rere79 01.05.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ja też znikam. Kolorowych snów dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.05.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jakos mi umknęło. Zerkne jutro. Dobranoc. Zimno mi.Ale u nas piździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 01.05.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pa dziewczyny!! ja jeszcze przy papierach posiedze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A co tu taka cisza Przyszłam się przywitać i spadam ogarniać ogródek. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mówię grzecznie BRY ! Reruś, weź mnie nie denerwuj. Tyż tak chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Czesc! A teraz na spokojnie,co z tym domem co mysli rodzina,czy masz zamiar podejmować jakies działania ? Może szkoda trochę tych wszystkich plusów ,żeby od razu odpuszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Asiu, nawet Ja ( napalona i zdesperowana ) widzę, że nie warto i strach. Kupiłam dziś gazetą Oferta( nie wiem czy u Was wychodzi) i poszukam dalej. Nie każdy ma neta, nie każdy umie zamieścić ogłoszenie. Może coś znajdę, może tam znajdę nasz wymarzony i jedyny... Jezu jakie Ja pier...olę głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aniu,jak ja bym chciała,żeby wam się udało:hug: Szalonki siedzą cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kupiłam im dzis bajkę Stewart Malutki. Myślałam, że w tym czasie sobie cos spokojnie porobię a sama się zblokowałam i łzy dzieciom wycieram. Powzruszało sie towarzystwo. Cieszę się, że zaczynają wykazywac jakąś empatię. Dziękuje Ci Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.05.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 cześć babeczki! idę robić śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mój Filip nigdy w życiu nie wzruszył się na żadnej bajce.Nawet na pingwinach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.05.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 mej, teledski mnie rozwaliły... a to znasz? stare, ale tekst zapada w pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ariciu, nie mów, że dopiero wstałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dziewczyny! O takie sadzonki (małe drzewka) mi chodzi. Samosiewka, wyrosło toto pod drzewem. Śliwka węgierka: http://img266.imageshack.us/img266/7316/017cm.jpg Wiśnia: Tu miało być zdjęcie, ale coś nie chce mi się załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ari ,posmiałam się , a ponieważ jestem sama i wpadła mi w oko to pusciłam sobie "waka waka"i od razu jakos tak wakacyjnie się poczułam:) Olinku,na owoce chyba trzeba będzie długo czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Olinku,na owoce chyba trzeba będzie długo czekać? Pewnie tak. Nie wiem, jak długo czeka się na sliwki. Wiśnia szybko owocuje. Ale mi się nie spieszy. Mamy kilka drzew węgierkowych. A małe niech sobie rosną w nowym sadzie. Tylko pomysłu na ten sad nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Olinku w kwestii sadu nie pomogę. Ja bym pewnie sadziła rzędami, po kilka drzewek tego samego rodzaju.o oo oo o O tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aniu! I pewnie tak zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No !Nie ma co zbędnie filozofować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 nieee!!! wstałam o 9, bo domofon zadzwonił!!!! wprowadziła się do naszej klatki nowa,mała lokatorka, baaaaardzo otwarta towarzysko , że tak to nazwę...dzwoni po pięć razy dziennie, czy Igor wyjdzie na dwór :rolleyes: a ja, ze stoickim spokojem tłumaczę, że samego Go nie wypuszczę....a dziś po prostu jeszcze spał....a przecież w weekend ciągle gdzieś wyłazimy, coby zaległości towarzyskie nadrobić....nie ma farta dziewczynka my z małżonem generalnie nie śniadamy przed dwunastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts