mayday 02.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ari, właśnie mnie oświeciło!!! Po trawy ozdobne to się jedzie do Zgierza, kurcze, może zaraz znajdę. Miałam na pewno, ale mam golasa teraz po naprawie lapropa. http://www.trawy.eu/ zmienili Zgierz na Dobeszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Olinku, nadal nie wiem jaką masz glebe, że klasa III to tak, ale jaka kwaśność, piach, glina? Jak sie taką kwaśność bada? Najpierw ustalmy co to za ziemia.. potem ją trzeba odchwaścić, przekopać, może nawieźć. Obecnie na tej ziemi rośnie zboże. Ozime.... Chyba..... Jakieś.... Więc nawieziona jest. I kopać też jej chyba nie trzeba. Edytowane 2 Maja 2013 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Przepraszam, że znowu wracam do swojego tematu ale przejrzałam gazetę i cos znalazłam.Zaraz tam dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Przepraszam, że znowu wracam do swojego tematu ale przejrzałam gazetę i cos znalazłam. Zaraz tam dzwonię. Nie przepraszaj! U siebie jesteś... Dzwoń! I szybko daj znać, co to? gdzie? i w ogóle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Olinku, za parę złoty można kupić w sklepie ogrodniczym zestaw do mierzenie ph z papierkiem lakmusowym, poza tym zwykle zboża rosną na glebie zasadowej. Po chwastach tez się można zorientować. Jak rośnie tam teraz zboże, to ja bym zaorała, i wygrabiła wszystkie chwasty, nawiozła i dopiero zabrała się za sadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.05.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Moja gmina utwardziła mi drogę... gruzem i gliną... chyba nie mam co liczyc na dofinansowanie moja w ogóle nie utardziła, musieliśmy sami kilka wywrotek kupić......Twoja gmina lepsza. Dzień dobry. Aleście wczoraj poszalały z tym pisaniem. Marimag a fotki Holendra z Kanady to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Eee tam. Szkoda zachodu. Dom duży, działka prawie 2000 metrów ale kształ ? Pas startowy! Dom niby w stanie surowym zamknietym ale...to zamknięcie czyli okna leżą nie obsadzone w magazynie. Zadzwoniłam do drugiego gościa. Próbuję się czegos dowiedzieć a ten mi pizdnął słuchawką Co za ludzie ? To ma być agent ? Chyba obcego wywiadu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mari, z tymi agentami, to też masz przejścia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kuźwa no ! A teraz fota Holendra czystek krwi Kanadyjskiej. Ooooo ! Wrzucili więcej zdjęć. http://galeria.domiporta.pl/pictures/original/0/4c/c3/124066656-160748-1.jpg http://galeria.domiporta.pl/pictures/original/7/73/02/124066656-160749-2.jpg http://galeria.domiporta.pl/pictures/original/3/9c/a0/124066656-160820-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dla tych brzóz i okolicy warto umrzeć. Pomyślę o tym bo juz normalnie nie mam siły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 eeeee to ta Jabłonna, która kiedyś juz była na tapeci? bo ja już głupia jestem. To tam nie było tej amerykanki, co se miałaś z niej kiecke szyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 hehehe, na kazdym zdjęciu.. rzetelność....myslę, że warto zaciągnąć tam jakiegoś konstruktora, albo cieślę, co się na drewnie zna, bo jak konstrukcja dobra, to może i da radę... strasznie trudno tak doradzać przez zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak to tu te jedwabie na kieskę ale jak zobaczyłam to na żywo to serdecznie dziekuję bleeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Wiem Gosiu. Nawet nie pytam. Szukam dalej.A może Wy cos znajdziecie ?Taki fart nowicjusza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mąż mnie dziś rano zapytał, jak się czuję. Mówie mu, że kiepsko bo nadal mam M ( już 7 dzień) a on do mnie: - Nie ufam niczemu co krwawi 7 dni i nie zdycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Wiesz, Mari, syf z gilem nie koniecznie musi oznaczać lipy w konstrukcji. Kanadyjczyk, to nieco inna technologia, my jesteśmy przyzwyczajeni do murowańców. Ale ja będę szukać...a nuż i widelec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mąż mnie dziś rano zapytał, jak się czuję. Mówie mu, że kiepsko bo nadal mam M ( już 7 dzień) a on do mnie: - Nie ufam niczemu co krwawi 7 dni i nie zdycha... Ma rację idź ty lepiej na przegląd podwozia, o gastrologu nie wspomnę, bo jak sama widzisz remont generalny to słaby pomysł A powiedz mężowi, że skoro jesteś niekoszerna, to on musi gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 http://scn.waw.pl/dom-jablonna,na-sprzedaz/34370.html#!prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 http://scn.waw.pl/dom-jablonna,na-sprzedaz/4363.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 to dom na tej samej ulicy co holender. Nawet wiem który. Tez kanada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts