marimag 14.05.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Chwilę mnie nie było a Anglik już urządzony;). Kuchnie ma bardzo klimatyczną i bardzo fajną. Teraz trzeba kupca szukać równie namiętnie, co nowych inspiracji;) U la la powiało rozsądkiem.... Niestety, to nie w tym wątku pierogi z kurkami, co by ci się zamrażalnik opustoszył. Masło nie zjełczeje, od lat tak robię, daje glowę, tylko musi byc oryginalne a nie jakis masmix z margaryną. :lol2: Jak dajesz głowę to spróbuję z masłem. Czy sa jakieś inne receptury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 byleco!!!! byle ta parapetówka miała gdzie się w końcu odbyyyyyć!!!!!!!! ( jak dla mnie w ogóle może odbyć się wirtualnie, byleby przedmiot oblewania był w realu!!!!! ) Łoj Ty mundralo moja kofana. Pewnie, ze Was nie zaproszę Będę piła w samotności z kamerą skajpowa przed nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Nie tyle rozsądkiem( jam ostatnia do obdzielania rozsądkiem-bo nie mam z czego;), co wiarą w to że jak taki hurtowy zapał skierować na szukanie kupców to może być sukces:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pewnie że tak ale jak ich zwerbować i ograbić z kasy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Może jak przyjdą oglądać podaj jakiś tajemny specyfik w ciasteczkach;). A tak z innej beczki: MAMY WODĘ I KANALIZACJĘ:lol2::lol2::lol2::lol2: Przepraszam za bezczelną prywatę, jednak nie mogłam się powstrzymać:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A Tobie co ???? Sekunde temu o kupcach a teraz kanalize nam obwieszczasz ??? Zrobili Ci ot tak w sekundę ???? No cieszę sie ogromnie ! No to juz coś ! :wave::wave: Co teraz, co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Musiałam potwierdzić w kilku źródłach, zanim zaczęłam się cieszyć. Teraz kochana posadzimy ,,tron" w piwnicy i będzie impreza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Impreza na sraczu ? Też mi rodocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Impreza na sraczu ? Też mi rodocha No kochana po wizji wychodka w lesie , to ja mogę na cześć kibelka dobrą bibkę wyprawić! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czyli co ? Pierwsza impreza na cześć kibla, będzie u Ciebie ? Kasia, czy ty zamierzasz tak czciś każdy zakup ? Cholera, nie wiem czy moja wątroba to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czyli co ? Pierwsza impreza na cześć kibla, będzie u Ciebie ? Kasia, czy ty zamierzasz tak czciś każdy zakup ? Cholera, nie wiem czy moja wątroba to wytrzyma Kochana kanalizacja to nie taki se ot zakup, to ŁASKA gminy, która może ale nie musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Jaka ta władza u Was łaskawa.... Proszę Cię. Żeby co kolwiek wywalczyc, musicie zmienić nastawienie i poczuc sie gospodarzami tego terenu. Kanaliza, woda oraz powietrze, nalezy się Wam jak psu buda. Łachy, dziady nie robia. Płacicie podatki to i wymagac macie prawo. Jestem po rozmowie z ojcem. Nie będę jej streszczać bo po co ale zgoda na anglika jest !!! JEST !!! Powiedział to tonem typu : a idź w cholere i daj zyć no ale mam to o co walczyłam od ponad 3 lat. To jest oczywiście wersja na dziś. Jutro może byc juz inna rozmowa ale cieszę sie i łudze, że to koniec udreki, meki i wiecznej niepewności. No to teraz radość :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A teraz...KUPCY !!!!!!!!!!!!!! cip, cip, cippppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 To ja tańce z tej okazji odstawię http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo005.gif http://i6.glitter-graphics.org/pub/421/421176n87p87viza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ten gif mnie rozbawił http://www.teraz.com.pl/vardata/gify/tanczace/tanczace003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.05.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ooooo Ten drugi to wypisz wymaluj nasza ALA. Nawet trzepotanie pępka ma :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.05.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Mari, mam nadzieję, że nic już się nie odwidzi Twojemu papie! Teraz tylko kupiec na mieszkanko i Anglik Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ooooo, się dzieje!!! :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: ale ja niestety czuje się zaproszona osobiście na parapetówkę, a nie do skypa!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ooooo Ten drugi to wypisz wymaluj nasza ALA. Nawet trzepotanie pępka ma :lol2::lol2::lol2: A jakie mam seksowne gatki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja też poproszę pierożki:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts