marimag 18.05.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Jaka Ty masz świetną pamięć ! Naleśniki ? Kocham je smazyć U nas będzie dziś ze 30 stopni. Smażenie czegokolwiek jest tak dobrym pomysłem jak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 U mnie na razie 10 stopni na termometrze i pewnie niewiele więcej będzie, także możesz u mnie smażyć Potwierdzam, że tylko w Polsce takie dziwy wymyślili klerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 reruś, no cudne to mieszkanko! może nie do końca moje, bo : a) za mało modernizmu b) za dużo angielskich klimatów ( zabudowa kuchenna, umywalki...) c) marmur ale podłoga boska!!!! ( no może poza pokojami, bo tam wolę drzewnianą) ścianka z trawą mnie powaliła! genialna! i ta przestrzeń! i kuchnia! super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.05.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 u nas niby słoneczko grzeje, ale wiater piździ jak w kieleckim! a planowałam się troszkę podsmażyć, gdyż świecę w ciemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.05.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ariciu, odnośnie podłogi, znalazłaś coś oprócz Zienia? Mojemu małżowi ona nie leży, ale ja bym ją chętnie przygarnęła. O pralnię chyba nie będzie się pluł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.05.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Jakbym ja wyszła na słońce to by się biedne schowało, bo wyglądam tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 matko i córko ! Ona wyglada jakby duch ja opuścił :jawdrop: No to może nie jestem taka blada jak mi sie wydaje Trzeba jej przyznać, że ładnie konweniuje z piaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 dobre!!!! Rere, w sensie mozaiki to ma ją tylko zieniu. jeżeli zaś chodzi o ten wzór, lub inne jemu podobne, to na targach widziałam płytki, bodaj 30x30. wklejałam już mari zdjęcie z tymi płytkami i z tego, co widziałam, to większość kupuje się właśnie w miksach, różnowzorzastych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Osobiście wole rzeczy bez wzorzaste bo Ja z tych co szybko sie nudza a nawet męczą na dłuższa metę. Po czemu te płytki ? Ariciu, jak Ci sie nudzi podrzuć mi linki do sklepów z ciekawymi i mocno prostackimi lampami. Wiesz o co chodzi, nie ? Maja wyglądac jak kupa trola, smierdzieć trolem, w cenie rzecz jasna trolowatej Podobaja mi się różne. Ta Twoja też. Pamietasz te którą wysłałam Ci na privka ? Coś takiego mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 ta lampa z privka to jakiś mad max raczej a nie troll płytki były w okolicach dwóch stówek. będę miała Twą prośbę na uwadze na razie serfuję w kierunku butów i toreb!!!!!! ...z marnym skutkiem... byłam nawet wczoraj u Ciebie na wiosce. w celach innych, ale o sklepów parę też udało mi się zahaczyć ...i doopa!!!! najgorsze jest to, że ja wiem, czego chcę i tylko nigdzie tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 ta lampa z privka to jakiś mad max raczej a nie troll płytki były w okolicach dwóch stówek. będę miała Twą prośbę na uwadze na razie serfuję w kierunku butów i toreb!!!!!! ...z marnym skutkiem... byłam nawet wczoraj u Ciebie na wiosce. w celach innych, ale o sklepów parę też udało mi się zahaczyć ...i doopa!!!! najgorsze jest to, że ja wiem, czego chcę i tylko nigdzie tego nie ma No patrz ! Mam tak samo Nigdzie nie robia trolowatych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aneto a Ty do teściowej nie zaglądasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Helo, Helo!! Skoro świt!! Rere uśmiałam się serdecznie ze zdjęcia. Miałam kolegę, nad wyraz bladego i nazywaliśmy go Zygmuś Mączniak, zrozumieliby się na plaży A ja lubię wzorzaste u kogoś, u mnie następuję szybkie znudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.05.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 trollowate buty? robią robią!!!!! np te ( marzenie moje ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aniu, nosiałam takie w ogólniaku Aneto, a nie mogłabyś być przewieziona na tym fotelu np. na dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witaj Gosiula... Jak tam główka po wisnióweczce ? Pożegnam się z wami i jadę do starych na roboty. Musze tu wrócić ok 17.00 bo o 17.30 mam kontrahentów Potem chyba nastepni. Mieli dzwonić...jeszcze nic nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Fajne te buty Aricia, ale ja znów, najlepiej się czuję w szpilkach, klasycznych i wysokich Ale ja wzrostu siedzącego psa jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Mnie głowa nie boli, ale Szanownego i owszem Trzymam kciuki za hunów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.05.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.05.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Powodzenia z kupującymi!!! Co by jeszcze Ci dopłacili!! Powiedz, że masz już innych zdecydowanych, ale nie wpłacili jeszcze "blokady" więc kto pierwszy ten lepszy... Blokada jeżeli rozmyśli się kupujący zostaje u sprzedającego... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts