marimag 09.02.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 lasy sa tam piekne...od działki na piechotę ok 3 minut i jestem w lesie... Ja tez idę swoim obiady gotować.... Reruś, rozmawiałas z mężem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jeszcze nie. Zapracowany. Jutro na spokojnie pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Maj, mam nadzieję, że sie tak nie wkurzysz , jak Ci przyjdzie faktura za rozmowy ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Maj, mam nadzieję, że sie tak nie wkurzysz , jak Ci przyjdzie faktura za rozmowy ze mną http://www.youtube.com/watch?v=xsEcXOmn408 hahaha, dlatego ja juz przeszłam do Play A słuchałaś piosenki, która dziś prezentowałam, na łamach szanownego Hyde Parku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 a gdzie to ? Chyba przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 a gdzie to ? Chyba przegapiłam espeszyli for Ju http://www.youtube.com/watch?v=ibjxJdC3xVs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 I po co właziłam do linka od Mej. Teraz mi się refren kołata po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Rere, ja się sama nie będę męczyć.:D:D:D Niech inni też spiewają:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ateno, dlaczego mnie nie lubisz ? Mej, tym linkiem sobie nagrabiłaś u mnie a u mojego męża zarobiłaś ogromnego plusa. Kazał mi, wyryc sobie refren na czole i traktować to jak hymn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Marimag, Toz to niewinny refren, który nalezy przetłumaczyć z francuskiego... powiedzmy, że przy tej piosence można nieco liznąć francuskiego:oops::oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mej Mojemu tez ta piosenka przypadła do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mej ... to teraz wytłumacz to mojemu mężowi Chodzi za mną, nuci melodie i szepcze do ucha [ rób francuza ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dziewczyny... zycie... bracia figo fagot ci od Boze boze Bozenki nsxywajs to ...francja elegancja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.02.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Widzę ,że świetnie poradziłyście sobie z tłumaczeniem:lol2::rotfl::rotfl::rotfl: Anuś,faworki wyszły przepyszne:D:yes: Dzis cały dzień stałam przy kuchni.Robota głupiego lubi się trzymać jak rzep psiego ogona. Lecę na kanapę się lenić A działka ma cudną okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Alicja, w Tobie cals nadzieja przetlumacz to , bo wychodze juz na zboczenca i pijaka no i jeszcze zlodzieja, bo kazdy pijak to zlodziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mej, a bądź sobie zboczeńcem...kocham Cię za to Pijakiem juz jesteś A złodziejem ? Mam nadzieję, że sie powstrzymasz Jak piesio ? Płacze ? Też sobie latlereczka wzieliście !!!! Toz to zamiast miski ma wannę..... Aluś...oj koleżanka podpada !!! No co za człowiek, żeby tak mało sie tu udzielać, buszowac po nocy, rzucić małego posta i cisza.............. Tęsknię za waszym towarzystwem kobity Tu naprawdę zrobił sie vip club...i gdy rzadko wpadacie to mam wrażenie, że wątek umiera.... Cieszę się, że faworki smakowały...to przepis mojej prababci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) ja podczytuje, ale sprzontom !!!!! dziś parę godzin przesunięte sprzątanie sobotnie. to już taka tradyszyn, że sprzątamy co tydzień w sobotę właśnie, OBOJE !!!! tak, dla odmiany ( że ja - nie sama, a Wspołmałżon- że w ogóle ) był troszkę zmęczon, po tygodniowej bitwie w pracy, więc czekałam, jak odpocznie...co Go będę, takiego styranego, do roboty gonic Edytowane 9 Lutego 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 aricia, Ty to juz mnie nie osłabiaj...Kiedys taka aktywna a teraz ????????????????? Do cicho - ciemnych wstapiłas ? Sprzątasz z laptopem w dloni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 przecież pisałam, że dół mnie jakiś dopadł...przedwiośnie, mam nadzieję...czytać tylko umiem, z pisaniem gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 jakaś tak wyjałowiona mentalnie się zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts