kachna2802 04.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Morlenko witaj:) Megiska ja tez tak porzucam koszyki jak mnie szlag trafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 04.06.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Z Maroka ???? Matko i córko a w jakim języku ???? Dzień dobry wszystkim Mari - po francusku pani kochana, profesjonalnie i na temat. Jestem tu cichaczem i w sumie incognito, ale podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Halo, halo!! Ja na chwilke!!tez witam nową vipkę! A ja tam maluję się co dzień i rzucam koszykami regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Hej babeczki! Morlena, witaj w Vip room Mey Mari, wyspałaś się? Ja na co dzień używam tylko kolektora, pudru i tuszu do rzęs. Na specjalne okazje dorzucam podkład, krędkę do powiek lub cienie. Ogólnie nie lubię się maziać Edytowane 4 Czerwca 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 witam się Klikam jednym paluchem bo jem śniadanie. cholera, naszło mnie coś Koszykiem bym nie pieprznęła ,bo skoro tak sie namęczyłam ładowaniem towaru to szkoda tej energii. Poza tym następnego dnia jednak musze sie dotowarować, a gwarancji na brak kolejek nie ma. Mejka co się z Toba dzieje ? Wyjechałaś ? Mało cię Morlena, incognito wyszło Ci zajebiście. zupełnie nie wiem z kim gadam Reruś, Gustlik mnie zamiział. Miałam lec na chwilke bo strasznie mi sie chciało psi, psi a finał był taki, ze wypsiłam sie dopiero rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rere79 (79 najlepszy rocznik ) a jaką masz cerę? Zajebistą !!! Ślicznota z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pozwolicie, że porusze bardzo krepujacy temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to lecę...Czy Wam też, robia się kurze łapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Film instruktażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Atena, za rocznik dziękuję Ja mam cerę mieszaną. Mari, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Skubany dobry jest ! Uwielbiam jego plastyczną twarz. W sumie to on cały jest plastyczny :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Halo, halo!! Ja na chwilke!! tez witam nową vipkę! A ja tam maluję się co dzień i rzucam koszykami regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to macie czy nie ? Jest tu kto odważny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tak a propos rzucania koszykami. Tutaj to norma. Często przy kasie ludzie się rozmyślają i wrzucają do jednego koszyka produkty których nie biorą. Do odkładania na miejsce jest wyznaczony zawsze jeden pracownik i zbiera te koszyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to macie czy nie ? Jest tu kto odważny ? Ja jeszcze nie mam. Chyba! Idę w lustro spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 chce wyciąć znamię, ale wizyta przesunięta na jutro godziny poranne. Ja raz zostawiłam koszyk, bo mnie pani wburwiła. Cały kosz jedzenia na weekend, dziecko w wózku marudzące, wystalam sie w kolejce do kasy a pani nie chce mi przyjąć karty bo ona męża, pokazuję dowód, ze to samo nazwisko i tlumaczę, ze mąż kilka tys km od domu, a ona na to, ze mam do niego zadzwonić. Noż kurwa a kto mi zwrloci za telefon do Afryki? no i pani myślała, ze jaja sobie z niej robię. Proponuje pojechać do bankomatu. Więc jej powiedziałam,z e jak juz wypłacę w bankomacie to sobie zakupy pod domem zrobię. Berzczelnie odeszłam.Tylko ciekawe co zrobili z porcjami mięsa i wędliną w plastrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to macie czy nie ? Jest tu kto odważny ? ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej babeczki! Ja na co dzień używam tylko kolektora, pudru i tuszu do rzęs. jak sie uzywa koLektora na twarz?:wiggle:Widać,z e forum budowlane, nawet koLektor na buzię kładą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A czy Wy patrzycie na ręce ? Szukamy na szyi, powiekach, pod pachsmi i w pachwinach, pod piersiami, żubra tez moga zaatakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts