mayday 17.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rere, za to to moje klimaty Dla Mari musi bardziej lochem zajeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Gosiu, czyli jednak jest grupa trzymająca władzę ! A to skur.......z mojej kieszeni ??????? To dlatego stale mi brakuje Jestem o tym święcie przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Kochanie, czuję, że arici tez nie. Brak lochu, smrodu stęchlizny i łuszczącej się farby :P:P:P:P:P:P:P Widzę, że Pan na legalu zioło uprawia. Swój człowiek A jaka fikuśna szklarenkę sobie zmajstrował Tych płytek nie moge sobie wybic z głowy Rere kupisz ? Kupisz ? Jedziecie do Polski samochodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jestem o tym święcie przekonana Napijmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Niestety samochodem nie jedziemy . Trzeba go mieć żeby móc nim jechać Kupić, kupię, tylko się streszczaj z kupnem chaty co by wiedzieć ile tego Ci trzeba. May, cieszę, że się podoba. Mnie też. Ja nie lubię jak trollem zajeżdża i tynk na głowę się sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Niestety samochodem nie jedziemy . Trzeba go mieć żeby móc nim jechać I tu chyba trochę przesadzasz Kupić, kupię, tylko się streszczaj z kupnem chaty co by wiedzieć ile tego Ci trzeba. No to tak na 5 łazienek May, cieszę, że się podoba. Mnie też. Ja nie lubię jak trollem zajeżdża i tynk na głowę się sypie A teraz to ...walta się !!! Trolem ? Trolem ?????? :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No dobra Mari, niech będzie, że trochę żulem zajeżdża to jakby mną A poza tym to nie zioło ( niestety) a zwykły bambus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Napijmy się przecież jest piątek to co? przyłączysz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ale mam chcicę na mohito ! Brak miety i limonek totalnie mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mari, nie bij tylko pij Wstrzymujesz kolejkę. Ja już się chyba uwaliłam, yyy tzn. śpiąca się zrobiłam. W ogóle to mnie łeb napie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Chlusłam....Mej, polej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no to po raz wiśnióweczka przynajmniej ja Mohito .. czy kto co woli ja akurat nie lubie drinków, bo ani w głowie mi nie zaszumi a w brzuchu się przelewa jak w termoforze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Wisnióweczka ? Jak u ciotki na imieninach Za dużo płynów tez w siebie nie wleje. Zreszta po dwóch komarach, jestem juz dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ja białych nie lubię... trzęsie mnie jak widzę. Łiskaczów tez nie zniesę, toż to zwykły bimber, którego tez w poważaniu nie posiadam. Ja jeśli już to tylko wiśniówka. W sumie to słaby alkoholik ze mnie Wina nie, drinków nie... chyba zrewiduję zdanie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ja juz zrewidowałam. Dupa z ciebie a nie herbatnik. Ja myslałam, ze Ty wszystko lubisz pochłaniac a tu proszszszszs... Toz to ascetyczne zycie..... Siostro Małgorzato Papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Noż w rzeczy samej.. przeciez ja pierwszy raz napiłam się alkoholu w sylwestra 2002... znaczy mocno pełnoletnia byłam Dobrej nocki!!! Twoje zdrowie!!! i innych Tutejszych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.05.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 o Psisko bez noska!!! Mój dzieć zawsze chciał takiego, ale bywa, ze one strasznie chrapią Trzymam kciuki, za sprzedaż mojego też się podstawiam Kuuuuurcze, juz się nie mogę doczekać!!! Mayday,nie bywa ,tylko one zawsze chrapią i straszne puszczają bąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Hej Anetko. A to czemu pozamykane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.05.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Dzień dobry! Znowu Wam sklepy zamykają? Z jakiej to okazji, że tak zapytam. Zaraz lecę w krokiety. Mari wiem, że lubisz smażyć naleśniki. Poratuj koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aneta milczy więc sprawdziłam. Zielone Światki Tez mi kurna święto .... Jakies pogańskie rytuały....Nie kumam tej religii LZ, siedziała wiele lat w kraju, którego stolicą jest zarząd kościoła. Tem nikt nie słyszał o święceniu jajek, o wigilii i wiecznym umartwianiu, zielone świątki ???? Co to ? Tylko u nas jakies dziwactwa. Z zielenina ida do kościoła to Ja, nie moge sobie flaszki i kaszany kupić Przecież nie wszyscy w tym kraju sa wierzacy! Są tez tacy, którzy wierzą w co innego.... Cofamy sie do średniowiecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts