alicja5 23.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Anuś, teraz to tylko czekanie ci zostało na kupców.Wiem ,że to żadne pocieszenie i żadna nowina .Ale już nic sama w tym temacie nie zrobisz..Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.05.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Anuś, teraz to tylko czekanie ci zostało na kupców.Wiem ,że to żadne pocieszenie i żadna nowina .Ale już nic sama w tym temacie nie zrobisz.. Ściskam mocno:hug: a ogłoszenie wisi, gdzie trzeba?udostępnione na facebooku przez kuleżanki ze stolycy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 23.05.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aniu co u Ciebie?? Ściskam Cię!! A może ktoś kto sprzedaje Twój domek chciał by się zamienić z dopłatą?? U mnie lepiej, Antoś w dobrym humorze, idziemy dzisiaj na godzinkę do przedszkoa na Dzień Mamy!! Wczoraj jak go odbierałam płaczącego to hlipał, że nie będzie go na Dniu Mamy... więc spadamy do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jak chodziłam do swych chłopaków na Dzień Mamy,to zawsze pobeczałam się ze wzruszenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 23.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Megiska a ja tak z innej beczki. Czytam sobie o tym cito. Mój miał tez gorączki 38 po szczepionce, ale nie nie pojechałam na cito. Trzeba zawsze? Nic mi nie powiedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.05.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Halo ...Aniu!!!Przepędź smutasy precz.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.05.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 No nie....wróciłam z pracy a Ani nadal nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dobry wieczór wszystkim!! Śmierć chomika traktuję w kategoriach śmierci przyjaciela rodziny:(. Na prawdę współczuje, bo ja zwierzowa jestem niemiłosiernie. Przywiązuję się, kocham, przyjaźnię i w ogóle... A co do domu... wiem, jak Cie męczy ta sytuacja. Przykro mi, ze nie mogę jakoś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bogumilku, no cóż, posłów ( w Polsce) się nie wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 24.05.2013 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Megiska a ja tak z innej beczki. Czytam sobie o tym cito. Mój miał tez gorączki 38 po szczepionce, ale nie nie pojechałam na cito. Trzeba zawsze? Nic mi nie powiedzieli! Nie, jasne, że nie trzeba! Ale... po 1 nigdy nie gorączkował po szczepieniu, po 2 płakał z bólu, bolała go głowa, był jakiś taki może nie wiotki, ale jakiś mniej ruszający się Ale dzisiaj już było duuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.05.2013 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Aniu 100 lat mnie nie było, dostanę wybaczenie ? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-554778.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-000125.gif Nie nadrobię . Co słychać? Jak sprawy budowlano - wnętrzarskie? Jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.05.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Cześć i czołem!!! Pozdrawiam przy porannej kawie. Czy pogoda oznacza,że lato już się u nas skończyło?:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.05.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Hej dziewczyny, gospodyni chyba nadal w dołku Aniu trzymaj się i nie załamuj, musisz myśleć pozytywnie Mam nadzieję, że z mężem już się układa lepiej - kłótnia teraz najmniej potrzebna. I szkoda chomika. Ja też z tych, co strasznie przywiązują się do zwierząt, płakałam po 3 chomikach, żółwiu, króliku. Jak już będzie dom, to na pewno przygarniemy jakiegoś psa, zawsze chciałam mieć, ale nie skazałabym psa na życie w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 hop hoooop!!! ANKA, DZIE JESTEŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Aniu,witam się pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Romana,my po przeprowadzce do domu,przygarnęliśmy psiaka którego nikt nie chciał i miał być uśpiony.Przecudownego wilka niemieckiego .W chwili adopcji miał 6 lat,przeżył u nas jeszcze 7. To był nasz członek rodziny,przecudny przyjaciel ,towarzysz i opiekun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 24.05.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Megiska dziękujęMarimag nie smutkaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Będę szczera...nie przepadam za zwierzętami...wiem,że to zle widziane ale zwierzę w domu to dla mnie tylko kolejny obowiązek. Nie mogłabym skrzywdzić oczywiście ale wizja psa ,który po spacerze ładuje mi się na sofę skutecznie mnie zniechęca. Aniu ,co się dzieje,że nie masz dla nas czasu:(?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Anulka......!!!!!!!Wracaj do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No to znowu się przywitam:bye:mam nadzieję,że nie sama z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts