcję męskiej częsci mojej rodziny. Nawet samobój chyba był. bionda na jakie poduszki polujesz? Żono ,takie same jak miałam tylko nowe ;)czyli 65x50 do spania na brzuchu i chyba dokupię tę do spania na boku i jakąś pościel. A co będzie???kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastuś, wrzucałam zdjęcie samego domu.Dziś cyknełam dla Was tzn. mój Wojtuś cyknął dom w całości. Musiał uzyc panoramy bo chałupa tak wielka, że jej nie obejmowało.W środku, nie chciałam cykac bo mi głupio było.Aż sie prosiło zrobić archiwum bubli i zonków.Ogród obfociliśmy i mnie.Jezu, Ja i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari, dywany jako izolacja dźwiękowa, echo tak nie hula:rolleyes: inna sprawa, że faceci mają wyjątkowo proste rozwiązania, na pewne dolegliwości. Mówię, że coś mi Majlo śmierdzi ( mój mały West), nie z mordki, nie z tyłu... a Szanowny: pewnie stopy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 to poka jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A właśnie miałam wyrazić wielkie współczucie w kwestii awarii poduszkowej, ja ostatnio myslałm, ze będę siedziała za dzieciobójstwo.. jak do czarnego prania dzieć dorzucił swoje spodnie z jakąś upiorną chusteczką do nosa! Ja nie wiem z czego ona była, ale składała się z samych białych kłaków, które wżarły się w niektóre rzeczy! Polecam suszarkę do prania,wszystko wywieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Żono ,takie same jak miałam tylko nowe ;)czyli 65x50 do spania na brzuchu i chyba dokupię tę do spania na boku i jakąś pościel. A co będzie???kto to wie? I dobrze, że o tym napisałaś. Co to za poduszka do spanie na brzuchu ? Kto na to wpadł ? A są poduszki dla spiących na strusia pędziwiatra ? W moim domu mam takie 2 egzemplarze. Strach podchodzic i budzić bo nie wiadomo z której strony co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Żono ,takie same jak miałam tylko nowe ;)czyli 65x50 do spania na brzuchu i chyba dokupię tę do spania na boku i jakąś pościel. A co będzie???kto to wie? Ja tam nie wiem, bo ja w ciąży do ostatnich dni spałam na brzuchu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastki, trochę tego słoneczka mogę oddać...będziemy miały choć trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari, dywany jako izolacja dźwiękowa, echo tak nie hula:rolleyes: inna sprawa, że faceci mają wyjątkowo proste rozwiązania, na pewne dolegliwości. Mówię, że coś mi Majlo śmierdzi ( mój mały West), nie z mordki, nie z tyłu... a Szanowny: pewnie stopy:rolleyes: :rotfl::lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari, dywany jako izolacja dźwiękowa, echo tak nie hula:rolleyes: inna sprawa, że faceci mają wyjątkowo proste rozwiązania, na pewne dolegliwości. Mówię, że coś mi Majlo śmierdzi ( mój mały West), nie z mordki, nie z tyłu... a Szanowny: pewnie stopy:rolleyes: Zmieniajcie mu częściej skarpety ! A tak na powaznie to co Ci w tym psie wali ? Pies ma dwa końce. skoro ani jeden ani drugi to co ? Jakos nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Wiem, że nie takie ruiny sie remontuje ale naprawdę nie wiem jak się za to zabrać Ja się zdejmie taki element ścienny to co jest dalej ? Nicość ? Nie kumam tej konstrukcji. Niska cena to nie przypadek,jak widać Edytowane 1 Maja 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastki....ja też zaczynam od jutra urlop....baaaaardzo długi urlop:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Zmieniajcie mu częściej skarpety ! A tak na powaznie to co Ci w tym psie wali ? Pies ma dwa końce. skoro ani jeden ani drugi to co ? Jakos nie kumam... Miał skarpety raz, bo, ...uwaga!!! żeby mógł u teściowej po parkiecie chodzić Dziwne zjawisko sie wyjasniło, skubany, cichacze dywanowe puszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aniu...nie pakuj się w dom do remontu....my zrobiliśmy ten błąd dawno temu!!! Za to co tam wpakowałam, (zamiast się budować od razu) miałabym dom większy niż wybudowałam teraz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nie ukrywam, że nie ogarniam.Ile dzis wątków tu ciagniemy.MeczykŚwięto flagi dowolnego państwaobsmarkane chustki w roli demona pralkowegokłaku i inne pióra ze szczurów w pralceHolender rodem z Kanadyurlopy i emerycjeśmierdzący pies Mejki chyba sie napiję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 nie emerycje!!!!!!!!!!! przecie mówię urlopik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pierdzi, znaczy się ? Czym Ty ich karmisz ? Ciągle słyszę, że u Was ktoś broń chemiczna stosuje Ten mały to pół biedy ale jak Wam Szeldon da ognia to w spiączkę zapadniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts