Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Roszczeniowiec ?

Przynajmniej nie pyskuje !

Gosiu, nie bywa tylko zawsze chrapią :) Biedaki. Są tak brzydkie że aż śliczne :)

Polubiłam je za ich charakter. Pies kumpel i nie wymaga a wręcz nie wskazane jest przeganianie go po 5 km. Szybko się męczą.

Szykuje się coś u Was ? Kupiec jest ?

Mari, odpisałam :)

U nas niby się rusza, ale chcą jak u Ciebie najlepiej za darmo!!!

Wściekła jestem, bo znowu przegłosowali ustawę na dofinansowanie MDM ( Mieszkanie dla młodych) i znów z naszej kieszeni pójdą pieniądze dla deweloperów. Pomijam, że kupując mieszkanie od dewelopera masz puste mieszkanie i nawet kibel sobie trzeba kupić, to za te pieniądze można kupić urządzone mieszkanie z wtórnego rynku. Dla młodych, którzy faktycznie nie maja gdzie się podziać i mieszkają na kupie, to chyba lepsze rozwiązanie. Rynek wtórny stoi, a Ci z wtórnego mają mniejsze szanse na przeprowadzkę do czegoś lepszego.!!!

Nie wiem jak Wy sie na to zapatrujecie, ale ja po prostuwidzę, że na naszych oczach rozdają konkretnym grupom lobbingującym kasę z naszej kieszeni.

rere! czyli jest jeszcze jeden wariat na świecie!!!! ja uwielbiam angieleczkę z masełkiem, na to cieniutkie
plasterki surowych pieczarek+sól+pierz!!!!

a sushi wiiiieeeeeelbię!!!! a jak widzę wasabi cieknie mi ślina! imbir zdarza mi się jeść solo :D sushi mogłabym żreć na okrągło!

na zmianę z zupą kokosową z kurczakiem i krewetkami!!! i duuuużo chili!

siostro :hug:

co do kontrowersji niejadkowych, to powiem tylko tyle, że ja za zgodą super pediatry odrobaczyłam niejadka wraz z rodziną, efekt był piorunujący... zaczął po 4-5dniach nie jeść, a wpie...dalać...

i tak oczywiście, że wcześniej badałam kał na pasożyty, i srylion innych bardzo drogich badań robiłam...

i teraz co roku po sezonie piaskownicowym odrobaczam nas wszystkich...

te leki, albo wcale, albo w ułamkach procenta wchłaniają się do organizmu z przewodu pokarmowego... działają tylko na rurę...:lol2: