rere79 01.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A propo szkoły http://deser.pl/deser/1,111858,13804656,Przeprowadzili_sonde_wsrod_gimnazjalistow___Ile_dni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bionda to ja teraz idę na cygaretka jak nie wrócę to jutro do zobaczenia w ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aniu!!Ja ,dymu????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dziewczyny z południa. Czy u Was porywają czy jak ? Piszecie idę ale jak nie wrócę to....ale u Was przestępczość ! :lol2: Mejuż, to że w ciązy piłaś nie było dla mnie zaskoczeniem. Pytanie zasadnicze i tu widze problem: Czemu tak mało ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Też bym poszła do ikłei, ale pieniędzy brak. Ostatnio mi się śniło, że na ulicy zbierała 10, 20 i 50 funtówki. W senniku oznacza to polepszenie sytuacji finansowej, wygrane. Mari jak wygram w lotka to się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 No bo ile razy gadamy o Ślązakach, gwarze i podobnych to stajesz się z lekka przewrażliwiona i nerwowy rocznik z Ciebie wychodzi. Rozmowy telefoniczne z Toba sa ogromna przyjemnością. Masz tak cudownie łagodny i ciepły głos, jestes tak serdeczna, że aż dziw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Też bym poszła do ikłei, ale pieniędzy brak. Ostatnio mi się śniło, że na ulicy zbierała 10, 20 i 50 funtówki. W senniku oznacza to polepszenie sytuacji finansowej, wygrane. Mari jak wygram w lotka to się podzielę To bardzo szlachetne ale taka trójka na pół to Was za bardzo nie urządzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastki, normalnie spałam ( przecie po piwie dobrze sie śpi ) żartuję oczywiście. Byłam taka nie za wielka, że nie przeszkadzał mi brzuch specjalnie. Ale raz miałam zonk, na ostatniej prostej, jak się kompałam w małej wannie 120.. 130.. nie pamietam, mała w każdym razie i wypusciałm wode przed wyjsciem i.... musiałam znów nalać bo sie nie wybujałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dziewczyny z południa. Czy u Was porywają czy jak ? Piszecie idę ale jak nie wrócę to....ale u Was przestępczość ! :lol2: Mejuż, to że w ciązy piłaś nie było dla mnie zaskoczeniem. Pytanie zasadnicze i tu widze problem: Czemu tak mało ? :lol2: Na prawde długo była bardzoi porządna, tylko po co?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 No bo ile razy gadamy o Ślązakach, gwarze i podobnych to stajesz się z lekka przewrażliwiona i nerwowy rocznik z Ciebie wychodzi. Rozmowy telefoniczne z Toba sa ogromna przyjemnością. Masz tak cudownie łagodny i ciepły głos, jestes tak serdeczna, że aż dziw bierze Dziękuję Aniu za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 To bardzo szlachetne ale taka trójka na pół to Was za bardzo nie urządzi:) Ja tu trójki nie miałam na myśli tylko ciut więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dzięki Rerus kochana jesteś ! Ja potrzebuję tak ok. 600 tys. W funtach wyjdzie mniej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bastki, normalnie spałam ( przecie po piwie dobrze sie śpi ) żartuję oczywiście. Byłam taka nie za wielka, że nie przeszkadzał mi brzuch specjalnie. Ale raz miałam zonk, na ostatniej prostej, jak się kompałam w małej wannie 120.. 130.. nie pamietam, mała w każdym razie i wypusciałm wode przed wyjsciem i.... musiałam znów nalać bo sie nie wybujałam:) hahahahhahahaaa agenciara :rotfl: no Mari u nas porywają a jakże inaczej nie wiedziałaś:lol2: małż do łóżka bo dzieci nie ma dzisiaj a jutro zjadą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Alez prosze bardzo ! To szczera prawda więc nie ma za co dziękować ! Wiecie, że macie bardzo podobne głosy ? No Mej odbiega od normy ale to chyba nie nowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no May ma pewnie z leksza ochrypły a my ze ślaska mamy podobny czy cała reszta z która gadałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kto ma podobne głosy? Mari, spokojnie dam i miliona, a nawet i więcej . Wygrane w lotka w wysokości 60-70 milionów F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Idę zapalić i zamierzam wrócić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 rere a wysłałaś kupon ? bo jutro/dzisiaj możesz mieć inny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 np że wszystko rozdałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A nie mówiłam ! Bionda znów zaczyna ! Wszystkie z którymi rozmawiałam oprócz Mejki. A jaka inteligencja z tych głosów płynie...powaznie ! Jesteście boskie, cudowne, dowcipne, ciepłe i serdeczne. Lubię z Wami nabijać rachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts