mayday 18.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Powiem Wam, że jednak na wsi ( u mnie) różnica temperatury jest odczuwalna. W ciągu dnia , jak świeciło słoneczko to było ok, choć u nas faktycznie wiało jak w kieleckiem. A wieczorem, jak wyjeżdżaliśmy wieczorem to było 14,5 st a jak wjechaliśmy do city to było 19 st. o komarach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Rere, uwierz mi, że ten był jeszcze najpiękniejszy. Reszta, rzekłabym paskudztwo, nie zasługujące na sekundę uwagi, a co dopiero na to patrzeć i używać latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam Szanowne kuliżanki Czy może mi ktos powiedzieć o co chodzi z tymi gniazdkami ? Mi sie to drugie podoba. Nie rozumiem, czego ludzie szukaja w gniazdkach. Ma mieć dziurki i pasowac kolorystycznie. No chyyyyyyyyyba, że mowa o czyms takim.... Tu zachwyty sa zrozumiałe http://img18.allegroimg.pl/photos/400x300/31/04/68/29/3104682995 Nie jest to co prawda gniazdko a przełącznik, ale jest cała seria i wszystko jest w tym klimacie Wszystkie inne, zwykłe, proste i nie stylizowane sa raczej prawie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 no żeś teraz pojechała!!!!! pozwól, że absolutnie się nie zgodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 no masz ! Co masz na poparcie swoich argumentów ? Masz jakies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.05.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 osprzęt elektryczny, taki jak włączniki czy gniazda może być niewidoczny, bardzo neutralny, albo też stanowić swoistą ozdobę, biżuterią dla ściany.źle dobrany może na prawdę dużo popsuć....to tak, jakbyś twierdziła że proste drzwi są wszystkie takie same.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Heloł Dziewczynki!! Mari, co Ty żeś wymyśliła? Jak to nie ma znaczenia jakie pstryczki elektryczki?????Jakby wszystkie wyglądały przyzwoicie, to bym nie musiała wydać paru tysięcy, tylko parę set złoty za to dobrodziejstwo. Niestety w sklepach, w cenie na jaką to urządzenie zasługuje, masz plastikowe rympoły. Sama nie jestem entuzjastką designu pstryczkowego, bo jest dla mnie nieporozumieniem dizajnerska cena, choć wiem, ze własnie za to płaci się najwięcej. Do mieszkania, kupiliśmy tzw przyzwoite, zwykłe, ale w miarę ok. niestety pożółkły, porysowały, nie da się ich doczyścić. Obrzydlistwo http://img268.imageshack.us/img268/5216/wlacznikiretro3.jpg http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/12442/forum/foto/136905897.jpg http://cdn27.mowimyjak.smcloud.net/t/photos/thumbnails/5035/wlacznik_swiatla_tworzywo_sztuczne_kolor_620x0_rozmiar-niestandardowy.jpg i dla kontrastuhttp://img18.tablica.pl/images_tablicapl/77164615_1_1000x700_wlacznik-swiatla-wroclaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 i tak i nie.Pewne rzeczy sa praktycznie takie same.Czym jest gniazdko ?Kwadracik z plastiku z dwiema dziurkami.Może się różnic kolorem i odrobinke wykończeniem krawędzi. No chyba, że jest to gniazdko czy wyłącznik stylizowany. Tu jest wieksza różnorodność.Proste drzwi tez sa bardzo do siebie zbliżone. Proste to proste. Żadnych udziwnień czyli w pewien sposób charakterystycznych elementów.Stylizowane to to samo co z gniazdkami.Dobieranie do stylu, charakteru i klimatu domu to juz zupełnie inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Gosiu, Ja nie mówię, że nie maja znaczenie tylko, ze sa podobne ! I nie chodzi mi o pstryczki tylko o GNIAZDKA...taki świński ryjek Za numer 1 i 3 nerę sprzedam ..jak pragnę zakwitnąć sprzedam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 O jaki fajny patent. Gniazdko z przedłużaczem http://www.elektroonline.pl/img/imagecache/250x274__media_1351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.05.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Mari, ale jak sie zdecydujesz na pstryczki, to musisz dokupić do serii kontakty, no bo jak inaczej? Przecie nie kupisz z innej bajki, zwłąszcza, że bywają w niewielkiej odległości od siebie, albo nawet na wspólnej listwie? A przedłużacz w gniazdku bardzo by się przydał, zwłaszcza mojemu Dzieciu jak odkurza, no ni cholery nie czuje, ze się przewód skończył i szarpie aż wyrywa kontakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Nie rozumiemy się..... No pewnie, ze seria no bo faktycznie jak inaczej ? MÓWIĘ, ŻE SĄ TAKIE SAME !!!! PROSTE SA PROSTE A STYLIZOWANE JAKOS TAM SIE RÓŻNIĄ.......no juz prościej nie umiem Wyrywanie gniazdek ! Boże skąd ja to znam. U mnie nagminnie w łazience. Never ending suszarka ! Szacun, że dzieć chce odkurzać. W dupie z gniazdkiem...chęci sie liczą. Nie pytam jakim cudem .... No dobra. Uciekam. Jedziemy do rodziców...robota, robota, robota. Odezwę się wieczorkiem. Cmooooook kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.05.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 proste są broste, ale różnią się materiałem, na przykład. od chamskiego plasticzku po tworzywo na prawdę wysokiej jakości. poza tym mogą być z profilu plłaskie, a bywają też takie "wybrzuszone". no i oczywiście, imho, białe są na białą ścianę...tanie białe na niebiałej ścianie najczęściej wyglądają tanio a nawet mocno tandetnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Halo, gdzie są wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.05.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Puchną po komarach Mam dzis mało miły dzień. Mąż mi dołożył od siebie.... Odezwę się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ooo to lipa, strzel małża i ode mnie w ucho, tak profilaktycznie... dobrej nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Ello! Ja też mam ciężki dzień, bom w święty dzień pracowała. Siada mi wszystko. Mari, lutnij mu od siebie i ode mnie też. Nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Bryyy, zagony opieliłam, kawę przyszłam pić a tu ''lypa'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam Asiu Jaka lypa ? Dzień jak co dzień ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 20.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam ,a u nas święto i laba:D:DPiję kawkę,leniuchuję....tylko pogoda do kitu.Leje od wczoraj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts