Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Gosiu, ale bo co ?

Nie lubisz smaku, strułas sie kiedyś, masz uczulenie ???? Nie kumam :(

a gdyby tak w te pierogi włożyć szponder wymieszany z podgrzybkami ?

Może by przeszło co ?

Multimedialna byznes łumen jesteś. Zazdroszcze podzielności uwagi. Ja ponoc mam niezła ale kuźwa , tyle sprzętów na raz nie ogarnełabym.

Najgorszy z nich to Zbynio, nie ?

Kurna, że oni nie potrafią się zawiesić ! ;)

Beciu, jakos nie zauwazyłam.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu...uwielbiam mięso a najbardziej...goloneczkę ...na kapuście albo najzwyczajniej ugotowaną!!!! Kurde....aż się zaśliniłam!!!!!!!

A grzybki w oleju ? pycha:) moja mama robi....

a np do mięs...jak tutaj:)

http://www.tipy.pl/artykul_14467,jak-marynowac-grzyby-w-oleju.html

no nie lubię grzybów, ich smaku i konsystencji... a w smietanie, to nie mogę patrzeć jak jedzą, bleee po stokroc bleee... ale suszone pachną poezją ;-) Jestem przede wszystkim mięsożerna i makaronowa. Na zielsko nie za bardzo się zapatruję, choć bywa, ze jem. I jeszcze słodzę jakbym zawsze w gościach była ;-) 3-4 łyzeczki ;-)

Ja mieszkam w krainie grzybów w occie, suszonych, mrozonych i du - szo - nych...te ubóstwiam :)

W oleju, nie miałam przyjemności.

Gosia, Ty taka drobna kobietka nie jesz zieleniny ??????????????????? Słodzisz 3 - 4 ?

Co na to Twoje środowisko zawodowe ? Mięcho, wóda, fajki - toż to zawał murowany !

Ja myślałam, że Ty diety, musli z woda na sucho, na obiad dwa liście sałaty i 2 plasterki banana a ta tu wyjeżdża że bleeeeeeeeeeeee.

Kurki w sosie śmietanowym...

Zupka krem z kurek...

Kurki z cebulką do rybki...

Kurki z cebulką do mięska...(kaczka, gęś)

Kurki z cebulką do jajecznicy...

Do krupniku można też dodać, o pierożkach nie wspomnę...lubię jeść, nie lubię robić....

chociaż ostatnio z Mamą robiłam takim fajnym urządzeniem, że naraz wylatuje 18-19 sztuk...

Wieeeec taaak...

Z parapetówki z kurkami się już nie wywiniesz...:lol2::rotfl::wave:

:hug: :hug: :hug: :hug:

kocham grzyby! ....ale jak mam zjeść w occie, to muszą być malutkie !!! :lol2: ..jak zobaczę nawet wielkiego obślizgłego maślaka, to mi treść żołądkowa do gardła podchodzi...:sick:

ale zupka grzybowa, czy pieczarkowa!!!!!!

pierogi!!! ( choć z kurkami nawet na oczy nie widziałam)

grzyba w śmietanie!!!!!!

risotto z truflami ;) :lol2:

golonkę też jadam, ale musi być malutka, chuda, a jeżeli ze skórą, to upieczoną na chrupko! do tego musztarda, najlepiej angielska ( polecam od roleskiego-można się nią golić;) )

nie lubię za bardzo owoców...

ale warzywa już tak :D do tego mięsko!!!! ryż, kluchy, ziemniaki raczej jako pieczone albo frytki. tudzież puree z gałką i śmietanką!

a!!! i najlepiej, jakby wszystko było z chili i czosnkiem!!!!!!!!!!!!!!! i pomidoooooryyyyyyy!!!!! duuuuuużo pomidorów !!! ze z cebuuuuulą!!!!!!