marimag 26.05.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Co do prysznica pod oknem...Ja tak sobie zrobię...kiedyś.....Daje wrażenie przestrzeni, nie zabiera miejsca no i olać szyby....Czysto jest ,a co chyba najwazniejsze np. dla niepełnosprawnych to to, że w łazience jest sporo miejsca do swobodnego poruszania się z kulami, balkonikiem czy wózkiem inwalidzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ale takim, smokie chair byś nie pogardziła chyba, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 złomowisko otworzyłaś ? Ja bym wolała coś ze zniszczona tapicerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.05.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cześć kuleżanki i Ty dawno nie widziana gospodyni! Co do łazienki to niech Roma oceni,wiecie,że dopiero wstałam?? Tzn. wstałam o 6 a potem usypiałam małego ok.9.00 i padłam , czujęsię jakby mi ktoś dzień ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 26.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Halo,alo,witam pięknie wszystkie MAMY i nie tylko:DAnuś a ciebie najpiękniej jak tylko umiem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 26.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dziś rano obudziły mnie, dwie szczerzące się buzie w postaci synusiów. Bukiet kwiatów w dłoniach i śniadanko na tacy:D Wyczyn nie z tej ziemi ,bo w wolne dni śpią jak susły i żadna siła ich nie wyciągnie z wyra,a tu tak świtkiem o poranku???? Mało zawału nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witaj Alu. Zapomniałam Wam życzyć wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji naszego święta. Ja też zostałam obdarowana.... Nie wiedziałam czy smiać się czy płakać bo portrety niby moje, przypominały raczej listy gończe seryjnych morderców. Zastanawiam się czy faktycznie tak wygladam czy moze to moje lustro tak mi sciemnie jak w nie sie gapię. Otrzymałam również bransoletki z koralików, własnoręcznie wykonane przez moje najstarsze. Syn sobie przypomniał o mamusi wtedy gdy paliłam na balkonie. Uchylił drzwi balkonowe i krzyknął : Wesołych Świat i słodkich snów ! Olusia jak to Olusia...moja wieczna broszka i promyk słońca 24h. Nawet mąż się dzis do mnie odzywa i nawet mnie dotknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 O rany!! Muszę do mojej mamy zadzwonić ,oczywiście zapomniałam,że dzisiaj święto mam:bash: No, Aniu jak przeczytałam,że mąż Cię dotknął to wyobrażnia mi ruszyła:lol2: Masz urocze dzieciaczki,ja nic nie dostanę bo starszy nad morzem a młodszy zbyt młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Aniu Fajny miałaś dzień mamy Moje jeszcze nie kumają czaczy - ale nie mogę sie doczekać tego typu prezentów Sama zapomniałam zadzwonić do swojej Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 26.05.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Romciu.... A może by tak wersja numer 4 ? To po lewej to sedes z uchwytami dla niepełnosprawnych. Sorki za mocno schematyczny rysunek ale SH3 D mi nie działa. Moja skromna propozycja [ATTACH=CONFIG]191768[/ATTACH] Brałam taki układ pod uwagę i gdyby nie okno na pewno zrobiłabym taki prysznic. Niestety nie mogę przesunąć okna, ani go zmniejszyć (ma 100x115cm i od gotowej podłogi odległość parapetu to 82cm), a co najważniejsze okna będą drewniane i to już za duże ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.05.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 No to lipa Romciu. Dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.05.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam Fotel z flakami jak z horroru, spalony na węgiel takoż. To na serio z pogorzeliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 27.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Helo, helo!!! witam wszystkich deszczowo, ale z nadzieja na dobry tydzien! Wszystkim szczescia i rozwiazania problemow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.05.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wszyscy dziękują Jak tam sprawy biznesowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.05.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witajcie Ciotki! Aniu jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Bry! U mnie słonecznie od trzech dni. Super, bo dzieciaki mają właśnie tydzień laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A co tam za swięta u Was ,Rerus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.05.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Cześć kobity A no smutno Czuję się tak sobie...psychicznie fatalnie. Żeby kto kolwiek miała na to wpływ Aneto to bym go chyba w dupe pocałowała byle by tylko popchnął akcję. Nawet przestałam sobie szperać po sklepach i dobierać dodatki pod ewentualny dom Wszystko się zesrało a co mnie najbardziej boli to stosunki z mężem. Nigdy nie było tak źle. Jestem strasznie samotna...taka sierota z 4 dzieci...... Wiem, że od tego wątku oczekujecie oplutych monitorów, zajadów i bólu brzucha ale nie potrafię z siebie nic wykrzesać jak serce krwawi i dusza wyje.... Wiem, że niektóre z Was to rozumieja bo przechodza podobny etap..Mejuś Złapałam MEGA doła i nie wiem jak z niego wyjść Ojciec stale mnie atakuje, że ich dom juz na nas czeka i żebym nie wymyslała bo tego mieszkania i tak nie sprzedam. Fajne mam oparcie co ? Nawet teraz na Mini Mini leci Bob Budowniczy a Ja mam łzy w oczach. KUŹWA !!! :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hejka dziewczynki mari weź "cholero" zaciśnij pośladki i walcz dalej nie ma załamek i depresji, nosek do góry i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.05.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja cholera ???? Poślady spinam ale nic z tego nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts