bionda 07.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czesć dziewczyny! Aniu,czy ja mogę u Ciebie wyjechać z prywatą? Od razu przepraszam najmocniej ale czego się nie robi dla dziecka...chociaż mnie wykręca ,że to robię. Chodzi o to,żeby oddać głos w konkursie zorganizowanym przez park rozrywki,dzieci z wielu szkół ponagrywały filmiki,nagrody są fajne ale nie chodzi o nie bo i tak Filipa klasa nie ma większych szans chodzi o to,żeby nie byli na szarym końcu. Aniu jesli się zgodzisz a dziewczyny mnie nie zlinczują to zapodam linka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.05.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Hej dziewczyny! U mnie tropikana. 27 stopni dawno me oczy nie widziały. Bionda, mi możesz podesłać linka na priv. Oddam głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jestem. Asiu Biondo dawaj linka Chętnie wspomożemy te sieroty z bollywoodu Asiu żono...a co to za cholera ten krzew Mojżesza ????? Pierwsze słyszę Reruś a idź w cholerę z ta tropikaną ! Upałów i słońca nie zazdroszczę bo nie lubię. U nas dzis ok 18 stopni ale już kilka razy padało. Zieleń soczysta jak jeb twaju mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 http://www.konkurs.twinpigs.eu/etap_I To jest ten link ,trzeba się zarejestrować a film ma tytuł"przyjazń na dzikim zachodzie" są ok. 36 miejsca. Dziękuję dziewczynki ! Pózniej pogadam bo mnie mąż do roboty goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zagłosowałam...chyba O co tam biega ? Po kiego mam podawać mój pesel ? No i jeszcze jedno. Czemu nie ma innych województw ? Wpisałam się w Łódzkim , miasta Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziękuję Aniu,też nie wiem po co im pesel:(Filip chodzi do szkoły gdzie jest ok 40 uczniów ,we wszystkich klasach!Szans z technikum z większego miasta nie mają ale dziecko mi się zaangażowało i teraz chodzi i marudzi ,że nikomu się to nie podoba co nagrali. Jeszcze raz dziękuję. A oglądacze nowi czy już byli?Mam na mysli mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 jeszcze nie. Będą w przyszłym tygodniu Powiedz synowi, że sie usmiałam ogladając ten filmik i baaaaaaaaaaardzo mi sie podobał. Benny Hill Pamietasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Halo, Halo!! Witam siem. zaraz Biondka zalinkuję.Mari , krzew Mojżesza, to inaczej dyptam, ma taką nazwę, bo wydziela dużo olejków eterycznych i potrafi dojść do samozapłonu przy baaardzo wysokich temperaturach, a że Mojżesz krzew gorejący widział... Znikłam bom na szkoleniu była. Chyba napisze protest song, jak miałam urlop to mogłam rozpocząć hodowlę żab,a teraz jak do roboty to jakoś słońcu chmury nie przeszkadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gosiu...martwiłam się. Nic nie pisałaś, że wybierasz się gdzieś w świat ! Co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 O Mari!! straszny świat, w Piotrkowie Trybunalskim byłam! Centrum seksu i biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A wysłało mi się zanim skończyłam. Nic szczególnego u nas. takie tam zbijanie bąków na deszczowym urlopie, potem z grubej rury robota, na działce roślinki rosną, z czego najszybciej chwaściory. A poza tym czekamy na kupca na mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A kroi sie Wam cos ? Ogląda ktoś chociaż ? Dzwonią ? Gołębie wysyłają ? Cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cokolwiek się dzieje, ale na pewno nie jest to nieprzerwany pochód entuzjastów z nadmiarem gotówki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 pochód entuzjastów ! dobre :lol2::lol2: Ja mam samych entuzjastów co by chętnie sie załapali na krzywy ryj lub przewidują wcześniejsza gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 no niestety, żyjemy w czasach tworzących desperatów to i korzystających przybywa... w sumie to jest to smutne. ale żeby smutno nam nie było: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gosiu, co zrobiłaś z moja koleżanka ? Jakas taka jesteś filozoficzno - inteligentna, poetycka....Nie żebyś nie była inteligentna wcześniej ale jakos tak dziwnie się Ciebie czyta....A gdzie kuźwa, hu.., pier..lić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No, nie wiem co Ci ku..wa nie odpowiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nic. Wszystko jest kuwa w porzadku kuwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Chciałam zauważyć, że za 100 postów, konieczne będzie zwracanie sie do mnie per Ekscelencjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja mogę już dziś, Wasza Zajebistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts