marimag 15.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Gosiu, ale bo co ? Nie lubisz smaku, strułas sie kiedyś, masz uczulenie ???? Nie kumam a gdyby tak w te pierogi włożyć szponder wymieszany z podgrzybkami ? Może by przeszło co ? Multimedialna byznes łumen jesteś. Zazdroszcze podzielności uwagi. Ja ponoc mam niezła ale kuźwa , tyle sprzętów na raz nie ogarnełabym. Najgorszy z nich to Zbynio, nie ? Kurna, że oni nie potrafią się zawiesić ! Beciu, jakos nie zauwazyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Bo tych najfajniejszych nie widziałaś:) A ja uwielbiam grzybki wszelkiego rodzaju....w occie, w zupie... w sosie,.....w oleju...w pierogach ...w uszkach....ale i tak jestem mięsożerna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Taaaaaaaaa uwierzę.... Ty mięsożerna ? Chyba jadasz tylko to co padło z głodu bo jakos dziwnie i nie sprawiedliwie NIE IDZIE CI W BOCZKI Grzyby w oleju ? W celu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Aniu...uwielbiam mięso a najbardziej...goloneczkę ...na kapuście albo najzwyczajniej ugotowaną!!!! Kurde....aż się zaśliniłam!!!!!!! A grzybki w oleju ? pycha:) moja mama robi.... a np do mięs...jak tutaj:) http://www.tipy.pl/artykul_14467,jak-marynowac-grzyby-w-oleju.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 no nie lubię grzybów, ich smaku i konsystencji... a w smietanie, to nie mogę patrzeć jak jedzą, bleee po stokroc bleee... ale suszone pachną poezją Jestem przede wszystkim mięsożerna i makaronowa. Na zielsko nie za bardzo się zapatruję, choć bywa, ze jem. I jeszcze słodzę jakbym zawsze w gościach była 3-4 łyzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Grzyby w oleju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mój m uwielbia pierogi, makarony, kluchy, pyzy i takie tam mączne rzeczy. Ja zielsko ale do mięska, za to nie słodzę już z 25 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 no nie mówcie, że grzybków w oleju nie jadłyście???????????? To gdzie wy mieszkacie?????????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja mieszkam bardzo daleko, od grzybów w oleju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Przyznam się ze wstydem, że nigdy nie jadłam golonki.Jakos nie moge się do niej przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 mmmm...z musztardą..... Dobra dziewczynki...idę sobie już...miałam ciężki dzień ! Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 eno... Golonka jest git!!! Zawsze się śmiałam, że w eleganckiej restauracji to podaja do niej złota pensetę generalnie skóry nie jadam, ale mięsko... mmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja mieszkam w krainie grzybów w occie, suszonych, mrozonych i du - szo - nych...te ubóstwiam W oleju, nie miałam przyjemności. Gosia, Ty taka drobna kobietka nie jesz zieleniny ??????????????????? Słodzisz 3 - 4 ? Co na to Twoje środowisko zawodowe ? Mięcho, wóda, fajki - toż to zawał murowany ! Ja myślałam, że Ty diety, musli z woda na sucho, na obiad dwa liście sałaty i 2 plasterki banana a ta tu wyjeżdża że bleeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 No własnie !Ta tłusta, ohydnie tłusta skóra po kiepskiej depilacji...no i te raciczki...Jakos nie mogę.Przecież to były czyjes nogi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 nogi... a kurczaczek to nóg nie posiadywuje? Ja jadłam juz pieczony w woku łeb krowi, tylko oskórowany w jakichs tajemnych ziołach duszony przez znajomego Serba.. to co mi nogi przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 eee, dieta i tryb życia, to nigdy nie była moja mocna strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.05.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Nie no, po takich kuźwa traumatycznych potrawach regionalnych to już wszystko zjesz. Oczywiście oprócz zieleniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.05.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kurki w sosie śmietanowym... Zupka krem z kurek... Kurki z cebulką do rybki... Kurki z cebulką do mięska...(kaczka, gęś) Kurki z cebulką do jajecznicy... Do krupniku można też dodać, o pierożkach nie wspomnę...lubię jeść, nie lubię robić.... chociaż ostatnio z Mamą robiłam takim fajnym urządzeniem, że naraz wylatuje 18-19 sztuk... Wieeeec taaak... Z parapetówki z kurkami się już nie wywiniesz... :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Golonkę bardzo lubię(z chrzanem) można kupić już taką bez skóry i bez kości w siateczce takiej... też jest pyszna, ale nie ma najpyszniejszej skórki Grzybów w oleju nie jadła, ale w occie to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 kocham grzyby! ....ale jak mam zjeść w occie, to muszą być malutkie !!! ..jak zobaczę nawet wielkiego obślizgłego maślaka, to mi treść żołądkowa do gardła podchodzi... ale zupka grzybowa, czy pieczarkowa!!!!!! pierogi!!! ( choć z kurkami nawet na oczy nie widziałam) grzyba w śmietanie!!!!!! risotto z truflami golonkę też jadam, ale musi być malutka, chuda, a jeżeli ze skórą, to upieczoną na chrupko! do tego musztarda, najlepiej angielska ( polecam od roleskiego-można się nią golić ) nie lubię za bardzo owoców... ale warzywa już tak do tego mięsko!!!! ryż, kluchy, ziemniaki raczej jako pieczone albo frytki. tudzież puree z gałką i śmietanką! a!!! i najlepiej, jakby wszystko było z chili i czosnkiem!!!!!!!!!!!!!!! i pomidoooooryyyyyyy!!!!! duuuuuużo pomidorów !!! ze z cebuuuuulą!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.