marimag 03.05.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No to zaśpiewam Wam deszczową piosenkę Na naaaaaa na na na na na na na na na an anaaaaaaaaaaa..... Witak kochane koleżanki. Ale mamy weckend co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Bulwka, Ja tez nie mam o czym pisać a piszę Pisz kochana, nawet o niczym. Wrzuciłabys wreszcie jakies foty ogródka czy czegoś innego...Obiecywałaś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć dziewczęta! Mari ma rację ,brak tematu nie jest żadnym powodem,żeby nie otwierać paszczy ,patrz:nasi politycy:lol2: Ja tylko na momencik ,beza się piecze,krem zrobiony,zupa bagienna voila,dorsz się rozmraża,goście jadą ,muszę jeszcze obrać pistacje ,w międzyczasie pozaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Asiu Ale impra ! Mówiłaś, że nie masz żadnych talentów a tu proszę jaka gospocha Menu zajebiaszcze. Lubię dorsza, a najbardziej ze smazalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Helo, Helo!!! Witam się skoro świt:)Uzupełniam dane z wczoraj, ciasto w prostokątnej blaszce, z kruszonką, plaskate, urosło i jeszcze trochę zostało, bo miało wzięcie. Nie wiem sama co zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem? Rypnąć się na kanapę w tym pokoju, czy uwalić się może gdzie indziej?...no sama nie wiem, tyle mozliwości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Gosiu. Następnym razem spróbuj zrobic bułeczki albo slimaczki. Rewela ! Duma mnie rozpiera Ja też się snuję i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Może dlatego, że go nie ma Wszędzie gdzie się ruszę, jacyś ludzie atakują. Znalazłam sobie melinę. Siedzę w łazience na podłodze i obserwuję kręcący się bęben pralki. Czy to się leczy ? Obiad zrobiony, ciasto upieczone tylko usta jakoś w dół lecą. Smętnie...jak strasznie smętnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 03.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam się i ja. No rzeczywiście pogoda do doooopy. A my dziś .... wybraliśmy..... murarza.:eek: Co prawda on jeszcze nic o tym nie wie Mamy dwóch na oku. Zobaczymy, który wygra casting.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 03.05.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam się i ja. No rzeczywiście pogoda do doooopy. A my dziś .... wybraliśmy..... murarza.:eek: Co prawda on jeszcze nic o tym nie wie Mamy dwóch na oku. Zobaczymy, który wygra casting.... Jaka pogoda do dupy? Piękne słońce od rana i około 17 stopni....okolice Szczecina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Olinkowa. Wy to macie zrywy niepodległościowe ! No dobra, a macie jeszcze co temu murarzowi dac do ręki ? Jakaś cegła czy cóś ? Witaj Pawełku. Mogłoby być tak miło a Ty nam tu ze słoneczkiem wyjeżdżasz ! Na Twoim miejscu, bałabym się ryzykować takimi deklaracjami Witaj w babińcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 03.05.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Olinkowa. Wy to macie zrywy niepodległościowe ! No dobra, a macie jeszcze co temu murarzowi dac do ręki ? Jakaś cegła czy cóś ? Na razie tylko "czy coś" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Rozumiem. W takim razie powinniście tez już szukac dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 03.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Rozumiem. W takim razie powinniście tez już szukac dekarza Dekarza już mamy . Kiedy robilismy remont obecnego domu (poddasze), to mieliśmy dekarza z polecenia. Tak więc już mamy. Sprawdzonego. P.S. Tak jakoś zaczynamy od doopy strony. P.S.2. Jakby sie kto pytał, to nie mamy nikogo do fundamentów. Żeby i tani był, i dobry. P.S.3 Baaaa, nawet mapki nie mamy... Edytowane 3 Maja 2013 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Olinku, zmieńcie kolejność. Najpierw projekt i kalkulacja kosztów i materiałów. Potem zgody, papierologia, media i na koniec róbta co chceta. Możecie sie budowac latami. Wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Hej olinku to wy do każdego etapu budowy macie kogos innego? Murarz wam nie zrobi fundamentów? Nie wiem czy to dobry pomysł. W razie jakiś kłopotów, każda ekipa będzie zwalac winę na tę poprzednią..... u nas jedni ludzie budowali, drudzy robili dach od podstaw (sami zamawiali więźbe, dachówki). Zatrudnianie innej ekipy do kazdego etapu jest też sporo droższe. Ps> u nas leje od rana. Trawy od wczoraj nie mogę dokończyć kosić, bo mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Asiu. U nas pogoda bez komentarza. Mój mąż chodzi jak zombie i powtarza.....nie powtórzę co mówi- cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 pogoda pod psem.....dzieciaki kiszą sie w domu. Mieliśmy pojechać na św. Krzyż, do Sandomierza..... Ciśnienie mi ucieka w taką pogodę, chodzę śpiąca , nawet pies cały dzien kima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Hejka Ale tu piździ ! Gdzie szanowne koleżanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Gadam sama do siebie Nic to.... Jadę z dziećmi do rodziców. Będę tam cały dzień - robota bo deszcz przestał padać. Jak dam radę to odezwę się wieczorkiem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Jutro wycieczka do "Anglika" Już nie mogę się doczekać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Aniu! Ja w przelocie ,udanej wycieczki do Anglika,oby bez niespodzianek:yes: Ja weekend też mam wycieczkowy,jutro do Krakowa,teściowa się stęskniła za smokiem. Pozdrawiam Was wszystkie,całusy ,Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.05.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 a co Ty tak od rana nadajesz???? u mnie znowu dziś pobudka domofonem o 9!!!! tym razem - nie odebrałam! z powodu deszczu nie nabyłam roślinności. mam nadzieję dziś to nadrobić ze zniecierpliwieniem czekam na relację z anglika..... pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts