alicja5 29.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Cześć dziewczynki:D melduję ,że parę dni mnie nie będzie bo wybieram się na krótki,, wywczas'' Mam zamiar obrzydliwie się lenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.05.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Aluś, wkurz nas i powiedz gdzie sie będziesz obcyndalać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.05.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Uwaga ,wkurzam:lol2::lol2: Jedziemy objazdowo na Lazurowe Wybrzeże .Cannes, Monaco,Saint-Tropez,Marsylia,Grasse-ośrodek światowego przemysłu perfumeryjnego,Nicea,Eze-miasteczko wykute w skałach,Awignon-stary ośrodek 7-miu papieży i Arles,miasteczko posiadajace wszystko to, co w Prowansji najpiękniejsze. Tak więc wygodne buty to podstawa naszego wypadu i maść na zakwasy rownież Mam nadzieję ,że wrócę żywa z tej eskapady-bo ja przecież starsza paniusia jestem:D Męska część rodziny(mąż i synowie) zapowiedziała ,że nie zostawią mnie na pożarcie i w razie draki, będą mnie wlec.A,że swój honor mam, to nawet pełznąć będę ,a wlec się nie dam:lol2::lol2: Trzymajcie się ciepło,uciekam już do domku i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.05.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ala wkurzyłas !!! Na osłodę poprosimy o BOGATĄ FOTORELACJĘ !!!! Bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 29.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Aniu kochana nie smutaj!! Faceci są piepsznięci...prędzej czy później... wiem co mówię... mam ich 5 sztuk...im starsze tym głupsze Jak mawiała moja nauczycielka: Mężczyzna to uproszczona wersja człowieka :yes: Alicja5 bawcie się dobrze!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Ja dzieciowo leniuchuję Małż zabrał młodych od niedzieli do soboty w tatry. zostałam tylko z 2 dużymi Załatwiałam wprawdzie 1000 rzeczy bo dzwonili z banku, bo dokumenty jakieś źle napisane, bo się powierzchnia nie zgadza, bo...... załatwiam płot tymczasowy i zmówiłam domek drewniany, dzieci poumawiałam do specjalistów... Jasiu operację wyciągania drutów w sierpniu mieć będzie... No... a teraz siedzę i piszę zapytania ofertowe do hurtowni. Mam dla Was imieninowe bułeczki cynamonowe http://imageshack.us/a/img534/7759/dsc2415l.jpg http://imageshack.us/a/img580/7357/42907985.jpg Edytowane 29 Maja 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Macham Kolejny dzień z deszczem... Idę dzisiaj z dzieciakami na wypas. Ja na pogaduchy, a one pobawić się z kolegami. Mari,szarańcza dała Wam się wyspać? Ala, miłego wypoczynku. Zazdroszczę Magiska, faktycznie leniwie mija Ci czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hej Madzia, ale mi smaka narobiłas tymi slimakami. Dawaj jednego. Taaaaaa Dali pospać aż do 6 ! Jak im wytłumaczyć, że w dni wolne od zajęć, śpimy do 15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.05.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 u nas slonko rano i cpeło a po procesji dwie burze z gradem i oberwaniem chmury chyba. Woda stoi mi zagonach. a poza tym, moje dzieci dziś o 7 rano byłu juz wyspane a na codzien ledwo ich budzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Asiu, byłas na procesji ?????? Dziś bylismy z dziecmi w parku. Taki fajny, mały i bardzo kameralny parczek, całe 5 minut od domu. Dzieciaki sie wściekały az tu nagle, usłyszelismy zawodzenie przez megafon. Wyszłam z dziećmi przed ogrodzenie ( park zamykany) i zaczęłam im tłumaczyć co to za akcja. Ulica szła procesja. Czułam sie jak na odpuście. Mój wiecznie pytający syn, przemówił.... - Mamusiu a co to jest ? - Procesja synku. - A po co ? - No modla się i spiewaja sobie. - A te czarne to czarownice ? - Nie, to zakonnice ? - A co to te białe ? Duchy ? - Nie, to tez zakonnice tylko z innego zakonu. - A po co te ludzie idą ? - Bo dziś jest swięto. - A jakie ? - Boże ciało. - Aaaaaa rozumiem. To oni bedą spiewać...wyginam smiało ciało ? :rotfl::rotfl: Ale z nas katoliki ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ryczymy z Niedźwiedziem ze śmiechu Michaś ma skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Taaaa, Michas jest kozakiem na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Najgorsze jest to, że gada co mysli...tak bez żadnych zahamowań. Co wyjście to tekst. Już przestało mi byc głupio. Nawet nie jestem w stanie przytoczyć wszystkiego co do tej pory powiedział ( zazwyczaj do obcych) ale np. Wysypali z Ola wielka skrzynie zabawek. Wcale sie nimi nie bawili. Lubia robic pieprznik więc znaja moja minę i zdanie na ten temat. Wchodze do pokoju z miną oznaczającą wkurw na maksa a Michał do Oli: - Ola, sprzątamy bo matka nas zabije ! Nie pozwoliłam Michałowi na cos tam. Usłyszałam, że mnie nie kocha, ze jestem głupia, że ma dośc tego głupiego domu. Na koniec tupnał noga i wychodzac z pokoju, mruknał sobie pod nosem: - Cos złego się dzieje z ta kobietą. Krzyknełam na niego ostatnio, ze zdemolował lampę a on do mnie, że: - Mam mały mózg to mało myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jest moim idolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Poczekaj aż sie spotkamy. Jak ci wyjedzie z tekstem to przestanie nim być. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.05.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Taaaaaa Dali pospać aż do 6 ! Jak im wytłumaczyć, że w dni wolne od zajęć, śpimy do 15 ? W szpitalach mają takie fajne cuś co się nazywa premedykacja przed operacjami dają... Dzieci po tym slicznie śpią i są w świetnym humorze Ale nie chcieli mi dać na zapas do domu dla dzieci ps. serio śmieszne są po tym "lekarstewku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.05.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 moje też takie prosto z mostu gadające... Małż dzwonił i mówi... Antoś jest super!! Świetnie chodzi po górach, wody się nie boi i w ogóle jest świetny, tylko klnie jak szewc... (...) Pani, u której śpią w Bukowinie Tatrzańskiej, nieopacznie zapytała Antosia jak mu smakuje obiadek ... ZAJEBISTY- odpowiedział Antoś Świetny jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.05.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Aniu super są takie teksty dzieciaków!! Koniecznie jak Misiek jakiś palnie zapisuj go, choćby tutaj pośmiejemy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.05.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 A nie mówiłam, że z Was patologia. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.05.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Czy tu ktos jeszcze zagląda ? :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.05.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 ja żona m, chyba jako jedyna na procesji byłam z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts