mayday 13.05.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 no w piątek żegnałaś się na po weekendzie, bo zlatana byłaś, to ja posłusznie poszłam na swój weekend:yes:. A tu tyle wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Alutka pisz gdzie się podziewałaś?! Żyję i mam się całkiem ,całkiem:D Zapowiadał mi się piękny długi ,,weckend" majowy,święta nasze krajowe 1 i 3 maj i tutejsze 7 i 8 maj.Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Przyjechał taki jeden:mad: narobił nam roboty po kokardę i tyle mój tyłek widział obrzydliwe leniuchowanie:mad: Teraz czekam na 20 maja -tutejsze święto i nawet wołami mnie nie zaciągną do fabryki:mad:Będę leżeć do góry brzuchem....o ile pogoda pozwoli,bo teraz u nas zimno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu ja podnoszę rękę za Anglikiem,a nawet dwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Alus a tu zasłużone !!! http://i2.makbet.pl/mkb100/f01c9653001effe44a4a6907 Nie było młodszego????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja obie ręce i obie nogi za Anglikiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 To ja też dokładam dolne kończyny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 13.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 marimag ja z opolszczyzny , więc ceny pewnie o połowę tańsze niż u Was. Powiedz tacie, że Anglik to jest to i muuuusisz go mieć. Powiedz, ze nic ci się nie podoba i jak nie chce twojej załamki to niech daje kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nie było młodszego????????????? Jak kara to na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dziekuję Wam za oddane głosy. Mam rozumieć, że Wam sie podoba czy nie chcecie urazić gospodyni ????? Możecie być szczere Poważnie mówie i pytam. Zdajecie sobie sprawę z tego, jakie to niesamowite obciążenie psychiczne ? Jak coś będzie nie tak, jak będziemy żałować to będzie.... A nie mówiłem ! A jak się tam nie odnajdziemy ? A co jak rodzina mnie obrzuci błotem, że chałupa może być ale TA DZIAŁKA !!! Wiecie jaka jest u mnie sytuacja .....Nikt nie wesprze ale skopac i wbic nóż w plecy to pierwsi. Nie ukrywam, że jesteście mi bliższe niż kto kolwiek z mojej rodziny. Jesteście dla mnie bardzo ważne. Licze się z Waszymi opiniami i gdyby nie WY !!!!! to bym zwariowała, pogrążyła się w głębokiej depresji i pewnie ciachnęła nadgarstki. Jesteście cudowne, mądre, Wasze opinie i przemyslenia sa tak ludzkie, normalne i dojrzałe, że czasem pomagaja mi uspokoić tego mojego zwariowanego i wiecznie nie spokojnego ducha. Za wszystko w czym mi pomogłyście, doradziłyście, uspokoiłyście oraz za to, że tak po prostu tu ze mną trwacie SERDECZNIE WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ Czasem się dziwię, że pomimo nudy wiejącej z tego wątku i zanudzania Was przez gospodynię , macie czas i chęci tu wchodzić. Wielki szacun !!! To nie żadne pieszczoty czy kurtuazja.....Nie wiem gdzie bym bez Was była. Kocham Was laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Anuś,możesz być pewna ,że tu nie ma żadnego słodzenia i ,że wszystkie radzimy z całego serducha. A taką laurkę nam tu wypisałaś,że ho...ho....:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No to pomogłaś ! O tej odpowiedzialności, mogłas juz nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aluś, wiem kochana.Chodziło mi tylko o to czy Wy tak z przekonaniem czy raczej żeby nie burzyć mojej euforii ...rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja będąc na twym miejscu,ze wszystkimi twymi dylematami-jestem na tak!!!!!Będąc na swym miejscu- też jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 13.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 marimag pamiętaj, że to TY będziesz tam mieszkać a nie twoja rodzina. Tobie musi się podobać, a jak sie w końcu znudzi to sie nie przyznawaj Ja nie ukrywam, ze działka dla mnie ma duże znaczenie, ale nie kupiłabym Ułana tylko dla działki. Jeżeli czujesz że Anglik to jest to to bierz. I jeśli czujesz,ze bez ogródka dasz radę to bierz. Duży ogród ma to do siebie, że korzystasz z niego tylko w lecie. Wiosna i jesień to prace przy ogródku :/ a w zimie raczej nie wyjdziesz posiedzieć. Przede mną dopiero zmagania na działce, ale jak spojrzę sobie na ten ogród to się fajnie w sercu robi. Nie każdy tego potrzebuje. Nie wiem czy to ten Anglik co za Tobą chodzi juz parę tygodni. Jeśli tak to chyba już wiesz, że jest Twój. Nie bierz go tylko z tego względu że jestes zmęczona już szukaniem. Za 2-3 dni myslę ze ochłoniesz i na spokojnie podejmiesz decyzję. Chociaż wydaje mi się, że już przepadłaś Anglik jest Twój. Gratulacje Sorki, ale pisarz ze mnie kiepski, lepiej odnajduję się w cyferkach. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu pewnie ,że rozumiem.Sama wiesz ,że zawsze mówiłyśmy ci szczerze,co nam się podoba ,a co nie.Co w głowie to na języku...ups, na klawaiturze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Uciekam na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aniu...ja też mówię szczerze...bierz Anglika....nawet małą działeczkę zagospodarujesz pięknościowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dzięki kobity. No nie ukrywam, że przepadłam. Zakochałam sie od pierwszego wrażenia. Tego szukałam. Chcę Anglika...jakkolwiek to zabrzmiało Teraz taki drobny szczególik...kasa ! skund wziąć tę cholerę... Anglik nie będzie na mnie wiecznie czekał. Riri, może lubisz cyferki ale pisanie idzie Ci całkiem gładko. Wszystko zrozumiałam...chyba Widzisz, Ja z małorolnych. Tak samo wazny jest dla mnie i dom i ogród. Chciałabym zachować w tym wszystkim jakąś równowagę. Pogodziłam się z myslą, że nie będę miała hektarów ale do cholery, zeby nie mieć chociaż z 200 metrów za domem ! No w głowie mi się nie mieści. Zajebistośc domu, trochę tłumi moja wewnętrzną rozpacz z powodu ogródka. Trochę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 I to wy będziecie tworzyć ten dom....swoje gniazdko...jeśli czujesz, że to ten to bierz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Beciu, słyszałaś o uprawie tarasowej ? Pewnie tak.... Tam jest wielki taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts