Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny z południa.

Czy u Was porywają czy jak ?

Piszecie idę ale jak nie wrócę to....ale u Was przestępczość ! :lol2::lol2::lol2:

Mejuż, to że w ciązy piłaś nie było dla mnie zaskoczeniem. Pytanie zasadnicze i tu widze problem: Czemu tak mało ? :lol2::lol2::lol2:

No bo ile razy gadamy o Ślązakach, gwarze i podobnych to stajesz się z lekka przewrażliwiona i nerwowy rocznik z Ciebie wychodzi.

Rozmowy telefoniczne z Toba sa ogromna przyjemnością. Masz tak cudownie łagodny i ciepły głos, jestes tak serdeczna, że aż dziw bierze ;)

Też bym poszła do ikłei, ale pieniędzy brak. Ostatnio mi się śniło, że na ulicy zbierała 10, 20 i 50 funtówki. W senniku oznacza to polepszenie sytuacji finansowej, wygrane.

Mari jak wygram w lotka to się podzielę :D

To bardzo szlachetne ale taka trójka na pół to Was za bardzo nie urządzi:)

Bastki, normalnie spałam ( przecie po piwie dobrze sie śpi ;)) żartuję oczywiście.

Byłam taka nie za wielka, że nie przeszkadzał mi brzuch specjalnie.

Ale raz miałam zonk, na ostatniej prostej, jak się kompałam w małej wannie 120.. 130.. nie pamietam, mała w każdym razie i wypusciałm wode przed wyjsciem i.... musiałam znów nalać bo sie nie wybujałam:)

Dziewczyny z południa.

Czy u Was porywają czy jak ?

Piszecie idę ale jak nie wrócę to....ale u Was przestępczość ! :lol2::lol2::lol2:

Mejuż, to że w ciązy piłaś nie było dla mnie zaskoczeniem. Pytanie zasadnicze i tu widze problem: Czemu tak mało ? :lol2::lol2::lol2:

Na prawde długo była bardzoi porządna, tylko po co?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

No bo ile razy gadamy o Ślązakach, gwarze i podobnych to stajesz się z lekka przewrażliwiona i nerwowy rocznik z Ciebie wychodzi.

Rozmowy telefoniczne z Toba sa ogromna przyjemnością. Masz tak cudownie łagodny i ciepły głos, jestes tak serdeczna, że aż dziw bierze ;)

Dziękuję Aniu za dobre słowo :hug:

Bastki, normalnie spałam ( przecie po piwie dobrze sie śpi ;)) żartuję oczywiście.

Byłam taka nie za wielka, że nie przeszkadzał mi brzuch specjalnie.

Ale raz miałam zonk, na ostatniej prostej, jak się kompałam w małej wannie 120.. 130.. nie pamietam, mała w każdym razie i wypusciałm wode przed wyjsciem i.... musiałam znów nalać bo sie nie wybujałam:)

hahahahhahahaaa agenciara :rotfl::rotfl:

no Mari u nas porywają a jakże inaczej nie wiedziałaś;):lol2::lol2::lol2:

małż do łóżka bo dzieci nie ma dzisiaj a jutro zjadą do domu

A nie mówiłam ! Bionda znów zaczyna ! ;):lol2:

Wszystkie z którymi rozmawiałam oprócz Mejki.

A jaka inteligencja z tych głosów płynie...powaznie !

Jesteście boskie, cudowne, dowcipne, ciepłe i serdeczne.

Lubię z Wami nabijać rachunki :)