marimag 01.05.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Rere a jak się tam u nich gra ? Płacę za kupon, daje liczby a Ty mi puść.Kuźwa jak nie u nas to u nich zostane milionerem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wysłałam . No cóż, ludziom trzeba pomagać. Zawsze mówię mojemu mężusiowi, żeby przestał rozdawać te miliony co wygrywa, bo dom pasowało by zbudować w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Lubię z Wami nabijać rachunki Zwłaszcza ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A nie mówiłam ! Bionda znów zaczyna ! Wszystkie z którymi rozmawiałam oprócz Mejki. A jaka inteligencja z tych głosów płynie...powaznie ! Jesteście boskie, cudowne, dowcipne, ciepłe i serdeczne. Lubię z Wami nabijać rachunki ja pierdziele, nawet z głosu mi intelygencja nie płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 to moja kuzynka kiedyś jak kupiła sobie wypasione auto powiedziała, że jej córka tak to podsumowuje " tatuś się wkurzył i kupił sobie nowe auto" i teraz ja błagam mojego małża żeby się tak wkurzał na wszystko, a on taki spokojny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari, dokładnie tak jak w Pl skreślasz 5 liczb za 1 funta. Możesz też skreślić jeszcze dwie szczęśliwe liczby. W razie nie wygrania głównej, a wylosowania tych szczęśliwych też dostajesz jakąś kasę. Dodatkowo każdy kupon ma swój numer i losują kupony. Można wygrać milion funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 ja pierdziele, nawet z głosu mi intelygencja nie płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 May ,dawaj nr chyba do Ciebie zadzwonię ,żeby usłyszeć o czym Anka mówi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 01.05.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 w sumie to ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dziewczyny,tyłem i na czworakach ale chyba w końcu pójdę spać ,Pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Matko Bosko, przez Ciebie Anka, będą mnie po wioskach pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mejus to nie tak. Ty ociekasz zajebistością ! Dotarło ? Tylko głosik masz taki....cieniutki i wesolutki. Opowiem Wam co mi mąz opowiedział. Wychodzi wczoraj z Rossmana w naszej lokalnej galeryji i patrzy a dwie panienki typu shazza, rozmawiaja sobie o czyms istotnym. Mijał je i usłyszał nastepujący fragment rozmowy: 1 - Tak, ona jest bardzo inteligentna. 2 - No ! To widac po tym jak sie dobrze ubiera. Boże, jaki ze mnie debil ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Matko Bosko, przez Ciebie Anka, będą mnie po wioskach pokazywać Na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mejus to nie tak. Ty ociekasz zajebistością ! Dotarło ? Tylko głosik masz taki....cieniutki i wesolutki. Opowiem Wam co mi mąz opowiedział. Wychodzi wczoraj z Rossmana w naszej lokalnej galeryji i patrzy a dwie panienki typu shazza, rozmawiaja sobie o czyms istotnym. Mijał je i usłyszał nastepujący fragment rozmowy: 1 - Tak, ona jest bardzo inteligentna. 2 - No ! To widac po tym jak sie dobrze ubiera. Boże, jaki ze mnie debil ! :rotfl: Dobra , doturlam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mari, ze mnie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Zostań z nami, zostań z nami, zostań z nami ! To do Ciebie Biondo Rere, tera to pojechałaś ! Szewc ..tfu krawcowa bez butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Siedze i wpieprzam chipsy. Mąż na wojnie, dzieci spia lub udają.Sielanka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 01.05.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witajcie Kobitki:)No chciałam z Wami w końcu jakoś popitolić ale kurczakos znowu oko się zamyka! Zaliczyłam dzisiaj roczek Chrześnicy, teraz siedzę i piwko piję ale coś mi mówi , że niedługo posiedzę . W każdym razie podczytuję i myślę o was, żeby nie było żem świnia czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mejus to nie tak. Ty ociekasz zajebistością ! Dotarło ? Tylko głosik masz taki....cieniutki i wesolutki. Opowiem Wam co mi mąz opowiedział. Wychodzi wczoraj z Rossmana w naszej lokalnej galeryji i patrzy a dwie panienki typu shazza, rozmawiaja sobie o czyms istotnym. Mijał je i usłyszał nastepujący fragment rozmowy: 1 - Tak, ona jest bardzo inteligentna. 2 - No ! To widac po tym jak sie dobrze ubiera. Boże, jaki ze mnie debil ! eee, pewnie tej jednej chodziło o to http://www.penera.pl/demot/30c00b2190cf3d6cf6ad8042b3034a91_przez_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A jak. Nie pamiętam żebym coś dla siebie uszyła. Łachy też kupuję raz na 10 ruskich roków. Mam same szmaty w szafie i jakieś powyciągane dresy domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts