Bastki 03.06.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Manufaktura w Krakowie http://chocolate.krakow.pl/pl/ mam nadzieje że się wszystko i szybko wypada i będzie pięknie, ciepło i słonecznie. No bo kiedyś musi przestać padać? Posadziłam kule bukszpanowe do donic a raczej osłon ceramicznych bez odpływu wody i postawiłam je w takim nie zadaszonym miejscu mam nadzieję że nie padną z nadmiaru wody a nie mogę ich przenieść bo donice są duże i ciężkie. I chyba mój piękny, biały, szczepiony na pniu migdałek pada a nie znam przyczyny (na pewno nie ma za sucho ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wsadz po parasolce do każdej donicy z bukszpanem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzień doberek! U mnie http://2.bp.blogspot.com/-hiVTCReNQEw/UXETcLu43sI/AAAAAAAAAZg/_FhecCtrFNo/s320/sloneczki1222222222222222222222.gif Za to ja się dzisiaj do duu... czuję. Sterta prania na mnie czeka, a mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Bastki, a Tobie chciało się w dzień wolny znowu do kopalni wchodzić Wiem, wiem tam jaśniej i czyściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No ja właśnie dostałam @ i mnie morduje. Wywiesiłam już dwa prania na sznurki. Kolejne się pierze. trzeba o jakimś obiedzie pomyśleć. Mari, koniecznie daj znać co z Michasiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Bastuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wesoła kompaniiiiiiijo Witam kolezanki ze słonecznej, dusznej, parnej i saunowatej kaszany. Roweru sobie nie kupię bo się boje na nim jeździć Madzia, zlituj sie kobieto !!! U nas tez mała druzyna piłkarska ale tyle to my nie żremy ( chyba ) Cholera, może jakby to co kupuję, wrzucić do wanny to by sie okazało, że też tyle wyjdzie :jawdrop: Co Wy z tymi małpami ? Wszystkie na raz ? Ja już po i Gustlik mnie gania z lufą :bash: Biorę się wieczorami za ciasta ale jak tak dalej pójdzie to mi sie repertuar skończy no i ....doopa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Co do prania, to nie wiem w czym problem. Pralka pierze a Ja leżę. Wywieszenie to też pryszcz. Lubię zapach swieżego prania. Traumą jest dla mnie to ...PRASOWANIE I UKŁADANIE W SZAFACH !!!! :mad::mad::mad: Tony ciuchów piętrzą się u mnie WSZĘDZIE ! Segregowanie i upychanie tego dziadostwa zabiera mi ze 3 godziny. Brak wolnego czasu więc leży. Mieszkanie przypomina pekin ale co zrobić jak ciężko, oj cholernie ciężko się zmusić. Wszystko inne mogę robić bez mrugnięcia okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wizyta u lekarza dopiero na 18. więc jeszcze trzeba poczekać z werdyktem. Ściskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No i mnie dobiłaś !!! Obejrzałam ten pierwszy film i się załamałam. Nawet nie wiedziałam, że jest tyle kosmetyków Ile kuźwa warstw ona sobie nakłada. Ło matko. Jestem trolem :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 03.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Heloł To ja też jestem trolem. Jedyny kosmetyk jaki używam, to krem do twarzy i nie mam pojęcia jak używać tych wszystkich pozostałych wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Próbowałam obejrzeć,niestety nie dałam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ja mam tego wszystkiego całkiem sporo (kilka kufrów;) ale na siebie raczej nie używam. Jak już walczę ze szpachlą przy innych laseczkach to na siebie nie starcza mi zapału;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kasiu, to po co Wam tynkarze ? Przecież masz pełne kwalifikacje Rere bo Cie lutnę ! Dzwonie do Ciebie skajpem a Ty nie odbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kasiu, to po co Wam tynkarze ? Przecież masz pełne kwalifikacje Rere bo Cie lutnę ! Dzwonie do Ciebie skajpem a Ty nie odbierasz Tynkarzy to ja bym potraktowała siekierą a nie szpachlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Sadystka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Powiedz lepiej jak wizyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aniu ale miałaś przeprawę, pamietam jak jednego rowerowego musialam upilnować to myślałam, ze mi oczy z orbit wyskoczą a czworo to masakra. U nas nieprzerwanie leje, leje, leje. Myslę, że do września podlewać trawy nie muszę. Ziemia sie ugina jak sie chodzi po trawniku. Matko ile kurczaków, na ile Wam to starcza? Jutro ide do dermatologa aby zobaczył moje znamię. Boje się trzymac kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts