Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

inspiracje różne...

ten kolor na suficie również nadawał by się na meble. teraz robię kuchnię: dół dąb, czarny blat, ciemnoszara matowa ściana i właśnie podobne, matowe górne fronty. jak już będzie, strzelę fotki;)

mari-65c4821156e38fac4063a224fa2d58e7.jpg

ebc899cbc6a806121eb11daa03ae23a8.jpg

mari- a29373cb50adf44fc13348cc8b37639f.jpg

a tak będzie, jak Ci się wszystkie zwalimy na chatę do pomocy w ogrodzie !!! :cool: :lol2:

1b4426af2d59825e8786d27448796028.jpg

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marimag zrywam szczaw, myję, ukladam na ściereczce. Jak się odsączy siekam cienko, bardzo cienko tasakiem. Wrzucam na patelnię teflonowa i przesmażam na prawdziwym maślę. Daję szczyptę soli. Jak sie zblanszuje i ma już brzydki kolor, wkladam do słoiczkow po koncentracie pomidorowym i wekuję. Taki jeden słoiczek w sam raz na zupę dla 4 osoboej rodziny.

O Ala !

Powróciłas na dobre ?

Ja nie mam gdzie schować bo w zamrażarce tłok jak jasna cholera. Co ciekawe, kompletnie nie wiem co tam mam bo z niczego nie korzystam. Wiem tylko, ze mam wory kurek.

Miałam robic pierogi ale mąż się rozchorował i grzybów mi nie wolno. sama nie zjem tym bardziej, ze kurka to ostatni grzyb na mojej liście.

O Ala !

Wiem tylko, ze mam wory kurek.

Miałam robic pierogi ale mąż się rozchorował i grzybów mi nie wolno. sama nie zjem tym bardziej, ze kurka to ostatni grzyb na mojej liście.

To ja na parapetówkę poproszę o jeden mały woreczek ;). Ja kurki baaardzo lubię, ale w obecnym mieszkaniu mam lodówkę mini z jeszcze bardziej mini zamrażarką (w sam raz na lód do drinków ;)). W nowym będzie trochę lepiej - gigantyczna (dla mnie) przestrzeń aż trzech szuflad ;)