Bastki 16.05.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 to jest myśl --- obkurczę sobie stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A może to ? https://www.youtube.com/watch?v=qmKvUeIz44w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A na tym jeżdżę w trasy. Daje mi kopa, az sama się boję Niestety, moje dzieci nie podzielaja mojej miłości https://www.youtube.com/watch?v=SFvCx6w_ptE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.05.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 mari ja się żegnam baj do kiedyś tam trzymam kciuki dalej za sprzedaż i kupno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja Ci dam : baj do kiedyś !!! najpóźniej za 2 dni Cię widzę !!! Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 ale naklepałyście i to w większości o żarełku...ja nie grzybowa, nie flaczkowa z mięsa jem tylko drób, gdyby nie moje lenistwo i niechęć do gotowania 2 obiadów to najchętniej z mięsa zrezygnowałabym wogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Bry! Przepraszam, że tak na dzień dobry, ale muszę. Golonka . Na jej widok mam odruch wymiotny. Nienawidzę tego smrodu przy gotowania big nogi, bleeee. Grzybki... Suszonych nie lubię, ale zupa grzybowa z nich miodzio. Zawsze na Wigilię gotujemy. Kurki jadłam tylko z risotto. Maślaczki, podgrzybki marynowane uwielbiam w sosie tatarskim. Nigdy gotowców nie kupuję bo są paskudne. A żeby być w temacie, dzisiaj na obiad gotuję pieczarkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witajcie laski Aneto, Tobie dogodzić ...Pisałaś, że kluchowa jesteś...( a może cos mi sie popieprzyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Wiecie co ? Tak sobie pomyslałam, że w takim razie, bedzie lepiej jak parapetówki nie będzie. Na pewno, ciężko będzie z ustaleniem terminu. Potem jazdy z menu... Biondzie wyśle kurierem kurki. Szponder z pozdrowieniami dla Gosi. Aricia dostanie zgrzewkę papryk chili. Anecie, kontener Nałęczowianki. Beci, prosiaka, a reszcie po golonie. Umówimy się na telekonferencję na skype i przed kamerkami, będziemy jeść, pić i pląsać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ależ się pysznie zrobiło.Grzybki uwielbiam wcinać,mniam, mniam a jeszcze bardziej zbierać. Pierogi mogę również jeść bez jednej przerwy w każdej postaci. Nie cierpię pyz,uwielbiam kopytka. Flaczki zjem każde ale pupy nie urywa. Za pieczarkami nie przepadam. Golonkę zjem.Z warzyw nie tknę brukselki i szparagów. Resztę warzywek uwielbiam, owoce pochłonę wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A... i uwielbiam ciasta-każde:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Kochana z parapetówki to ty się nie wywiniesz. Każda przyjedzie z prowiantem w słoiku i impreza będzie na sto dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cześć Aluś Ja też nie lubiłam brukselki, dopóki nie zaczęłam robic według przepisu, który podałam Biondzie. Musisz zerknąć pare (set) postów wcześniej. Naprawdę polecam bo smakuje intrygująco i zaskakująco dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 I proszę oddać choć troszkę słońca ,bo u nas leje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Kochana z parapetówki to ty się nie wywiniesz. Każda przyjedzie z prowiantem w słoiku i impreza będzie na sto dwa. A no chyba, że tak ! Tak to mogę Was gościć i tydzień Jak jeszcze pozmywacie i posprzątacie po imprezie to macie u mnie dozywotni karnet na melanże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A u nas 30 stopni i też niektórym jest z tym źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Czytałam ten przepis i bardzo mi się spodobał. Jak najdzie mnie wena to spróbuję przyrządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Aniu ta woda to dla mnie czy dla drugiej Anetki ? Bo wiesz ja każdej nie piję :lol2: No nie! Teraz to mnie ścięło....Jak to nie każdą????Za kaloryczne czy śmierdzą ? W takim razie kupie dla Ciebie rzepę. Zdrowa, bez kalorii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 16.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ło matko....a u nas zimno,dawać mi tu troszkę ciepła:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts