Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry!

Przepraszam, że tak na dzień dobry, ale muszę. Golonka :sick:. Na jej widok mam odruch wymiotny. Nienawidzę tego smrodu przy gotowania big nogi, bleeee.

Grzybki... Suszonych nie lubię, ale zupa grzybowa z nich miodzio. Zawsze na Wigilię gotujemy.

Kurki jadłam tylko z risotto. Maślaczki, podgrzybki marynowane uwielbiam w sosie tatarskim. Nigdy gotowców nie kupuję bo są paskudne.

A żeby być w temacie, dzisiaj na obiad gotuję pieczarkową :D

Wiecie co ?

Tak sobie pomyslałam, że w takim razie, bedzie lepiej jak parapetówki nie będzie.

Na pewno, ciężko będzie z ustaleniem terminu. Potem jazdy z menu...

Biondzie wyśle kurierem kurki.

Szponder z pozdrowieniami dla Gosi.

Aricia dostanie zgrzewkę papryk chili.

Anecie, kontener Nałęczowianki.

Beci, prosiaka, a reszcie po golonie.

Umówimy się na telekonferencję na skype i przed kamerkami, będziemy jeść, pić i pląsać. ;)

Ależ się pysznie zrobiło.

Grzybki uwielbiam wcinać,mniam, mniam a jeszcze bardziej zbierać. Pierogi mogę również jeść bez jednej przerwy w każdej postaci. Nie cierpię pyz,uwielbiam kopytka. Flaczki zjem każde ale pupy nie urywa. Za pieczarkami nie przepadam. Golonkę zjem.Z warzyw nie tknę brukselki i szparagów. Resztę warzywek uwielbiam, owoce pochłonę wszystkie.

Cześć Aluś :)

Ja też nie lubiłam brukselki, dopóki nie zaczęłam robic według przepisu, który podałam Biondzie. Musisz zerknąć pare (set) postów wcześniej.

Naprawdę polecam bo smakuje intrygująco i zaskakująco dobrze.

Kochana z parapetówki to ty się nie wywiniesz.:lol2: Każda przyjedzie z prowiantem w słoiku i impreza będzie na sto dwa.

A no chyba, że tak !

Tak to mogę Was gościć i tydzień :lol2:

Jak jeszcze pozmywacie i posprzątacie po imprezie to macie u mnie dozywotni karnet na melanże :lol2:

Aniu ta woda to dla mnie czy dla drugiej Anetki ? Bo wiesz ja każdej nie piję :lol2::lol2::lol2:

No nie!

Teraz to mnie ścięło....Jak to nie każdą????Za kaloryczne czy śmierdzą ?

W takim razie kupie dla Ciebie rzepę. Zdrowa, bez kalorii...