Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Co do prysznica pod oknem...

Ja tak sobie zrobię...kiedyś.....

Daje wrażenie przestrzeni, nie zabiera miejsca no i olać szyby....Czysto jest ,a co chyba najwazniejsze np. dla niepełnosprawnych to to, że w łazience jest sporo miejsca do swobodnego poruszania się z kulami, balkonikiem czy wózkiem inwalidzkim.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Alu.

Zapomniałam Wam życzyć wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji naszego święta.

Ja też zostałam obdarowana....

Nie wiedziałam czy smiać się czy płakać bo portrety niby moje, przypominały raczej listy gończe seryjnych morderców.

Zastanawiam się czy faktycznie tak wygladam czy moze to moje lustro tak mi sciemnie jak w nie sie gapię.

Otrzymałam również bransoletki z koralików, własnoręcznie wykonane przez moje najstarsze.

Syn sobie przypomniał o mamusi wtedy gdy paliłam na balkonie. Uchylił drzwi balkonowe i krzyknął : Wesołych Świat i słodkich snów ! :wtf:

Olusia jak to Olusia...moja wieczna broszka i promyk słońca 24h.

Nawet mąż się dzis do mnie odzywa i nawet mnie dotknął.

O rany!!

Muszę do mojej mamy zadzwonić ,oczywiście zapomniałam,że dzisiaj święto mam:bash:

No, Aniu jak przeczytałam,że mąż Cię dotknął to wyobrażnia mi ruszyła:lol2:

Masz urocze dzieciaczki,ja nic nie dostanę bo starszy nad morzem a młodszy zbyt młody.

Romciu....

A może by tak wersja numer 4 ? To po lewej to sedes z uchwytami dla niepełnosprawnych. Sorki za mocno schematyczny rysunek ale SH3 D mi nie działa.

Moja skromna propozycja :oops:

[ATTACH=CONFIG]191768[/ATTACH]

Brałam taki układ pod uwagę i gdyby nie okno na pewno zrobiłabym taki prysznic. Niestety nie mogę przesunąć okna, ani go zmniejszyć (ma 100x115cm i od gotowej podłogi odległość parapetu to 82cm), a co najważniejsze okna będą drewniane i to już za duże ryzyko.

Cześć kobity

A no smutno :( Czuję się tak sobie...psychicznie fatalnie.

Żeby kto kolwiek miała na to wpływ Aneto to bym go chyba w dupe pocałowała byle by tylko popchnął akcję.

Nawet przestałam sobie szperać po sklepach i dobierać dodatki pod ewentualny dom :(

Wszystko się zesrało a co mnie najbardziej boli to stosunki z mężem. Nigdy nie było tak źle. Jestem strasznie samotna...taka sierota z 4 dzieci......

Wiem, że od tego wątku oczekujecie oplutych monitorów, zajadów i bólu brzucha ale nie potrafię z siebie nic wykrzesać jak serce krwawi i dusza wyje....

Wiem, że niektóre z Was to rozumieja bo przechodza podobny etap..Mejuś :hug:

Złapałam MEGA doła i nie wiem jak z niego wyjść :(

Ojciec stale mnie atakuje, że ich dom juz na nas czeka i żebym nie wymyslała bo tego mieszkania i tak nie sprzedam.

Fajne mam oparcie co ?

Nawet teraz na Mini Mini leci Bob Budowniczy a Ja mam łzy w oczach. KUŹWA !!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry: