marimag 13.05.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Czy mam zdjęcia ? Ułana zaraz wrzucę ale na zywo wyglada to zdecydowanie gorzej. Anglika, nie mam. zajrzałam do ogłoszenia i wygasło w cholerę. Zdjęcia widac przez mgiełkę czyli prawie nic. Jak będę miała chwilunię to poszukam. Powiem Wam w sekrecie , że byłam tam dziś rano z moja koleżanką. Odprowadziłyśmy dzieciaki, zrobiłyśmy mega szybkie zakupy na bazarze i w długą. Spod mojego obecnego domu pod anglika jechałysmy 11 minut. Koleżanka, zauroczona ! Zachwycona ! Powiedziała BIERZ GUPIA !!! Z ulicy widac było, że działka mini no ale cóż... Wpadłam na pomysła a nawet na dwa Albo kupie sobie gdzieś w okolicy działke pracownicza i tam będę za małorolna robić albo kupię działke rekreacyjną, gdzieś tam...może na Warmii ? Będziemy sobie w weekendy tam jeździć no i w wakacje będzie co robić gdy kasy na wywczas zabraknie. Jeść trzeba wszędzie więc koszty takie same jak siedzenie w domu. Być może uda nam się złapac jeszcze parę groszą bo w październiku, zesłego roku, zmarła babcia męża i podział kasy za mieszkanie ma być . Boże, może wreszcie nasz gówniany los sie odmieni i zaczniemy wreszcie się cieszyć życiem. Dzieciakom zapewnimy trochę urozmaicenia i jakieś atrakcje. Do tej pory to albo siedzimy w domu albo jeździmy do rodziców, gdzie widac, że nikt nas nie chce. W sobotę, matka tak mnie wkur..., że nie miałam ochoty jechać na imprezę. Powiedziała, że nie zyczy sobie, żeby dzieci chodziły po domu. Mają siedzieć w piwnicy i tam się bawić. Pytam gdzie i czym???? Tam jest pralnia, kotłownia, graciarnia i garaż. Co tam robić ? W tym syfie ? Kochająca babcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu! Bądż za Ułanem to Tata pokocha Anglika! Asia, wariatko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Anetko dam Ci jego numer. Zadzwoń, wytłumacz, rozjaśnij mu w mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aaaaa i znajdź mi kupca na mieszkanie ....plissssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 a macie!!! męczy mnie to już kilka dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Salon i jadalnia w Angliku. Tylko to mi sie udało znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 bombastik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Salon w Ułanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu ariciu, zrób porzadek w swojej skrzynce. Wiadomości nie moge wysłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Alo,witam się po przerwie:D Aniu,nawet się nie ma nad czym zastanawiać, bierz Anglika!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam pojęcia jak nadrobię zaległości w czytaniu, co tam u Was moje drogie. Ale widzę ,że wstrzeliłam się super w info o domach. Do Anglika wprowadzasz się i już, a w Ułanie będziesz rzeźbić do bólu. Moja koleżanka ma dom na działeczce 360m i świetnie ją dopracowała.Więc tym się nie przejmuj.Znając twą wyobraźnie dasz sobie z jej zagospodarowaniem radę. Anglik górą!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dziewczynki dziekuję za troskę. Świnia jestem ,że nie uprzedziłam ,że zniknę na parę dni:mad: Możecie mi skopać tyłek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Kuźwa wiem !!! :lol2: Boski jest. Na żywo fajniejszy niz na zdjęciach a z doświadczenia wiem, że jest odwrotnie. Ala pisz szybko, co tam ? jak tam ? Robie głosowanko... Która jest za Anglikiem a która za Ułanem ? Powiedziałam Wam szczerze co i jak. Byłam obiketywna mimo, że serce nie sługa Notuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Alus a tu zasłużone !!! http://i2.makbet.pl/mkb100/f01c9653001effe44a4a6907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.05.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu,nad czym tu debatować Anglik is the best"simple the best"jak spiewa babcia Tina:lol2: Teraz tylko kupiec i życie jest piękne! Ala!Żyjesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.05.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Alutka pisz gdzie się podziewałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No to gitarrrrrra Odezwe sie wieczorem. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 13.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 marimag sorki, że się nie udzielam. Zaglądam tylko aby Ci pokibicować. Nie mam normalnie czasu. A więc moje zdanie, jeśli w ogole to kogo obchodzi : - o Ułanie zapomnij, myślę że bez sensu dawać kasę w sumie tylko za działkę, bo dom mówisz że kapitalny remont lub wyburzenie. To już lepiej kup działkę i buduj od podstaw. - Anglik hmmm super jest, ale wiem jakie przeżywasz rozterki odnośnie ogródka. Dla mnie to też bardzo ważne. A nakreśl mi proszę, ile to ma metrów - np 10x10? Może nie jest tak źle? Na razie Anglik tak na 90% do mnie przemawia. Mam nadzieję, że nie zamieszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Riri, nie wiem skąd jesteś U nas działki sa w cenie połowy naszego budżetu, więc nie starczy na dom Cofnij się w wątku, do momentu w którym jest mowa o budowie. Działka jest ale nie ma zgody na budowę więc ta opcja odpada. Jasne, że budowa, rozwiązałaby nasze problemy i jest to jedyna logiczne rozwiązania ale w mojej rodzinie, logika to ostatnia rzecz której można sie spodziewać ( po kim kolwiek). Wymiarów działki nie znam. Trochę jest przed domem, pas z boku i ciut z tyłu. Przód mnie nie interesuje. Zależy mi na pieknym ogrodzie z tyłu , ale jak widać: albo fajny dom albo mega ogródek. Twoje zdanie bardzo nas interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.05.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 dziędobry:DNo, to się zaczęło!!!! Anglik! bierz no Anglika!!!Trzymam kciuki!!! PS. Przegoniłaś na łikęd, a tu się działooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Witaj Gosiu Nie rozumiem PS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts