mayday 01.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ale mnie te Aspiryny wkurzyły! Jeszcze Borussie jakoś zniesę, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 bogumiłku ja tylko do poniedziałku, ale na przełomie czerwca i lipca planuję trzy tygodnie taki urlop długi to u mnie luksus May jak spałaś na brzuchu ? ja spałam bokiem ale bardzo chciałam się położyć na brzuchu żeby kręgosłup rozprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 a ja zapalę!O matko ,która godzina!!Jak nie wrócę tzn.,że wrócę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Beciu...zazdroszczę Dzieci dorosłe, mąż zdziecinniały...spokój, trawka i leżaczek. Módl sie tylko, zeby Ci za szybko wnuków nie narobili. Patrzę na moją matkę i widzę jak sie bida męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Asiu Biondo..Daniel w doma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no wielowątek (można tak napisać) :lol2: nio ja tez trzymałam kcikasy na Barce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari jak ty dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dobrze, że moje króliki nie pierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pierdzi, znaczy się ? Czym Ty ich karmisz ? u mnie je kazdy to, co se sam ugotuje nie, no żartuje, suche jedzą, ale Majlo je w pośpiechu, bo Szeldon działa jak młynek w zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Powiem ci Aniu, że wnuków mi się chce...ale nie chcą zrobić!!! I zamierzam odpoczywać jak jeszcze nigdy....a w końcu zasłużyłam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari jak ty dajesz nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Rerus, pierdzą, pierdzą tylko Ty juz nie czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 czego nie kumasz? dajesz po śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 czego nie kumasz? dajesz po śląsku Ja ?????????? Po śląsku ?????????? Kiedy, gdzie, jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dobra dziwczynki...pożegnam się, bo padam na pyszczek...miałam dzisiaj gości a jutro zjeżdżają następni:) Życzę wszystkim pięknej pogody jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Asiu Biondo..Daniel w doma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 bogumiłku ja tylko do poniedziałku, ale na przełomie czerwca i lipca planuję trzy tygodnie taki urlop długi to u mnie luksus May jak spałaś na brzuchu ? ja spałam bokiem ale bardzo chciałam się położyć na brzuchu żeby kręgosłup rozprostować Bastki, ja to kawał baby byłam. W dniu porodu 54 kg wazyłam. W końcówce7 miesiaca na koniec roku szkolnego ( uczyłam wtedy w szkole) w sukience z cywilnego poszłam, rozmiar 34. Ale to pewnie od alkoholu:rolleyes: brzmi strasznie, ale ja abstynentka absolutna w tym czasie i przed i dłuuuugo po. ( Na prawdę pierwszy raz alkoholu napiłam się w sylwestra 2002, to juz dzieć miał 4 lata), a ja w ciązy na samą myśl o jakimkolwiek alkoholu slinotoku dostawałam. I piłam codziennie pół butelki piwa Budwisera, pod sklepem!!! bo sie doczekać nie mogłam, zeby dojść do domu!!!! drugie pół wypijał zaprzyjaźniony fioletowy pan, na stałe tam urzedujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Asiu Biondo..Daniel w doma ? A gdzie tam ,pewnie trzyma się jakiejś latarni w Sztokholmie,podobno dzisiaj bardzo tam wiało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastki, ja to kawał baby byłam. W dniu porodu 54 kg wazyłam. W końcówce7 miesiaca na koniec roku szkolnego ( uczyłam wtedy w szkole) w sukience z cywilnego poszłam, rozmiar 34. Ale to pewnie od alkoholu:rolleyes: brzmi strasznie, ale ja abstynentka absolutna w tym czasie i przed i dłuuuugo po. ( Na prawdę pierwszy raz alkoholu napiłam się w sylwestra 2002, to juz dzieć miał 4 lata), a ja w ciązy na samą myśl o jakimkolwiek alkoholu slinotoku dostawałam. I piłam codziennie pół butelki piwa Budwisera, pod sklepem!!! bo sie doczekać nie mogłam, zeby dojść do domu!!!! drugie pół wypijał zaprzyjaźniony fioletowy pan, na stałe tam urzedujący... eee a co ze spaniem :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pa Beciu. Bastuś, Ja se tak ino godom. doma to i po rusku jest - wiesz ? Ja raczej gwara znienawidzona wschodnia piszę a i czasem gdzies tam cos w ucho wpadnie to znam. Parę słów po waszemu znam. To tak niechcący. Zaraz tu Bionda wyskoczy i dymu narobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts