Megiska 06.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 no ale zawsze sprawdzam kieszenie a ten jeden jedyny raz przeoczyłam jeansy, dałam je na 90 stopni bo były zielone z trawy Witajcie Nadrabiam Bastki :-[ identycznie synkowi komórkę komunijną załatwiłam... :-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aniu...skoro tak, to się nie stresuj!!! (łatwo mówić, nie???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ariciu, i znowu się zdenerwowałam ! Widzisz Beciu...to przez aricię ! Jak mozna takie cuda pokazywać ! Idę po rennie. Madzia nadrabiaj...byle dziś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 I cóż ja mogę powiedzieć??? NIE PATRZ):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dobra, nie patrzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Podjęłam męska decyzję. Codziennie rano i wieczorem będę piła meliskę. Może nie pomoże ale z pewnością nie zaszkodzi Asiu - zono, skąd wiesz, że to może byc nerwica wegetatywne ? Jestęś lekarzem, terapeutą, szamanką ? Poczytałam o nerwicy. Mam wszystkie objawy oprócz tików Ostatnio coraz częściej mam drżenie rąk, walenie serducha i inne opisane w artykule dolegliwości. Wyluzuje się to może i brzuch mi odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Z tą meliską dobry pomysł...spróbuj Aniu:) Chyba się dzisiaj już legnę w łoże me małżeńskie:) bo padam na ryjek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Na ryjek to sobie padaj, byle nie na brzuch. Słyszałam o temperamencie Twojego małżonka szanownego...... Dla niektórych to sygnał, znak, przyzwolenie Nie obronisz sie kobito ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja, tak dla pewności, zasypiam w fotelu na siedząco. Gdy mąż już rytmicznie pochrapuje, po cichutku i na paluszkach wsuwam się pod kołdrę i udaje trupa Dziś, spałam w fotelu z miska w ręku. No do jasnej cholery. Widział ktoś, żeby film sie urywał w setna sekundy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 no to zajrzyj jeszcze na pocztę Specjalnie dla ciebie....ja , japończyk:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 to powiem ci jeszcze, że mam taką koleżankę, która sprząta zawsze na wieczór kuchnię....sprząta i sprząta, myje, czyści, pucuje....i już się skrada do wyrka...no bo przecież on w końcu usnął...śpi......a tu cap, łapa ją nakrywa, no i nic z tego. Patent się już znudził mężusiowi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 powiedz tylko czy dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja na jej miejscu wzięłabym się za jakiś mały remoncik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dostała, odpisała, zapytałam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 odpisałam....i już się pożegnam ...nosem już chyba sięgam klawiatury....i kurde nie wiem, czy on mi się tak wydłużył...czy padam paszczą coraz niżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jak nos się wydłuża to dlatego, że normalnie i w zywe oczy kłamiesz ! Pewnie tam za plecami jakis maczo latino lata albo jakię melanżyk z synami anarchii sobie zorganizowaliście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Pożegnam się ...Idę ogarniać kuchnię i poleżeć sobie troszkę. Pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ile można kuchnię ogarniać? chyba, ze ty jak koleżanka Bogumiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Asiu No można, można Nie uwierzycie, ale wczoraj o 22 miałam telefon od zainteresowanych mieszkaniem. Jesteśmy umówieni na przyszły tydzień. Może zdążę ogarnąć to burdello. Lecę do roboty bo dziś terapie. Miałam nadzieję, że ulżę sobie i w oczekiwaniu na koniec jednych zajęć, pójdę z drugim maluchem do parku a tu nagle, pogoda się zesrała. Dostawa wody gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 u nas palma od rana. Miejski przywi ozł mi trochę roślin wczoraj z Lublina i sadzę od rana. ale czekam az moi panowie wrócą, bo mam skalniak do wykonania. Najbardziej cieszę się, ze mam krzew Mojżesza i Kokoryczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts