barbe-cue 13.05.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No i masz ci los... Za długo na tym grzybobraniu byłam Do następnego usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dzięki Basiu za to dość obfite grzybobranie. Te cegły, które pokazałaś sa duzo jaśniejsze i mniej nasycone niż w Angliku. Po zestawieniu ich z ciemnymi meblami dżewnianymi robi się starycko. To takie ( jak dla mnie) grzeczne i bezpieczne zestawienie. Lubię prowokacyjne zestawienia, jakies szaleństwo i lekkie "oszpecenie". Ghostów tez nie lubię podobnie jak tych pełnych białych wyprofilowanych ( nie znam nazwy), tych plastików na drewnianych nóżkach ( nie znam nazwy). Szabi szit ... dobre i tez nie lubię. Prowansja wywołuje u mnie refluks. Mój ukochany styl to Rough Lux Witam wszystkich wtorkowo. Zaraz usuwam fociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 14.05.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Dzień dobry, po obejrzeniu zdjęć jestem na 100% na tak. Ogródek według google malućki nie jest. Na grilla będziesz mogła zapraszać a i huśtawkę dla dzieci zmieścisz. Marimag jakie zdjęcia bys chciała? Tak jak ostatnio pisałam nie posiadam takowych, bo mieszkam w tym domu juz parę dobrych lat, więc nie robiłam. A ta druga część dokupiona była od własciciela nie przez agencję, wiec jakoś nie czułam potrzeby robienia zdjęć. Widzialam ten dom non stop. Mam tylko zdjęcie z frontu to na chwilkę pokarzę i też wywalę, więc proszę mnie nie cytowac ze zdjęciem {usunięte} na górze w tym piętrowych mieszkamy ja, mąż i synek, a teraz dokupiliśmy ten po lewej. Edytowane 14 Maja 2013 przez GOSC12_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 14.05.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Nie wiem czy znacie taką stronę http://www.houzz.com/photos/22929/dining-room-contemporary-dining-room-san-francisco ale pewnie tak. Polecam, bardzo duzo fajnych fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Hej Riri Rozumiem, że to Wasz dom, tak ? Nie rozumiem : Widziałam ten dom non - stop ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 14.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Hihi chodziło i o to że tą drugą połowę bliźniaka widziałam non stop więc nie robiłam zdjęć. Jakbym musiała jeździć tak jak większość ludzi i szukać to bym cykała zdjęcia dla upamiętnienia, a tak to mijałam ten dom od kilku lat, więc nie robiłam zdjęć, bo go widziałam.Tak to jest nasz dom, na dole mieszka babcia męża. My na górze i teraz mamy jeszcze do kompletnego remontu tą drugą połówkę., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 marimag ani mi sie waz wywalać te cegły, niech cię ręka boska broni, tfffu-tfuuu ręka największego ateisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Riri, czyli będzie sie działo ! Zakładaj wuntek. Chętnie będę zaglądać. Ile Ty masz lat dziecinko ? Dawaj Wasze foty. Każdy tu sia jakos przedstawia Ręka ateisty ???? Ło matko. Teraz to zaczęłam sie bać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 14.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Riri, czyli będzie sie działo ! Zakładaj wuntek. Chętnie będę zaglądać. Ile Ty masz lat dziecinko ? Dawaj Wasze foty. Każdy tu sia jakos przedstawia zamierzam właśnie założyć mały wąteczek, aby jakoś upamiętnić te moje wypociny. Robimy systemem gospodarczym, więc pewnie parę lat mi to zajmie. W tym roku najważniejsze- dach. jak się to zrobi to już wnętrza polecą. I zdjęcie też dam, moze jako avatarek. Muszę znaleść coś fajnego A latek mam 36 więc juz nie tak dziecinka chociaż nie obrażam się hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 14.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 dobra mykam, zajrzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 No to kochana dziecinko Dawaj avatarek, zakładaj wąteczek...czekam A co planujecie zrobic z dachem ? Mam pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.05.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Te cegły, które pokazałaś sa duzo jaśniejsze i mniej nasycone niż w Angliku. Po zestawieniu ich z ciemnymi meblami dżewnianymi robi się starycko. To takie ( jak dla mnie) grzeczne i bezpieczne zestawienie. No tak, o tym mówiłam - cegły + ciepłe drewno = za dużo. Ale np. takie zestawienie? Jak dla mnie - miodzio. Ale zrobisz jak chcesz. Potrafię tę podłogę wyobrazić sobie też w wersji czarnej (malowanej) plus szafki z leciutko poszarzonego/postarzonego (ale naprawdę minimalnie) drewna. Ghostów tez nie lubię podobnie jak tych pełnych białych wyprofilowanych ( nie znam nazwy), tych plastików na drewnianych nóżkach ( nie znam nazwy). chyba o eamsy Ci chodzi? Też ich nie lubię... Natomiast mam duży problem z krzesłem Wishbone, o takim: http://www.danish-design.com/images/items/CH24-6.jpg bo jest to najwygodniejsze krzesło, na jakim w życiu siedziałam (idealnie wyprofilowane podparcie pleców), ale jest - delikatnie mówiąc - niezbyt urodziwe. Widziałam kilka innych z podobnym profilem oparcia, takich dość vintage, może znajdę ciekawy zamiennik, równie wygodny jak wishbone. Zaraz usuwam fociaki czy z moich postów też usunąć? Tam gdzie cytuję Twoje wypowiedzi (widok ogródka i kuchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Basiu, fotki z cytatów możesz usunąć Co to sie porobiło, że urządzamy kuchnię, której nie mam A mnie te Wishbony, podobajsja. Wolałabym jednak ciemne. Ale Ci się chciało kolorwac te meble.... A umiesz zrobić sztuczkę z pomalowaniem podłogi na czarno a mebli na szaro ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 wy tu gadugadu a ja zrobiłam pierwsze przetwory. Szczaw na zupę do słoiczkow na zimę. A wczoraj placek z kruszonką i własnym rabarbarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 No właśnie Asiu.Zwróciłas nasza uwagę na jakże istotny temat. Przetwory !!!Też zamierzam poszaleć ze szczawiem.Jeszcze nigdy swojego nie robiłam.Napisz jaka masz technologie obróbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) piękna ta cegiełka!!! ja bym jej nie ruszała, ale meble na pewno bym popsuła tu z Twoimi ulubionymi krzesłami: nie ukrywam, że ja osobiście uzupełniła bym kuchnię meblami o nowoczesnej, architektonicznie prostej formie i dodała industrialne dodatki ( troszkę pordzewiałego metalu, "spróchniałych" desek, etc.) taki cóś też mi się podoba.... fronty mogły by być matowe, szare, dębowe blaty...dodatki cynowe/stalowe... srylion inspiracji waśnie w głowie mi się wyświetla!!!!! Edytowane 14 Maja 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Rdza, cyna, próchno i demolka ?????????????? Jak nie jak TAK !!! Anula, rozumiemy sie bez słów ! Kuchnia w Angliku nie jest za duża. Tu robia wrażenie, PRZEDE WSZYSTKIM te przestrzenie, luz i światło. W ( mam nadzieję) mojej jest ciemno i mroczno. Cieszy mnie to wielce bo raz, że nie znoszę słońca i dwa, będzie to miła odmiana od kuchni skierowanej na zachód Podobała Ci się ta lampa, która wysłałam na priva ? Widziałaś gdzieś cos podobnego ? Coś mi napisałaś o jakimś sklepie ale ani linka ani adresu ani nawet nazwy sklepu nie dałaś. Priva do Ciebie wysłać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) baza meblowa taka, na ten przykład, ale popsuta dodatkami....<3 Edytowane 14 Maja 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 przecież posprzątałam....i odpisałam na lampę również....ale do źródła niestety nie dotarłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Aniu, coś Ci te foty nie wyszły Pisze załącznik ale nic sie nie odpala... Pisałam do ciebie i nie chciało wysłac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts