bogumil 20.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 I ja się witam....też już opieliłam swoje PGeRy...:) I u nas pogoda do kitu! Dobrze, że chociaż w sobotę były upały ...wymodliłam:) Dodałam u siebie fotki z ogrodu w Dobrzycy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Byli my, widzieli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 i git:):) Pare kilometrów od Ogrodu jest Mielno:) z plażą:) było super, tylko woda ziiiimmmnnnaaaa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 chociaż byli tacy co się kąpali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.05.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 może awarie wodociagu w domu mieli ... Ale Ty daleko mieszkasz ! Dla mnie to juz koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A mnie się wydaje, że to ty mieszkasz tak daleko od domu....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A co tutaj tak dzisiaj cichutko??? Gdzie wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Anula ,czemu Cię nie ma?? Wiem,tak Cię wkurzył malżonek,że go ukatrupiłaś i teraz zakopujesz go w ogródku;) Beatko ,podziwiałam Twoje włości ,gratuluję ,wszystko pięknie wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 anka, nie fosz się!!!! choć z drugiej strony, wolę focha, niż kolejną niemoc na tle zdrowotnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Macie czasem tak dziewczyny,że chcecie coś konkretnego kupić i tego nigdzie nie ma?po prostu pewne rzeczy chyba istnieją tylko w mojej wyobrażni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.05.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 aż mnie zeżera, coś takiego wyimaginowała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.05.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ari,nic takiego ,po prostu chciałam chłopakom (3 rozmiary:92cm,150cm,190cm)kupić takie koszuliny na lato jak nosił Boryna w chłopach,powinny być z cieniutkiego lnu lub batystu na bardzo ciepłe dni i ni ma,wczoraj przekopałam allegro i nic,eh.Temu na 190 kupiłam coś takiego w tommym u Ptaka ale z bawełny i nie do końca to... To wszystko bzdury w obliczu zaginięcia gospodyni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Halo:), witam się pięknie.U mnie szału nie ma,nadal leje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 bionda, ale masz fantazję!!! a co Ty u Ptaka robiłaś? Ty, a może takie coś kup http://www.ludowomi.pl/sklep/galeria/kategoria/z-szafy/kolekcja/koszula-blizsza-cialu-dla-niego-2 sprawdź w tatuum, oni mają nie raz lniane koszule.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.05.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Marimag jak juz sie uporasz z terapiami to napisz, czy cos ruszyło w sprawie mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.05.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Cześć Dziewczynki, wpadam na chwilkę bo rzeczywiście Anetko, dzis dzień terapii. Przechodzę cos w rodzaju załamania nerwowego i szczerze mówiąc, nie mam serca , żeby tu wchodzic i Wam doopy zawracac swoimi problemami. Wczoraj zemdlałam ( z nerwów) po aferze z pedagogiem wspierającym w szkole córek. W piatek miałam mało miła rozmowe z baba, która udaje nauczycielke mojego syna. Od soboty, mąz sie do mnie nie odzywa i traktuje mnie jak powietrze. W niedzielę była mega afera z moim ojcem. Dzis latanie w te i z powrotem bo: terapie na różne godziny, latam wszedzie z najmłodszą, odbiór Miska i tez terapia, dziewczyny zdja dzis egzamin państwowy, plumkam z nimi na dzwonkach bo o to miedzy innymi jest afera w szkole, po nocach czytam Pipi, przygotowania do egzaminu, dzis mam tez zebranie, co z obiadami ? - brak czasu na ugotowanie. Sorki za chaos ale taki własnie bajzel mam w głowie Biore psychotropy bo znowu mam drżenia, telepanie, duszności, stale ryczę i inne fajne efekty specjalne. Z mieszkaniem nic nie wiem. Nikt sie nie odezwał. Odezwę się za kiedyś. Ściskam Was mocno Czyńcie honory i czujcie sie gospodyniami tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.05.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Trzymaj się Aniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aniu:hug:Trzymaj się dziewczyno,czekamy na Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.05.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 :hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts