Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przez tę lampę, którą wygrzebałam szukając inspiracji dla mari nie emogę się ogarnąć ;)

własnie wysłałam mężowi maila z linkiem do tejże lampy....zatytułowałam : "może kiedyś, w sypialni..."

...może połknie haczyk :lol2:

atena, mam podobnie...niejednokrotnie wyjście ze mną do knajpy kończy się kwasem :lol2:...nawet ostatnio w sushi barze pani miała ze mną pod górkę...

jako dziecko non stop były awantury na tle mojego jedzenia. też jestem na diecie "wybiórczej".

jak mówiłam mojej mamie, że tego nie chcę, tego nie zjem, a w ogóle to lubię "wyszukane ;) jedzenie", to się zawsze ze mnie śmiała,że "co wyszukam to zeżrę "

p.s. u mnie dziś zoopa ceboolova :cool:

Edytowane przez aricia

Dziewczyny, wydaje mi sie, ze to tez kwestia tego co i jak jest przyrządzone.

Najwieksze gówno, mozna podac w zaskakujący i ciekawy sposób i odwrotnie.

Najwazniejsza jest otwartość na nowe smaki.

Czepialska nie jestem i to czego nie lubię, nie lubie dlatego, że jadłam i mi nie podpasowało.

Zupełnie nie rozumiem podejścia, ze nie spróbuję bo jest niedobre. Tak z założenia.

no niby masz trochę racji, ale trochę też ni masz....no bo ja na ten przykład, nie lubię ozorów, sec i żołądków, bez względu na ich formę...mega nie pasuje mi konsystencja tych "mięs"

a spróbowałabyś potrawki z psiny?

mówiłam o tej lampie:

lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-modo-dla-rollhill.jpg

lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-modo-dla-rollhill.jpg

Edytowane przez aricia

Jadłam serca drobiowe, ozory wieprzowe i cynaderki.

Wyobraź sobie, ze podawano nam to na kolonijne obiady w czasie komuny. Smakowało mi. Mięso normalne konsystencją, takie do gryzienia jak polędwiczka wieprzowa czy gotowana wołowina.

Mnie bardziej obrzydza cos galaretowatego jak np. płucka w barszczu na dudkach czy móżdżek.

Lampa fajna.

Ile ?

Daj linka do sklepu :)

płucek nie jadłam...i raczej nie zamierzam. nie wiedziałam nawet, że to się je :jawdrop:

móżdżek jadłam, ze świadomością, iż spożywam jajecznicę...mała byłam i głupia ( teraz jestem tylko odrobinę większa ;))

sos z cynaderek z ogóreckiem kiszonym do tego to było moje najulubieńsze danie u mojego taty w pracy na stołówce!!!!!

lampa do najtańszych raczej nie należy....nawet w wersji "inspirowanej" :(

http://www.lumenpro.pl/lampy-inspirowane/62066-lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-modo-dla-rollhill.html

Helo Kobiałki!!!

Jeszcze o jedzeniu??? :) Płucka, móżdżki, cynaderki... kurde, nie wiecie co dobre ;-)

Zgadzam się z Mari, jak dobrze przyrządzone to pychota...

Ja mam uraz do zupy szczawiowej i kolor mi nie leży. Kiedyś jak byłam mała ze skupieniem niosłam tacie zupę szczawiową z jajkiem, tata oglądał mecz i jak się rozdarł GOOL! to ja pieprznę,lam tym talerzem na ścianę... i te gluty zielone, jak ptasia kupa smętnie spłynęły ze ściany.. nigdy mi się nie inaczej nie kojarzyło...

Niemniej jestem hedonistką i nawet jedzenie ma mi sprawiać przyjemność.

A co do muzyki, to dziś poszłyście wstecz :DDobrze, ze jeszcze mi się Niemiec na chatę nie wpierniczył, to i pamiętam :D

Dziędobry Paniom!

Ja myślałam,że jestem wszystkożerna ale Aricia przypomniała mi,że nie cierpię suszi a najbardziej tego gingera i wasabihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0belay.gif

Aniu czyli jutro masz to spotkanie biznesowe,może się uda,trzymam kciuki:yes:

Miłego dnia wszystkim!