marimag 15.05.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 O cholera ! 3 tysi za grzejnik to chyba sporo Blaszane ekrany ??? Moja wyobraźnia az tak daleko nie galopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Helo, helo!! ależ tu inspiracyjnie!! Piękne te wnętrza. Wyrwana do odpowiedzi nt grzejników, nie mam za wiele do powiedzenia, bo ich nie posiadam w nowym lokum. Te co mi się podobają ( te ariciowe) to fakt , tyle kosztują.. ja niestety nie lubię tych co mi się nie podobają ( czyli cała reszta, panelowe, rurowe, harmonijkowe), bo jakoś kojarzą mi się z suszonymi skarpetkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Gosiula, a jak to ustrojstwo porównac ? Mocą, wielkością, designem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dzwoniła klientka. W sobotę mam spotkanie biznesowe Ło matko, jakby się udało to bym nie uwierzyła. W ciągu tygodnia, znaleziony dom marzeń i sprzedane mieszkanie ????? To nie możliwe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 możliwe możliwe:) Aniu, jak porównujesz kaloryfery, to najpierw moc potem design. Bo co Ci po wypasionym i drogim, jak będzie niedogrzewał. To się przelicza na m2.ważna jest jeszcze wysokość mieszkania i współczynnik izolacji. Purmo na stronie ma taki kalkulator. Musisz znać grubość izolacji, czyli grubość np styropianu na ścianie i jak się da współczynnik okien. Nie wiem czy pomogłam, bo to na tym etapie pewnie nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 To prawda. Wiem, że nic nie wiem Na logikę, jasne jest że to jakie ściany i czym ocieplone, jakie okna i metraz pomieszczenia ma znaczenie. Obawiam się tylko, że właścicielka nie wie co ma. Próbowała nam wyjasnić, że budynek został zaizolowany. Trwało to ze 30 minut bo nie potrafiła nam powiedzieć co zostało zrobione, więc tłumaczyła jak to robiono. Stalismy z rozdziawionymi paszczami, oczekując dalszego ciągu tej jakże porywającej opowieści. W pewnej chwili, zebralismy twarze do kupy i jednym głosem podsumowaliśmy : Aaaa, izolacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 heloł Ależ się dzieje!! Ja też w kuchni mam taki żeliwny grzejnik ,wysoki i czarny:Dtyle wiem ,jak mi Daniel zaczynał wjeżdżać ze współczynnikami to ziewałam z nudów,jedyny mój argument brzmiał:"taki ładny grzejnik miałby nie grzać??:eek:" I co ,miałam rację ,grzeje ,co prawda nazwa firmy jaką operujecie jest mi całkiem obca ale to pewnie wynika z półki cenowej,ja tak wysoko nie sięgam:lol2: Jeśli miałoby to w czymkolwiek pomóc tu jest link do mojego grzejnika: http://www.leroymerlin.pl/ogrzewanie/grzejniki-i-akcesoria/grzejniki-dekoracyjne/grzejnik-dekoracyjny-roti-180-10-black-structure-calore,p96170,l1010.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 najlepiej grubośc styropianu widać po wnęcę w oknie a wtedy do grubości ścian i wiemy na czym stoimy, ( oczywiście z czego są ściany tez ważne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dzwoniła klientka. W sobotę mam spotkanie biznesowe Ło matko, jakby się udało to bym nie uwierzyła. W ciągu tygodnia, znaleziony dom marzeń i sprzedane mieszkanie ????? To nie możliwe ! Aniu ,jest to trudne ale nie niemożliwe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 O i Asia jest Ten Twój grzejnik, też nie jest głupi. Asiula, Ja już dawno przestałam wierzyć w cuda Ale skoro tak mówisz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu! Ja się na parapetówę wcale nie chciałabym pchać ALE po informacji o kurkach ,,,,masz mnie na karku:lol2: Czasem myślę ,że jesteśmy z innych wszechświatów ,u mnie kurka to jedyny grzyb ,który rodzina nie tylko bierze do gęby ale jeszcze lubi:yes: Robię je na 100 sposobów i do wszystkiego i zawsze jest ich za mało i są za drogie,a u Ciebie leżą pogardzone:eek: Inspiracje faajne,tylko w takich wnętrzach wszystko wygląda zajeb..e:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Asiu...boże...parapetówka. Kiedy to będzie i czy wogóle ? Jesli tylko cos sie będzie kroiło to czuj się zaproszona. Kurki drogie ? Te wory, które mam, uzbierałam sama z dziećmi. Moje starsze córki, odziedziczyły po mamusi miłośc do ogródka, pielenia i innych prac, grzybobrania i szwendania się tu i tam. Gdy jeździmy na Warmię, obowiązkowo musimy zaliczyć las. Najlepiej tak ze 3 minuty po tym jak tam dojedziemy Nachlić się nie można, bo te przyfiluja z daleka i lecą mi grzyba podebrać. Po powocie do domu, nie dadza człowiekowi odsapnąc bo : Mamo czyść a My będziemy nawlekać. No mówię Ci szalonki. Najdziwniejsze w tym jest to, że grzyba do paszczy nie wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A jadłas pierogi z kurkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Może dlatego,że do pierogów idzie ich dużo a u mnie jak wspomniałam to towar luksusowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.05.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dzisiaj zrobiłam Antkowi zdjęcie do paszportu,moje jakże fotogeniczne dziecko wyszło jak kryminalista:lol2: Nie pisałam ostatnio bo:teściowa wyjechała dopiero dzisiaj ,organizowanie rozrywek tak mnie wykańczało,że czytałam z przyjemnością ale gęby nie miałam siły otwierać ,poza tym Fif jedzie na zieloną szkołę i ciągle coś musiałam mu dokupić ,wieczory spędzałam po sklepach,sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 No rozumiem i wybaczam. Moje dzieci rzeczywiście są fotogeniczne ale mamusia ???????????? Na każdym spie lub wygladam jak nietoperz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jużuu, siedzę przy dwóch komputerach, tablecie i dwóch telefonach, w tym czasie gra telewizor, bo Szanowny ogląda i ciągle ktoś mnie o coś pyta.... kurcze, oszaleć można????? PS> Grzyby uwielbiam zbierać, nawet przy nich grzebać, ale pyska nie wezmę, chyba że jako zupę z suszonych. Nawet pieczarek nie za zbytnio tak więc, ja nadal stały zestaw do pierogów się nie dołaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu...to prawie tak jak ja:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 co do zdjęć, najlepsze mam do wizy :) no, wypisz wymaluj list gończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts