marimag 17.05.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Reruś, weź sobie dłuższy urlop co ?Jesli nawet nie będzie anglika to i tak gdzieś z dziećmi pieprznę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ja będę, prawdopodobnie, od 24 lipca do końca sierpnia Bionda, ja tu przeżywam szok kulturowy. Wolę ściany malowane bez tapet w wielgachne kwiaty, no i bez grzybków, które tu można garściami zeskrobywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No to witaj w kraju Widzę, że aż się prosi zrobić imieninki. Aricia się podłączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Tylko od razu mówię. Przyjeżdżacie całymi ekipami. Śpiwory i materace czas już zacząć gromadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ale niedźwiedzia nie biorę, bo nie da Wam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A kto będzie spał ? Te materace i spiwory to po to, żeby gdzieś zwłoki kłaść No tego sobie nie wyobrażam. Poznałam go od najgłupszej strony Wypada poszukać w nim człowieka Andrzej jest w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.05.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Śliczny ten piesek:yes: Ja zawygodna jestem i za nerwowa na następnego roszczeniowca w domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 o Psisko bez noska!!! Mój dzieć zawsze chciał takiego, ale bywa, ze one strasznie chrapią Trzymam kciuki, za sprzedaż mojego też się podstawiam Kuuuuurcze, juz się nie mogę doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Roszczeniowiec ? Przynajmniej nie pyskuje ! Gosiu, nie bywa tylko zawsze chrapią Biedaki. Są tak brzydkie że aż śliczne Polubiłam je za ich charakter. Pies kumpel i nie wymaga a wręcz nie wskazane jest przeganianie go po 5 km. Szybko się męczą. Szykuje się coś u Was ? Kupiec jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Czy koleżanka Mej, dostała privka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.05.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Trzymam kciuki za Wasze tranzakcje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dziękuję Asiu. Po tych wszystkich oglądaczach, nie robię sobie nadziei. Ciekawa jestem co to za przypadki jutro do mnie przyjdą. Murzyni, kobieta z brodą, piraci z Karaibów czy może sam George Michael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mari, odpisałam U nas niby się rusza, ale chcą jak u Ciebie najlepiej za darmo!!! Wściekła jestem, bo znowu przegłosowali ustawę na dofinansowanie MDM ( Mieszkanie dla młodych) i znów z naszej kieszeni pójdą pieniądze dla deweloperów. Pomijam, że kupując mieszkanie od dewelopera masz puste mieszkanie i nawet kibel sobie trzeba kupić, to za te pieniądze można kupić urządzone mieszkanie z wtórnego rynku. Dla młodych, którzy faktycznie nie maja gdzie się podziać i mieszkają na kupie, to chyba lepsze rozwiązanie. Rynek wtórny stoi, a Ci z wtórnego mają mniejsze szanse na przeprowadzkę do czegoś lepszego.!!! Nie wiem jak Wy sie na to zapatrujecie, ale ja po prostuwidzę, że na naszych oczach rozdają konkretnym grupom lobbingującym kasę z naszej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mari, Ariciu, mam TU coś dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 rere! czyli jest jeszcze jeden wariat na świecie!!!! ja uwielbiam angieleczkę z masełkiem, na to cieniutkie plasterki surowych pieczarek+sól+pierz!!!! a sushi wiiiieeeeeelbię!!!! a jak widzę wasabi cieknie mi ślina! imbir zdarza mi się jeść solo sushi mogłabym żreć na okrągło! na zmianę z zupą kokosową z kurczakiem i krewetkami!!! i duuuużo chili! siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 co do kontrowersji niejadkowych, to powiem tylko tyle, że ja za zgodą super pediatry odrobaczyłam niejadka wraz z rodziną, efekt był piorunujący... zaczął po 4-5dniach nie jeść, a wpie...dalać... i tak oczywiście, że wcześniej badałam kał na pasożyty, i srylion innych bardzo drogich badań robiłam... i teraz co roku po sezonie piaskownicowym odrobaczam nas wszystkich... te leki, albo wcale, albo w ułamkach procenta wchłaniają się do organizmu z przewodu pokarmowego... działają tylko na rurę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dzieki Rere ale to nie moje klimaty. Natomiast !!!!! To moje kuźwa płytki :cry: http://www.contemporist.com/wp-content/uploads/2013/01/lm_230113_11-940x625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Gosiu, czyli jednak jest grupa trzymająca władzę ! A to skur.......z mojej kieszeni ??????? To dlatego stale mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Idę sobie. Dobranoc koleżanki. Muszę czytać Pipi Pończoszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mari, wiem, że nie Twoje klimaty. Bardziej Arici. Wkleiłam głównie dla tych płytek. Wiedziałam, że zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts