rere79 04.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Hej ho! Ależ tu cicho . Mari, jak po wojażach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam koleżanki. Wpadam na chwilkę, zeby poinformowac Was, że jutro nigdzie nie jedziemy. Babce nie pasowało to co Ja proponowałam a mi to co ona. Umówiłyśmy sie na przyszłą niedzielę. Przepraszam, ale nie posiedzę z Wami. Bardzo źle się czuję od rana. U rodziców niewiele zrobiłam, polegiwałam na kanapie. snułam się. Idę do łóżka. Dobranoc koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 05.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam się niedzielnie!Aniu, jak zdrowie? Skoczę po jakies pieczywo i idę pielić iglaki. Zawzięłam się!!! Albo one, albo ja! I mam plan korą podsypać. Nic to, że bąble na rękach od wczoraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.05.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wpadłam pomachać wszystkim i życzyć przyjemnej niedzieli:) My dzisiaj mamy komunię synka mojego brata:) Pogoda idealna! Anulka zdrowiej !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Hej Dzięki Aneto. Olinku, szalej, szalej Dziś czuję się ciut lepiej. Nie wiem co mi jest. Cały dzień, czułam się tak jakbym miala stracic przytomność. Jakis taki niepokój, mgła w oczach, mdliło mnie, lekkie zawroty. Mama zmierzyła mi cukier i było ok. Potem ojciec kazał mierzyć cisnienie - górne ok ale dolne za wysokie. Tętno tez wysokie. Ja mam zawsze wysokie tętno- tak ok 100. Wczoraj miałam 90 i ojciec juz panikował, że zawał będę miała. Teraz pochwalę sie Wam nowym dylematem Znalazłam inny dom. Co ciekawe, znajduje sie na tym samym osiedlu co Anglik. Nie ukrywam, że mnie pomroczność jasna ogarnęła bo: Anglik : pow. 330 działka. 400 m cena - taka sama wrażenie ogólne. fajny, małe nakłady i niewiele zmian wygląd zewnętrzny - dupy nie urywa ale ujdzie Segment pow. 330 działka. 1448 m cena - taka sama wrażenie ogólne. starycki, stylowy dom, szable, poroża i te sprawy, wygląd zewnętrzny - koszmar !!! Zapomniałam dodać, że jest to segment skrajny, więc mozna powiedzieć, że to to samo co bliźniak - sąsiad tylko z jednej strony. Edytowane 5 Maja 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Cześć Beciu.Rower kupiony ?Co sie teraz daje w prezencie, małym komunistom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 05.05.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 A u mnie dzisiaj jeszcze ładniej jak wczoraj...już mam na liczniku 19 stopni i piękne słońce....Biorę zaraz syna plus dwie ładne suczki kundlice zachodniopomorskie i jazda na łąki i do lasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 hej marimag trudno cokolwiek powiedzieć jak się nie widzi. co do Twojego stanu-to klasyczne objawy nerwicy wegetatywnej. musisz sie z tym jakoś uporać, wyciszyć, nie denerwować się, wyluzować, odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.05.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Pawełku, czy wszystkie Twoje posty będa w tym klimacie ???? Lubisz wnerwiać ludzi, co ? U mnie rano, zapowiadało się na ładny słoneczny dzień, ale jak zaraz pierdzielnie to głowa mała ! Sine chmury, powiewa wietrzyk i chłodno jest. Asiu, nerwica wegetatywna ? Może nie ? Całe moje zycie, to jedna wielka nerwica. Ciężko wyluzować przy takich dzieciach no i ilość nie pozostaje bez znaczenia. Pożegnam się teraz. Jade kupić dziewczynom kurtki a potem do starych. Odezwę się wieczorem. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 05.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ale ja przeca nikogo nie wnerwiam...piszę tylko prawdę....A na spacerze było bomba...syn szalał z psami na polu w zbożu...Psy wcześniej ubabrały się w bagnie....dzieciak też znalazł odrobinę błota dla siebie...I wszyscy byli weseli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Hej marimag odezwij się, zyjesz? u nas też wczoraj gorąco, dzis to samo już prawie 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Cześć dziewczynki. Jestem, żyję U nas słońce i chyba upał się szykuje Jak tam po łykendzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dzięki bogu, ze sie skonczył a dzieci w szkole. Teraz powinnam tydzien sama odpoczywać zdala od stonki.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Asiu, zapraszam do mnie Chcesz jeszcze za zycia, zobaczyć jak wyglada piekło ? Spokojnie. Przecież to nasze kochane, malutkie, słodziutkie.......diabły wcielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 06.05.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Asiu, zapraszam do mnie Chcesz jeszcze za zycia, zobaczyć jak wyglada piekło ? Spokojnie. Przecież to nasze kochane, malutkie, słodziutkie.......diabły wcielone Też potrzebuję głębszego oddechu po tym weekendzie:p Nastolatek w domu... W okresie dojrzewania.... Na każdym kroku problem NIE DO PRZESKOCZENIA Czy ja też taka byłam????? mari już się martwiłam o Twoje zdrowie, ale skoro jesteś mniemam, że u Ciebie ok? Słoneczko u nas pikne:cool: Nie trza psuć. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 mari już się martwiłam o Twoje zdrowie, ale skoro jesteś mniemam, że u Ciebie ok? Witaj kochana. Nawet gdybym zdychała, jedna ręka mi odpadła, nogi ucieło, to ostatkiem sił i pod respiratorem BYM DO WAS PRZYSZŁA Jestem egzemplarz nie do zaje...nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Halo !Co tu tak cicho ?Przedłużyłyście sobie łykend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.05.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 a co tu się dzieje, że się nic nie dzieje???????? mari, weź se zrób przegląd techniczny, żebyś przy remontach była przydatna!!!!! mam dla Was zadanie. jakie krzesełka widziałybyście do takiego stołu? nad stołem będzie wisiała lampa składająca się z kilku owalnych kloszy. podstawa stołu może być też biała.... krzesła, wg. mnie powinny być minimalistyczne, zeby nie konkurowały z dołem stołu no i fajnie, gdyby były wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No wreszcie kuźwa jakieś zadanie ! Anula, dawaj fote lampiszcza. Łatwiej sie ustosunkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Pierwszy luźny pomysł, zanim jeszcze lampe wrzucisz. http://www.exitodesign.pl/product/image/2499/magissd4615130.jpg Co ma sie rzucac w oczy ? Co ma byc centralnym punktem pomieszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts