mayday 02.05.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 http://margarytka.blogspot.com/2011/12/krem-z-zielonego-groszku.html wersją zmodyfikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mayuś ,też ją właśnie znalazłam i ponieważ jest to drugi przepis z mozzarellą to chyba spróbuję ,gdzieś jeszcze był przepis mozzarella +mascarpone ,chyba tak wolę niż tradycyjnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Biorę Margarytkę , paluszek z ciasta francuskiego też będzie,kupiłam dzisiaj gotowena wszelki wypadek ,długo nie czekałam:) Nie mam dymki i nie idę już do sklepu,ugotuję bez. Zawsze jak przyjeżdża teściowa to robię takie ciekawsze jedzenie na przekór ,już Wam pisałam,że Ona jest fanką rosołu i schabowego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Chyba odczuwam brak ludzi dookoła(nie licząc Antka) bo wpadam w jakiś słowotok na forum.Nie przejmujcie się mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Asiu, przepraszam ale zupy krem ( z czego kolwiek) napajaja mnie ....odruchem.Sorki ale zawsze mam skojarzenia z Gerberem i nie tykam.Jedyną zupę jaka robie w tej postaci, jest grochówka. Podaję ją z grzankami. Maj, jakie moje ciasto robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aniu ale to bardzo eleganckie zupy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.05.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kiedyś byłam w takiej knajpie w Rybniku i jadłam tam zupę serową z zatopionym pomidorem ,nigdy mi taka nie wyszła,smak pamiętam do dzisiaj. Dużo bym dała za ten przepis,mi jakieś wodniste wychodzą te serowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.05.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 marimag juz miałam pisać,z e te brzozy przy kanadyjczyku urocze, a tu piękny domek się klaruje. Jaka cena jesli moge zpaytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No właśnie, chciałam o tym napisać.Nie wiem czemu, tą niemowlęcą papkę uznaje się za elegancka zupę ? Bo ktoś ją elegancko zmiksował ? No nie kumam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 a serowa to co innego. Sama masa sie rozpuszcza więc spoko. Serowa mniam. Znajdź sobie w necie przepis na serową Gesslerowej. Wygladała mi nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Chciałam zauwazyć że priv do MEJ poleciał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Biondka, spoko, tu wszyscy mają słowotok Mari, a upiekłam drożdżowe:jawdrop: zaprosiłam znajomych, nie będę sama umierać w mękach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A w jakiej formie i z czym ? Chyba pierwszeństwo powinien mieć pomysłodawca !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Gosiu, w Twoim przypadku, nic mnie nie zdziwi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kochana!! nawet miałam blachę , zrobiłam tylko z kruszonką, bo sie towarzystwo nie mogło dogadać, Urosło, nawet wygląda, ale jeszcze za gorące, żeby sprawdzić No risk no fun!! Niemniej, zmiana mnie osobistej nastapiła na tymże forum, bo w takie godziny w kuchni to się nigdy nie zapędzałam. ( oprócz ciasta obiad ugotowałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.05.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Duma mnie rozpiera ! Miałaś nawet blachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 02.05.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No, Mari, na cholerę blacha komuś, kto ciasta ogląda w cukierni???? Ale jakiś historyczny epizod chyba mnie zmusił do zakupu, już nie pamiętam:rolleyes:Kończę teraz bo muszę wreszcie obiad zjeść. I eleganckości przed gośćmi nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.05.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ja dziś znowu dwie blachy slimaczków cynamonowych zrobiłam. Dzis wyrosły mi ogromne, jak śliamry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aniu, napisz gdzie ten nowy faworyt się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 02.05.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A!!! I nie kupiłam dziś maskarpone! Skleroza!!!! Nici z ciasta wg przepisu Andzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.