Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kobity

A no smutno :( Czuję się tak sobie...psychicznie fatalnie.

Żeby kto kolwiek miała na to wpływ Aneto to bym go chyba w dupe pocałowała byle by tylko popchnął akcję.

Nawet przestałam sobie szperać po sklepach i dobierać dodatki pod ewentualny dom :(

Wszystko się zesrało a co mnie najbardziej boli to stosunki z mężem. Nigdy nie było tak źle. Jestem strasznie samotna...taka sierota z 4 dzieci......

Wiem, że od tego wątku oczekujecie oplutych monitorów, zajadów i bólu brzucha ale nie potrafię z siebie nic wykrzesać jak serce krwawi i dusza wyje....

Wiem, że niektóre z Was to rozumieja bo przechodza podobny etap..Mejuś :hug:

Złapałam MEGA doła i nie wiem jak z niego wyjść :(

Ojciec stale mnie atakuje, że ich dom juz na nas czeka i żebym nie wymyslała bo tego mieszkania i tak nie sprzedam.

Fajne mam oparcie co ?

Nawet teraz na Mini Mini leci Bob Budowniczy a Ja mam łzy w oczach. KUŹWA !!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Aniu!

Możemy i pośmiać się i posmucić razem:hug:chciałam napisać :pomilczeć razem ale na forum milczenie nie jest dobrym nośnikiem:)

Jak masz gorszy dzień to my to doskonale rozumiemy:yes:

Ze sprzedażą jest potrzebny czas a taki nadejdzie ,jestem pewna i tak jak mówiłam nie martw się wszystkim naraz bo zwariujesz,zrealizujesz jeden cel to zajmiesz się następnymi.

Aneczko wszystko się ułoży,zobaczysz a do tego,że nie jest łatwo już się przyzwyczaiłaś,głowa do góry!

Asiu Biondo :hug: Zaczynam tracić cierpliwość. Rozumiesz ? Już tak blisko a jednak ten jeden ,ostateczny krok, wydaje się tak gigantycznym, że sił mi brak.

Brak sił na ciągłe czekanie, przekonywanie, walkę, urabianie.

Nie mogę się doczekac zamknięcia tego pieprzonego etapu. Najgorszego etapu w moim życiu.

LZ tez się zdziwi bo nadal miesza.

Boże jak Ja chcę tego Anglika !!!!!

Odsune sie od nich wszystkich na tyle daleko, że wreszcie odpocznę i poczuję się gospodynia U SIEBIE !!!

Zamieniając się na dom rodziców, będę ciągle u kogoś, z cholerą za ścianą, w piekle od którego tak uciekałam.

Lecę wstawiac zupę na jutro.

Wtorek dniem rehaba.

A na wieczór mam zaje fajne plany...czeka na mnie Pipi Pończoszanka :mad:

Jeśli nie padnę na pysk podczas tej porywającej lektury to odezwę się do Was wieczorem.

kolejny dół do pokonania...dasz radę! ja tam cały czas wierzę, że trafi się kupiec!!!!!!

póki co, trzymaj się :D :hug:...wiesz, jak z tym zyciem podsuwającym cytryny ;)

żona, ten flakami fakt, lekka jatka ;)

ale....ten drugi, toż to już niemalże klasyka designu!!!! szczerze powiem, że mnie się podoba! i to very very!!!!

jest tego cała kolekcja ;)

http://www.thevicemag.com/the-goods/tag/moooi

http://www.yliving.com/moooi-smoke-dining-chair.html

Witajcie.

Aga czy Ty sypiasz ? Choć ciuteczek ?

Ariciu, nie lubie takiego przekombinowania. Ma byc naturalnie zjechane, obdarte. O smrodzie trola nie wspomnę ! :p

Dzis latam...

Co do pogody, to błagam Was nie narzekajcie.

U nas leje NON- STOP od piatku...a moze od czwartku ...Nie pamiętam bo każdy dzień taki sam. Chłodno jest i depresyjnie.

Hahaha

A u nas właśnie przestało lać.

Ciekawa jestem co będzie jutro, bo moje starsze idą na wycieczkę klasową.

Od dwóch tygodni boli mnie gardło ( z przerwami) i zanika mi głos. Co za franca ?

W te największe upały, napiłam się wlocie zimnej coli i bujam się do dziś. :sick:

Co tam u Was ? Zaniedbuję Was ostatnio. Bardzo mi z tego powodu głupio :oops: