Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ari,nic takiego ,po prostu chciałam chłopakom (3 rozmiary:92cm,150cm,190cm)kupić takie koszuliny na lato jak nosił Boryna w chłopach,powinny być z cieniutkiego lnu lub batystu na bardzo ciepłe dni i ni ma,wczoraj przekopałam allegro i nic,eh.

Temu na 190 kupiłam coś takiego w tommym u Ptaka ale z bawełny i nie do końca to...

To wszystko bzdury w obliczu zaginięcia gospodyni:(

Cześć

Dziewczynki, wpadam na chwilkę bo rzeczywiście Anetko, dzis dzień terapii.

Przechodzę cos w rodzaju załamania nerwowego i szczerze mówiąc, nie mam serca , żeby tu wchodzic i Wam doopy zawracac swoimi problemami.

Wczoraj zemdlałam ( z nerwów) po aferze z pedagogiem wspierającym w szkole córek.

W piatek miałam mało miła rozmowe z baba, która udaje nauczycielke mojego syna.

Od soboty, mąz sie do mnie nie odzywa i traktuje mnie jak powietrze. W niedzielę była mega afera z moim ojcem. Dzis latanie w te i z powrotem bo:

terapie na różne godziny, latam wszedzie z najmłodszą, odbiór Miska i tez terapia, dziewczyny zdja dzis egzamin państwowy, plumkam z nimi na dzwonkach bo o to miedzy innymi jest afera w szkole, po nocach czytam Pipi, przygotowania do egzaminu, dzis mam tez zebranie, co z obiadami ?

- brak czasu na ugotowanie.

Sorki za chaos ale taki własnie bajzel mam w głowie :(

Biore psychotropy bo znowu mam drżenia, telepanie, duszności, stale ryczę i inne fajne efekty specjalne.

Z mieszkaniem nic nie wiem. Nikt sie nie odezwał.

Odezwę się za kiedyś.

Ściskam Was mocno :hug:

Czyńcie honory i czujcie sie gospodyniami tego wątku.