Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Manufaktura w Krakowie http://chocolate.krakow.pl/pl/

mam nadzieje że się wszystko i szybko wypada i będzie pięknie, ciepło i słonecznie. No bo kiedyś musi przestać padać?

Posadziłam kule bukszpanowe do donic a raczej osłon ceramicznych bez odpływu wody i postawiłam je w takim nie zadaszonym miejscu mam nadzieję że nie padną z nadmiaru wody a nie mogę ich przenieść bo donice są duże i ciężkie. I chyba mój piękny, biały, szczepiony na pniu migdałek pada a nie znam przyczyny (na pewno nie ma za sucho :rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;))

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wesoła kompaniiiiiiijo :)

Witam kolezanki ze słonecznej, dusznej, parnej i saunowatej kaszany.

Roweru sobie nie kupię :p bo się boje na nim jeździć :bash:

Madzia, zlituj sie kobieto !!!

U nas tez mała druzyna piłkarska ale tyle to my nie żremy ( chyba :eek: ) Cholera, może jakby to co kupuję, wrzucić do wanny to by sie okazało, że też tyle wyjdzie :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Co Wy z tymi małpami ? Wszystkie na raz ?

Ja już po i Gustlik mnie gania z lufą :bash::bash::bash:

Biorę się wieczorami za ciasta ale jak tak dalej pójdzie to mi sie repertuar skończy no i ....doopa :lol2::lol2::lol2:

Co do prania, to nie wiem w czym problem.

Pralka pierze a Ja leżę.

Wywieszenie to też pryszcz. Lubię zapach swieżego prania.

Traumą jest dla mnie to ...PRASOWANIE I UKŁADANIE W SZAFACH !!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Tony ciuchów piętrzą się u mnie WSZĘDZIE !

Segregowanie i upychanie tego dziadostwa zabiera mi ze 3 godziny. Brak wolnego czasu więc leży.

Mieszkanie przypomina pekin ale co zrobić jak ciężko, oj cholernie ciężko się zmusić.

Wszystko inne mogę robić bez mrugnięcia okiem.

Aniu ale miałaś przeprawę, pamietam jak jednego rowerowego musialam upilnować to myślałam, ze mi oczy z orbit wyskoczą a czworo to masakra.

U nas nieprzerwanie leje, leje, leje. Myslę, że do września podlewać trawy nie muszę. Ziemia sie ugina jak sie chodzi po trawniku.

Matko ile kurczaków, na ile Wam to starcza?:eek:

Jutro ide do dermatologa aby zobaczył moje znamię. Boje się trzymac kciuki.