Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam się

Klikam jednym paluchem bo jem śniadanie. cholera, naszło mnie coś :lol2:

Koszykiem bym nie pieprznęła ,bo skoro tak sie namęczyłam ładowaniem towaru to szkoda tej energii. Poza tym następnego dnia jednak musze sie dotowarować, a gwarancji na brak kolejek nie ma.

Mejka co się z Toba dzieje ? Wyjechałaś ? Mało cię :(

Morlena, incognito wyszło Ci zajebiście. zupełnie nie wiem z kim gadam ;) :lol2:

Reruś, Gustlik mnie zamiział. Miałam lec na chwilke bo strasznie mi sie chciało psi, psi a finał był taki, ze wypsiłam sie dopiero rano.

chce wyciąć znamię, ale wizyta przesunięta na jutro godziny poranne.

Ja raz zostawiłam koszyk, bo mnie pani wburwiła. Cały kosz jedzenia na weekend, dziecko w wózku marudzące, wystalam sie w kolejce do kasy a pani nie chce mi przyjąć karty bo ona męża, pokazuję dowód, ze to samo nazwisko i tlumaczę, ze mąż kilka tys km od domu, a ona na to, ze mam do niego zadzwonić. Noż kurwa a kto mi zwrloci za telefon do Afryki? no i pani myślała, ze jaja sobie z niej robię. Proponuje pojechać do bankomatu. Więc jej powiedziałam,z e jak juz wypłacę w bankomacie to sobie zakupy pod domem zrobię. Berzczelnie odeszłam.Tylko ciekawe co zrobili z porcjami mięsa i wędliną w plastrach.:p