marimag 15.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Gosiu, ale bo co ? Nie lubisz smaku, strułas sie kiedyś, masz uczulenie ???? Nie kumam a gdyby tak w te pierogi włożyć szponder wymieszany z podgrzybkami ? Może by przeszło co ? Multimedialna byznes łumen jesteś. Zazdroszcze podzielności uwagi. Ja ponoc mam niezła ale kuźwa , tyle sprzętów na raz nie ogarnełabym. Najgorszy z nich to Zbynio, nie ? Kurna, że oni nie potrafią się zawiesić ! Beciu, jakos nie zauwazyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931866 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Bo tych najfajniejszych nie widziałaś:) A ja uwielbiam grzybki wszelkiego rodzaju....w occie, w zupie... w sosie,.....w oleju...w pierogach ...w uszkach....ale i tak jestem mięsożerna:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Taaaaaaaaa uwierzę.... Ty mięsożerna ? Chyba jadasz tylko to co padło z głodu bo jakos dziwnie i nie sprawiedliwie NIE IDZIE CI W BOCZKI Grzyby w oleju ? W celu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu...uwielbiam mięso a najbardziej...goloneczkę ...na kapuście albo najzwyczajniej ugotowaną!!!! Kurde....aż się zaśliniłam!!!!!!! A grzybki w oleju ? pycha:) moja mama robi.... a np do mięs...jak tutaj:) http://www.tipy.pl/artykul_14467,jak-marynowac-grzyby-w-oleju.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 no nie lubię grzybów, ich smaku i konsystencji... a w smietanie, to nie mogę patrzeć jak jedzą, bleee po stokroc bleee... ale suszone pachną poezją Jestem przede wszystkim mięsożerna i makaronowa. Na zielsko nie za bardzo się zapatruję, choć bywa, ze jem. I jeszcze słodzę jakbym zawsze w gościach była 3-4 łyzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Grzyby w oleju??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mój m uwielbia pierogi, makarony, kluchy, pyzy i takie tam mączne rzeczy. Ja zielsko ale do mięska, za to nie słodzę już z 25 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 no nie mówcie, że grzybków w oleju nie jadłyście???????????? To gdzie wy mieszkacie?????????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja mieszkam bardzo daleko, od grzybów w oleju:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Przyznam się ze wstydem, że nigdy nie jadłam golonki.Jakos nie moge się do niej przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 mmmm...z musztardą..... Dobra dziewczynki...idę sobie już...miałam ciężki dzień ! Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 eno... Golonka jest git!!! Zawsze się śmiałam, że w eleganckiej restauracji to podaja do niej złota pensetę generalnie skóry nie jadam, ale mięsko... mmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja mieszkam w krainie grzybów w occie, suszonych, mrozonych i du - szo - nych...te ubóstwiam W oleju, nie miałam przyjemności. Gosia, Ty taka drobna kobietka nie jesz zieleniny ??????????????????? Słodzisz 3 - 4 ? Co na to Twoje środowisko zawodowe ? Mięcho, wóda, fajki - toż to zawał murowany ! Ja myślałam, że Ty diety, musli z woda na sucho, na obiad dwa liście sałaty i 2 plasterki banana a ta tu wyjeżdża że bleeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 No własnie !Ta tłusta, ohydnie tłusta skóra po kiepskiej depilacji...no i te raciczki...Jakos nie mogę.Przecież to były czyjes nogi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 nogi... a kurczaczek to nóg nie posiadywuje? Ja jadłam juz pieczony w woku łeb krowi, tylko oskórowany w jakichs tajemnych ziołach duszony przez znajomego Serba.. to co mi nogi przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 eee, dieta i tryb życia, to nigdy nie była moja mocna strona... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5931988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Nie no, po takich kuźwa traumatycznych potrawach regionalnych to już wszystko zjesz. Oczywiście oprócz zieleniny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5932049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.05.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kurki w sosie śmietanowym... Zupka krem z kurek... Kurki z cebulką do rybki... Kurki z cebulką do mięska...(kaczka, gęś) Kurki z cebulką do jajecznicy... Do krupniku można też dodać, o pierożkach nie wspomnę...lubię jeść, nie lubię robić.... chociaż ostatnio z Mamą robiłam takim fajnym urządzeniem, że naraz wylatuje 18-19 sztuk... Wieeeec taaak... Z parapetówki z kurkami się już nie wywiniesz... :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5932096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Golonkę bardzo lubię(z chrzanem) można kupić już taką bez skóry i bez kości w siateczce takiej... też jest pyszna, ale nie ma najpyszniejszej skórki Grzybów w oleju nie jadła, ale w occie to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5932097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 kocham grzyby! ....ale jak mam zjeść w occie, to muszą być malutkie !!! ..jak zobaczę nawet wielkiego obślizgłego maślaka, to mi treść żołądkowa do gardła podchodzi... ale zupka grzybowa, czy pieczarkowa!!!!!! pierogi!!! ( choć z kurkami nawet na oczy nie widziałam) grzyba w śmietanie!!!!!! risotto z truflami golonkę też jadam, ale musi być malutka, chuda, a jeżeli ze skórą, to upieczoną na chrupko! do tego musztarda, najlepiej angielska ( polecam od roleskiego-można się nią golić ) nie lubię za bardzo owoców... ale warzywa już tak do tego mięsko!!!! ryż, kluchy, ziemniaki raczej jako pieczone albo frytki. tudzież puree z gałką i śmietanką! a!!! i najlepiej, jakby wszystko było z chili i czosnkiem!!!!!!!!!!!!!!! i pomidoooooryyyyyyy!!!!! duuuuuużo pomidorów !!! ze z cebuuuuulą!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/175929-vip-club/page/329/#findComment-5932256 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.