aneta s 10.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Aniu normalnie, my jesteśmy katolikami i takie przedszkole mu wybraliśmy - jesteśmy mega zadowoleni, w przedszkolu tv nie ma - Dyrektorka uważa, że sadzanie dzieci przed tv w przedszkolu jest największą porażką pedagogiczną bo nie po to one tam są , żeby dzieciaki tv ogladały a my w domu bez tv od lat żyjemy:D takie z nas dziwaki, że tv do szczęścia nam nie potrzebny:lol2: ale bez netu i radia byśmy nie dali rady:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.05.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 to że w przedszkolu nie ma to normalne ale żeby w domu ? Wogóle nie macie telewizora czy macie a nie oglądacie ? Gadaj szybko bo dziś nie zasnę...duchy będa mi się śniły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Odbiornik mamy ale nie oglądamy i niepodłączony w pudle stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.05.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 powiem mężowi..NIE UWIERZY !!!My dorośli też nie za bardzo mamy na to czas, nie ma też co oglądać...ale dzieciaki ????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 heloł, heloł..witam się padnięta jakaś jestem Ale tu znów tematy!!. U mnie w domu duchy były, ale poszły.. Niemniej jak Kacper był mały to gadał do nich i pokazywał palcem i mówił, o pan, pan...Słabe to było. Działy się tez inne rzeczy, jak otwierające się same okna z hukiem w nocy, spłuczka sama spuszczała wodę, aż trzeba było zakręcić wodę, bo nie chciała przestać. To było co jakiś czas, stosunkowo duo incydentów i przez 4 lata, aż minęło.. Ja nic, a ni nikogo nie widziałam, ale było jakoś mało przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.05.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Gosiu a może za ścianą był pustostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.05.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dziewczynki, pożegnam sie z wami na 2 dni. Weekend makabra ! Tyle sie będzie działo, że chyba doznam jakiegos szoku. Najpierw lecę na melanż z Michałem. Urodziny kolegi z przedszkola. Potem wychodzę z mężem na urodziny jego wujka......BEZ DZIECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się i denerwuję. Nigdy nie zostawiłam dzieci. Ojciec ma takie pomysły, że głowa mała. Ludzka wyobraźnia nie ogarnia tego co kluje sie w jego chorym umysle. Gdy mój brat był mały, pod opieka ojca : - zjechał do piwnicy na 4 kołowym rowerku - złamana ręka - zrzucił sobie na stopę KRATOWNICĘ - zmiażdżone podbicie - próbowal jeździc na desce - ręka i noga w gipsie - strzelał z łuku w piwnicy - zerwany paznokieć - zabawa zimnymi ogniami- poparzone palce itp. itd. Ojciec nigdy nie słucha moich próśb i dlatego tak bardzo boje się zostawic z nim dzieci. Wracamy wieczorem więc juz raczej nie zajrzę. W niedzielę, ogladamy dwa domy i kręcimy film. Mam nadzieję, że prognozy się sprawdza i będzie lało jak jasna cholera Mielismy kręcic na świezym powietrzu Wracamy wieczorem i juz chyba raczej na pewno nie bedę widziała na oczy. Po drodze gotowanie, ogarnianie i szykowanie towarzystwa oraz lekcje...lekcje ! Ta szkoła mnie wykończy ! Uciekam do garów. Chce mieć błysk zanim wyrusze na wojaże po Warszawie i okolicach. Miłego łykendu kofane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.05.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Miłego weekendu!!! Bawcie się... bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzięki kochane. Mamy jeszcze czas....a planów ! ło matko ! Mejuchna, spoko wodza.....mąż już chyba zrezygnował z podchodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Aniu miłego łikędowania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a, a widzisz, nie tylko ja w duchy wierzę. To wszystko przez kanał Discovery, i opowieści mojej babci. miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.05.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Anetko, moje dzieci też chodzą do katolickiej szkoły i o Duchu Św. często tam mowa. Nie chodziło mi o takie coś. To raczej w tym stylu co opisała Mey. Choć u mnie woda się sama nie spuszcza i inne dziwne rzeczy się nie dzieją. Po prostu dzieci zawsze dziwnie reagowały, albo tu w domu, albo w PL u mojej mamy. Nigdzie indziej. Najczęściej ( szczególnie starsza) budziły się z płaczem w nocy i patrzyły się w jeden punkt krzycząc: przegoń tego pana, albo : niech on się już tak na mnie nie patrzy. Trochę to dziwne mi się wydaję. Córka z tego "wyrosła", a młodemu się zdarzają jeszcze te akcje. Mari, miłego weekndowania się. Życzę, aby dzieci w całości zostały zwrócone, a wizyty nie okazały się nadaremne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.05.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Pozdawiam i życzę Wam miłego weekendu!!! U nas też weekendowo dużo się dziać będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No nie uwierzę ! Chwila nie uwagi i mamy nową koleżankę ! Imię Ania jest kolejnym zaskoczeniem Ło matko ile nas w tym narodzie ? Witaj Aniu Bonnie. Zapraszam częściej ! Cieszy mnie fakt utracenia dziewictwa właśnie w MOIM wątku...... Napisz nam cos o sobie Jesli nie będziesz wiedziała jak, proponuje zgłosić się do Megiski. Jak ta walnęła cv to mucha nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.05.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Zaraz chwila moment.....Budowac samemu bo...jesteś sama ?A może budowac samemu tzn. systemem gospodarczym...bardzo gospodarczym....A gdzie ma stanąć to monumentalne dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.05.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Eee to Ty ziomal jesteś !W kwestii tego czy budowac obok rodziców czy nie....zamykam twarz. Nie znam Twojej sytuacji rodzinnej. Ty moja znasz, więc wiesz , że u mnie to niekoniecznie.Masz projekt, pomysły, foty?Ile metrów zamierzasz machnąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.05.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Masz foty ?????????? Nie szukaj pomocy...Sama Cię znalazła. Powiedz tylko gdzie je masz. Na kompie czyli twardzielu czy gdzies w necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.05.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Już Cię kocham MORDO TY MOJA ! Ja bym tylko wyrzuciła ten prowansalski i wstawiła loft ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 11.05.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bonnie, podziwiam podziwiam naprawdę ! Też chciałam się tu przywitać od dłuższego czasu .... ale chwalić się nie ma czym to i nie pisałam. Dopiero Twój wpis zadziałał - i nie ukrywam - wstrząsnął moją zachowawczą duszą. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts