aricia 14.05.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 inspiracje różne... ten kolor na suficie również nadawał by się na meble. teraz robię kuchnię: dół dąb, czarny blat, ciemnoszara matowa ściana i właśnie podobne, matowe górne fronty. jak już będzie, strzelę fotki;) a tak będzie, jak Ci się wszystkie zwalimy na chatę do pomocy w ogrodzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.05.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 marimag zrywam szczaw, myję, ukladam na ściereczce. Jak się odsączy siekam cienko, bardzo cienko tasakiem. Wrzucam na patelnię teflonowa i przesmażam na prawdziwym maślę. Daję szczyptę soli. Jak sie zblanszuje i ma już brzydki kolor, wkladam do słoiczkow po koncentracie pomidorowym i wekuję. Taki jeden słoiczek w sam raz na zupę dla 4 osoboej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 a zoba, jakie płytki widziałam na targach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Takie płytki nie ....toż to jakaś melina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 To obraz z mojego przedpokoju http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=189406&d=1368543470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Asiu, z masłem ?A to nie zjełczeje w słoiku ? Nie popsuje się ? Ja raczej myślałam,o zagotowaniu tego w małej ilości wody s solą, a potem pasteryzowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 14.05.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja nie będę oryginalna, i jak już dawno mówiłam ANGLIK!!! Też już w nim mieszkasz no nie?? Powodzenia KOCHANA!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 grzebałam, grzebałam i wygrzebałam...mój nowy obiekt westchnień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.05.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 W sprawie szczawiu chciałam....... Ja z tych leniwców,więc go szatkuję,sru do pojemniczków i mrożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.05.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A co podłogi w kuchni to bardzo,bardzo mi się podoba - mówię o podłodze w Angliku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Madziu mieszkam ! Cały czas o nim myslę...marzę....oswajam się z myślą, że to chyba ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.05.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A teraz uciekam ,bo lecę na babskie zakupy z,, kuleżankami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 O Ala !Powróciłas na dobre ? Ja nie mam gdzie schować bo w zamrażarce tłok jak jasna cholera. Co ciekawe, kompletnie nie wiem co tam mam bo z niczego nie korzystam. Wiem tylko, ze mam wory kurek.Miałam robic pierogi ale mąż się rozchorował i grzybów mi nie wolno. sama nie zjem tym bardziej, ze kurka to ostatni grzyb na mojej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.05.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 O Ala ! Wiem tylko, ze mam wory kurek. Miałam robic pierogi ale mąż się rozchorował i grzybów mi nie wolno. sama nie zjem tym bardziej, ze kurka to ostatni grzyb na mojej liście. To ja na parapetówkę poproszę o jeden mały woreczek . Ja kurki baaardzo lubię, ale w obecnym mieszkaniu mam lodówkę mini z jeszcze bardziej mini zamrażarką (w sam raz na lód do drinków ). W nowym będzie trochę lepiej - gigantyczna (dla mnie) przestrzeń aż trzech szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Worek kurek czy worek pierogów ?Dośc istotna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Wiem, ze to jeszcze nie pora ale jakie menu by Panie widziały za stosowne ? Na parapetówce of kors Mejdej to już tradycyjnie - SZPONDER , seta i musztarda... A reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Chwilę mnie nie było a Anglik już urządzony;). Kuchnie ma bardzo klimatyczną i bardzo fajną. Teraz trzeba kupca szukać równie namiętnie, co nowych inspiracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 pierogi z kurkami, co by ci się zamrażalnik opustoszył. Masło nie zjełczeje, od lat tak robię, daje glowę, tylko musi byc oryginalne a nie jakis masmix z margaryną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.05.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 byleco!!!! byle ta parapetówka miała gdzie się w końcu odbyyyyyć!!!!!!!! ( jak dla mnie w ogóle może odbyć się wirtualnie, byleby przedmiot oblewania był w realu!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.